سایت باحال و تفریحی

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

سایت باحال و تفریحی

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

چگونه آبگوشت درست کنیم

طرز تهیه آبگوشت

طرز تهیه آبگوشت دیزی , آبگوشت , دیزی , abgoosht , Hf',aj



گوشت گاو یا دیزی یکی از غذاهای سنتی و سنتی کشورمان است که در بین مردم بسیار محبوب است. گوشت گاو در شهرهای مختلف در سبک ها و انواع مختلفی پخته می شود. این غذای خوشمزه و دلپذیر از انواع مواد غذایی مانند گوشت و حبوبات و غیره تهیه می شود.

مواد لازم برای آبگوشت

گوشت گاو گوشتی 2 گرم

نصف لیوان نخود فرنگی

سیر؛

پیاز متوسط 2 عدد

نصف لیوان لوبیای سفید

گوجه فرنگی ، 2 عدد

سیب زمینی متوسط؛ 2 عدد

رب گوجه فرنگی؛ قاشق غذاخوری

در صورت نیاز نمک و فلفل سیاه

چگونه آبگوشت درست کنیم

اگر می خواهید آبگوشت خود را عالی و خوشمزه کنید ، بهتر است دستورالعمل های موجود در دستور العمل را دنبال کنید. بهتر است شب گذشته نخود و لوبیا را در آب خیس کنید و در صورت امکان آب را چند مرحله تغییر دهید.

آبگوشت را با نخود و لوبیا و چند پیاز به همراه سیر و گوجه فرنگی در قابلمه قرار دهید و 2 تا 4 فنجان آب را روی مواد بریزید. در اینجا می توانید پوست گوجه فرنگی را قبل از ریختن آن در گلدان بردارید.

گلدان را پایین بیاورید و بگذارید آبگوشت شما روی حرارت کم بپزد. این امر به این دلیل است که آب میوه به خوبی جا می گیرد. در این مرحله شما دو ساعت و نیم زمان نیاز دارید تا آبگوشت شما روی حرارت بماند تا سیب زمینی ها اضافه شوند.

سیب زمینی ها را داخل قابلمه بریزید. پس از انجام این کار ، باید چربی موجود در گلدان را برداشته و با پیاز باقی مانده به خوبی ضرب کنید و سپس مواد آماده شده را درون گلدان بگذارید.

وقتی لوبیا نرم شد ، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید. این مرحله اختیاری است ، اما می توانید رب گوجه فرنگی را با 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی در مقداری روغن ریخته و سپس در آبگوشت اضافه کنید.

نکته مهم در مورد این غذای سنتی این است که هرچه مدت زمان بیشتری برای پختن آبگوشت بیشتر باشد ، آبگوشت شما لطیف تر و خوشمزه تر خواهد بود. در پایان باید آبگوشت آماده شده را در یک کاسه قرار داده و با نان سرو کنیم.

دو روش برای خوردن گوشت و سوپ وجود دارد. در روش اول می توانید مقداری گوشت و لوبیا را در همان کاسه سرو کنید و روش دوم این است که گوشت و سایر مواد را خرد کنید و به عنوان گوشت سرو کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.