سایت باحال و تفریحی

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

سایت باحال و تفریحی

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

فواید و خواص هندوانه

فواید و خواص هندوانه

خواص و مضرات هندوانه , عوارض و مضرات هندوانه , خاصیت ها و فواید هندوانه , o hw ikn hki

پیشگیری از سنگ کلیه

هندوانه منبع کاملی از پتاسیم است که در از بین بردن سموم از بدن مؤثر است. هندوانه غلظت اسید اوریک خون را کاهش داده و از سنگ کلیه جلوگیری می کند. مقادیر زیاد هندوانه ادرار را افزایش داده و برای تمیز کردن کلیه مفید است.
کاهش وزن و کاهش وزن

هندوانه مقادیر زیادی آب و کالری کمی دارد که باعث تسریع در متابولیسم بدن می شود. این میوه خوشمزه باعث کاهش تجمع چربی در بدن و نازک تر شدن آن می شود.
بهبود دستگاه گوارش

هندوانه به دلیل مقادیر زیادی آب و فیبر در هضم غذا موثر است و برای معالجه زخم معده نیز مفید است. اگر می خواهید یبوست را درمان کنید ، شاید بخواهید از هندوانه کمک بگیرید.
مناسب برای کودکان

هندوانه در جلوگیری از آسم در کودکان مؤثر است. این میوه خوشمزه تابستانی باعث بهبود حرکات روده شده و یبوست را در نوزادان درمان می کند. هندوانه درد عضلانی در کودکان را کاهش می دهد.
جوان سازی پوست

هندوانه منبع خوبی از ویتامین C است که به سنتز کلاژن در پوست کمک می کند و باعث کاهش چین و چروک و جوان سازی صورت می شود. نیمی از آب خیار را با یک تکه هندوانه ترکیب کنید و نصف قاشق غذاخوری عسل را اضافه کنید و روی پوست خود بگذارید. بعد از 5 دقیقه صورت خود را بشویید.
سلامت لثه

ویتامین C موجود در این میوه به سالم ماندن مویرگهای لثه کمک می کند. کمبود ویتامین C در بدن باعث خونریزی و التهاب لثه ها می شود و هندوانه از بروز این عارضه جلوگیری می کند. ویتامین C موجود در هندوانه باکتری های موجود در دهان را از بین می برد و در جلوگیری از بیماری های دهان مؤثر است.
قدرت جنسی مردان

هندوانه حاوی مقدار زیادی آرژینین است که برای درمان اختلال نعوظ استفاده می شود. خاصیتی تحریک کننده دارد و میل جنسی را در مردان افزایش می دهد.
فشار خون را کاهش دهید

پتاسیم و منیزیم موجود در هندوانه به کاهش فشار خون در افراد چاق و بزرگسال کمک می کند.
آبله مرغان و زونا را بهبود بخشید

مقادیر زیادی ویتامین C موجود در هندوانه باعث افزایش مقاومت بدن در برابر بیماری های مختلفی مانند زونا و آبله مرغان می شود.
تقویت سیستم ایمنی

همانطور که گفته شد هندوانه سرشار از ویتامین C است که در تقویت سیستم ایمنی بدن مؤثر است. این ماده حاوی ویتامین B2 است که به سیستم ایمنی بدن کمک می کند تا آنتی بادی ها را تولید کند. ویتامین A موجود در هندوانه در تشکیل گلبولهای قرمز مؤثر است. هندوانه همچنین حاوی ویتامین A است که سیستم ایمنی بدن را در برابر عفونت ها تنظیم می کند.
سلامتی چشم

هندوانه سرشار از ویتامین C ، بتاکاروتن ، لووتین و ساکسانتین است که در بهبود بینایی مؤثر هستند. اگر می خواهید چشم خود را از بیماری های مختلف محافظت کنید ، هندوانه بخورید.
درمان آکنه و جوش صورت

ویتامین A موجود در هندوانه به وفور یافت می شود که به کنترل چربی پوست صورت کمک می کند و به درمان آکنه کمک می کند. می توانید دو برش هندوانه را با یک تکه موز خرد کنید و از ترکیب به دست آمده برای معالجه جوش های صورت خود استفاده کنید و سپس صورت خود را با آب سرد بشویید.

خواص و فواید توت فرنگی

خواص و فواید توت فرنگی

خواص و مضرات توت فرنگی عوارض و زیان های توت فرنگی خاصیت ها و فواید توت فرنگی o hw j j tvk d

رژیم کاهش وزن و کاهش وزن

آنتی اکسیدان ها و آنتوسیانین ها به وفور در توت فرنگی یافت می شوند که باعث افزایش متابولیسم بدن می شوند و به دلیل داشتن فیبر زیاد ، در کاهش وزن مؤثر هستند. توت فرنگی خاصیت ضد التهابی دارد و به افزایش عملکرد هورمون بدن و کاهش وزن کمک می کند.
حافظه بهبود یافته

اگر می خواهید حافظه خود را تقویت کنید ، بهتر است از توت فرنگی ، توت فرنگی سرشار از فیشین استفاده کنید که باعث بهبود حافظه می شود. طبق تحقیقات منتشر شده در مجله Neuroscience ، مصرف 4 یا بیشتر توت فرنگی در هفته مانع از بین رفتن حافظه در زنان می شود.
سلامت قلبی عروقی

توت فرنگی برای سلامتی قلب مفید است زیرا حاوی اسید آلاژالیک و فلاونوئیدها است. گفته می شود که این ترکیبات باعث بهبود سلامت قلب و کاهش کلسترول بد خون می شوند. برای مبارزه با بیماری های قلبی عروقی ، بهتر است توت فرنگی را در رژیم غذایی خود بگنجانید.
پیشگیری از آسم

تحقیقات نشان داده اند که ویتامین C موجود در توت فرنگی غلظت ایمونوگلوبولین را افزایش می دهد و در جلوگیری از آسم مؤثر است.
درمان چروک

آنتی اکسیدان و ویتامین C موجود در توت فرنگی باعث افزایش محتوای کلاژن پوست و کاهش چین و چروک می شود. برای این کار می توانید 4 توت فرنگی خرد کرده و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافه کنید.

سپس چند قطره آب لیمو ترش و 2 قاشق غذاخوری عسل را به مخلوط اضافه کنید تا مواد یک دست تهیه شود. آن را به مدت 5 دقیقه روی صورت خود بمالید و سپس با آب گرم بشویید.
درمان آکنه و جوش صورت

برای کمک به جلوگیری از آکنه و برای درمان آکنه و آکنه می توانید از توت فرنگی استفاده کنید. ماساژ دادن. این کار را به مدت 5 دقیقه انجام دهید و سپس با آب سرد بشویید.
سفید کردن دندان ها

توت فرنگی حاوی ترکیبات اسید مالیک است که برای سفید کردن دندان ها مؤثر است. توت فرنگی ها را خرد کرده و با جوش شیرین ترکیب کنید ، مخلوط بدست آمده را روی دندان و برس 5 دقیقه بمالید و سپس با آب بشویید.
قدرت جنسی مردان

توت فرنگی به وفور در آنتی اکسیدان ها یافت می شود ، که گردش خون را بهبود می بخشد و برای یک زندگی جنسی سالم مؤثر است. ویتامین C موجود در این میوه آبدار باعث افزایش تعداد اسپرم در مردان می شود.
پف را زیر چشم رفع کنید

توت فرنگی یک میوه آبرسان طبیعی است که در درمان پف زیر چشم موثر است. می توانید دو عدد توت فرنگی را به مدت سی دقیقه در فریزر قرار دهید تا منجمد شوند ، سپس به مدت 5 دقیقه زیر چشم خود قرار دهید تا پف زیر چشم کاهش یابد.
خواص ضد سرطان

توت فرنگی حاوی ویتامین C ، فولات ، آنتوسیانین ها ، کوئرستین و کومفرول است که در جلوگیری از سرطان موثر هستند. برای کاهش متاستاز سلولهای سرطانی در بدن می توانید توت فرنگی بخورید.

مزایا و خواص لوبیای نخود

مزایا و خواص لوبیای نخود

خواص و مضرات لوبیا چیتی , عوارض و زیان های لوبیا چیتی , فواید و خاصیت های لوبیا چیتی , o hw g fdh djd

سم زدایی کبد و کاهش خطر ابتلا به کبد چرب

یکی از خواص مهم لوبیای کیتوزان برای بدن این است که برای سم زدایی و پاکسازی کبد بسیار مناسب است. لوبیای چینی حاوی مقادیر زیادی مولیبدن است که در پاکسازی کبد آلاینده ها و سموم بسیار مفید و مؤثر است.

لوبیای نخود همچنین علاوه بر اینکه قادر به پاکسازی و سم زدایی کبد از آلاینده ها و فلزات سنگین که به کبد آسیب می رسانند می تواند خطر ابتلا به بیماریهای کبدی شایع مانند کبد چرب را به میزان قابل توجهی کاهش دهد. .
بهبود دستگاه گوارش

مانند سایر لوبیا ، نخودها برای دستگاه گوارش بسیار عالی هستند زیرا باعث تسریع و بهبود روند هضم می شوند و همچنین می توانند نفخ را کاهش دهند زیرا نفخ آنها کمتر از سایر لوبیا است. اگر سندرم روده تحریک پذیر دارید ، نخود را به عنوان یک درمان در نظر بگیرید.
مناسب برای خانم های شیرده

لوبیای نخود به دلیل داشتن ویتامین های گروه B به افزایش شیر مادر و همچنین تقویت بدن خانم ها به ویژه در دوران شیردهی کمک می کند. در کنار داشتن ویتامین های گروه B ، حاوی بسیاری از مواد معدنی نیز هست.
درمان و پیشگیری از یبوست

لوبیای نخود به دلیل داشتن فیبر زیاد ، باعث بهبود و تسریع حرکات روده می شود و به این ترتیب به پیشگیری و درمان یبوست کمک می کند.
مناسب برای ورزش های سنگین

لوبیای مرغ به دلیل کربوهیدراتهایشان می تواند یک ماده مغذی عالی برای ورزشکاران باشد که از بدنسازی بعد از تمرین بهبود پیدا کنند. همچنین حاوی فیبرهایی است که روند هضم را تسریع و سرعت بخشیده و در نتیجه باعث چربی سوزی ، کاهش وزن و کاهش وزن برای ورزشکاران و بدنسازان می شود. لوبیای نخود حاوی منیزیم ، ماده معدنی است که پروتئین را در بدن سنتز می کند و به ساخت ماهیچه کمک می کند.
کلسترول خون را کاهش دهید

برای افرادی که کلسترول خون بالایی دارند و نمی توانند گوشت بخورند ، می توان از لوبیای کیتوزان به جای گوشت استفاده کرد زیرا چربی کم است.
خطر سکته مغزی را کاهش دهید

لوبیای نخود می تواند روند گردش خون بدن را بهبود بخشد و میزان اکسیژن رسانی به مغز را افزایش دهد و از این طریق خطر لخته شدن خون و سکته مغزی را کاهش می دهد.
مناسب برای کودکان

لوبیای نخود از مقدار زیادی مس و آهن برخوردار است که این مواد معدنی در کودکان می توانند به پیشگیری و درمان کم خونی کمک کنند. وجود سایر مواد معدنی ، ویتامین ها و پروتئین در نخود تأثیر مثبتی در رشد کودکان دارد. بیشتر کودکان یبوست دارند ، اما مصرف نخود به دلیل فیبر آنها می تواند به درمان یبوست در کودکان کمک کند.
سلامت قلب

مانند سایر لوبیا ، نخود حاوی آنتی اکسیدان و فیبر است ، که خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهد. فولات موجود در نخود همچنین از افزایش هموسیستئین خون جلوگیری می کند و خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد.
قند خون را کاهش دهید

لوبیای نخود حاوی کربوهیدراتهای پیچیده ای است که به تنظیم قند خون کمک می کند و انسولین را در بدن در سطح نمک نگه می دارد. همچنین برای جلوگیری از دیابت بسیار عالی است.
افراد مبتلا به دیابت نوع 2

اگر از جوانه لوبیا در رژیم غذایی خود استفاده کنند ، می توانند کاهش قابل توجهی در سطح هموگلوبین A1c داشته باشند. فیبر وبا می تواند از سندرم متابولیک که تأثیر مستقیمی بر قند خون دارد جلوگیری کند.
فشار خون را کاهش دهید

لوبیای نخود حاوی مقدار زیادی پتاسیم است ، که می تواند گردش خون در بدن را بهبود بخشد و همچنین به آرامش عروق خونی کمک می کند تا آنها سفت و سخت نشوند.

مزایا و خواص شنبلیله برای سلامتی بدن

مزایا و خواص شنبلیله برای سلامتی بدن

خواص و مضرات شنبلیله , فواید و خاصیت های شنبلیله , عوارض و زیان های شنبلیله , o hw akfgdgi

علائم قاعدگی را کاهش دهید

ترکیبات موجود در شنبلیله از علائم قبل از قاعدگی و علائم مختلف یائسگی مانند گرگرفتگی و نوسانات روحی جلوگیری می کند. تخم شنبلیله به دلیل خاصیت ضد التهابی و ضد درد قدرتمندی می تواند گرفتگی عضلات و سایر اختلالات قاعدگی را کاهش دهد و پودر دانه شنبلیله می تواند حالت تهوع ، سردرد و خستگی را بهبود بخشد.

 

بهبود حافظه

شنبلیله می تواند مغز را بهبود بخشد و خطر ابتلا به بیماری هایی مانند آلزایمر و پارکینسون را کاهش دهد. شما می توانید با استفاده از شنبلیله تولید پروتئین هایی که باعث ایجاد پلاک در سیستم عصبی می شوند را کاهش داده و به حافظه و یادگیری خود کمک کنید.

 

قدرت جنسی مردان

این گیاه برای آقایان بسیار موثر است زیرا می تواند به درمان فتق ، اختلال نعوظ و سایر مشکلات مانند طاسی کمک کند. مصرف شنبلیله با تقویت تستوسترون و تقویت میل جنسی در مردان باعث افزایش تستوسترون در مردان می شود.

 

سلامت قلب

این سبزی سرشار از پتاسیم است که باعث کاهش فشار خون و جلوگیری از بیماری های قلبی عروقی با کاهش فشار خون و سلامت قلب می شود. مصرف شنبلیله فعالیت آنتی اکسیدانی قلب را افزایش داده و سلامت قلب را بهبود می بخشد و می تواند با کاهش قند خون کلسترول بد خون را کاهش دهد.

 

پیشگیری از سرطان روده بزرگ

ساپونین موجود در این سبزی به سم زدایی بدن کمک می کند و در پاکسازی دستگاه گوارش بسیار مؤثر است. شنبلیله می تواند به جلوگیری از سرطان روده بزرگ کمک کند.

 

مناسب برای دیابت

در برگهای این گیاه گالاکتومنان وجود دارد که جذب گلوکز خون را کاهش می دهد و اسید آمینه موجود در آن باعث افزایش تولید انسولین بدن می شود ، به همین دلیل در کاهش قند خون در مبتلایان به دیابت موثر است.

 

سفید کردن مو

در طب سنتی از دانه شنبلیله برای درمان سفیدی مو استفاده می شود زیرا از سفید شدن مو جلوگیری می کند.

 

درد آرتریت را کاهش دهید

آرتروز یکی از اختلالات ناشی از التهاب یک یا چند مفاصل و درد شدید ناشی از سایش و پارگی است. شنبلیله به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد التهابی می تواند این درد را کاهش دهد.

 

بهبود دستگاه گوارش

این سبزی سرشار از فیبر و آنتی اکسیدان است که سموم بدن را از بین می برد و هضم را بهبود می بخشد. چای شنبلیله در درمان اختلالات دستگاه گوارش و درد معده بسیار مفید است.

 

عملکرد کلیه را بهبود ببخشید

این گیاه به دلیل داشتن فلاونوئیدهای پلی فنلی ، می تواند عملکرد کلیه را بهبود بخشد و از ایجاد غشای آن جلوگیری کند.

خواص زغال اخته

خواص زغال اخته

پیش از این ، مصرف زغال اخته محدود به استفاده از آن در برخی از نوشیدنی ها ، مرباها ، کمپوت ها و موارد مشابه بود. اما این روند در طول سالها تغییر کرده است ، و مطالعات و مطالعات بسیاری در مورد خواص زغال اخته و فواید سلامتی آنها انجام شده است. این مطالعات نشان می دهد که زغال اخته مزایایی دارد که در غذاهای طبیعی دیگر نیز وجود دارد. در بخش های بعدی شما را با خواص زغال اخته آشنا خواهیم کرد. اما قبل از اینکه کمی در مورد شکل ظاهری و طعم زغال اخته صحبت کنیم

خواص زغال اخته
۱ درمان اسهال

یکی از مهمترین خواص زغال اخته خواص درمانی آن برای اسهال و اسهال خونی است. حاوی مقدار زیادی تانن است. دهان گاوسی در نتیجه این تانن اتفاق می افتد. از دیرباز از زغال اخته برای درمان اسهال استفاده شده است. آنچه از نظر علمی اتفاق می افتد این است که وقتی دهان شکسته شود ، برخی از بافت ها منقبض می شوند. این انقباض جریان مایعات خارج از بدن را محدود می کند. این اولین قدم برای بهبود اسهال است. در کنار میوه زغال اخته ، از گل درخت نیز برای درمان اسهال استفاده می شود.
۲. توانبخشی

زغال اخته مقوی است و خاصیت توان بخشی دارد. این به دلیل وجود مواد معدنی و مواد مغذی غنی در آن است. زغال اخته سرشار از ترکیباتی مانند کلسیم ، پتاسیم ، آهن ، روی است. در کنار اینها یکی از منابع غنی سدیم است. سدیم در کوتاه کردن بهبودی پس از درمان بیماری ها مؤثر است. به عنوان مثال ، پس از تسکین اسهال شدید ، استفاده از شربت زغال اخته می تواند دوره بهبودی را کوتاه کند.
۳. خواص زغال اخته برای کبد

خاصیت دیگر زغال اخته تأثیر آن در بهبود عملکرد کبد است. برای رسیدن به این اثر ، ما باید به طور مرتب زغال اخته مصرف کنیم.
4 دیورتیک

طبق آموزه های طب سنتی چینی ، یکی دیگر از خواص زغال اخته خاصیت ادرارآور یا ادرارآور آن است. زغال اخته تولید و دفع ادرار را آسانتر می کند. این عملکرد کلیه ها را بهبود می بخشد و همچنین به کاهش فشار خون بالا و سم زدایی بدن کمک می کند.
5 منبع غنی ویتامین c

مصرف زغال اخته در جلوگیری از بیماری هایی مانند سرماخوردگی و آنفولانزا مفید است. زغال اخته یکی از منابع غنی ویتامین C است که خاصیت ضد التهابی ، ضد ویروسی و ضد باکتریایی دارد. البته ما فقط زمانی قادر خواهیم بود که از این خاصیت استفاده کنیم که زغال اخته را به همان اندازه خام مصرف کنیم. گرم کردن و پخت و پز ویتامین C را از بین می برد.
۶. این ماده دارای خاصیت آنتی اکسیدانی است

زغال اخته بیشتر از سایر میوه هایی که از نظر شکل مشابه هستند دارای خاصیت آنتی اکسیدانی بیشتری هستند. آنتی اکسیدان بدن را در برابر رادیکال های آزاد و بیماری های مزمن محافظت می کند.
۷ تقویت بدن در برابر برخی بیماری ها

مصرف زغال اخته باعث می شود بدن در برابر برخی بیماری ها و اختلالات مقاوم باشد. اینها شامل تب ، بیماری روده ، بیماری قلبی عروقی و وبا است.

قبل از اینکه به موضوع بعدی برویم ، فقط به این نکته اشاره می کنیم: حتی پوست درخت زغال اخته خواص درمانی دارد. استفاده از آن تقریباً شبیه چوب دارچین است. به عنوان مثال ، می توانید آن را در آب بگذارید و بگذارید مدتی جوش بیاید. فراموش نکنید که برای بهره‌مندی بیشتر از خواص زغال اخته ، بهتر است میوه خام و دست نخورده را میل کنید. خشک شدن ، پخت و یا هر فرآیند دیگری در نهایت برخی از ترکیبات را از بین می برد.
مشخصات ظاهری درخت میوه و زغال اخته

قبل از اینکه به موضوع اصلی بپردازیم و به خصوصیات زغال اخته بپردازیم ، کمی در مورد خصوصیات ظاهری میوه و درخت صحبت خواهیم کرد. درخت زغال اخته بسیار قوی نیست اما معمولاً حدود 2 تا 3 متر ارتفاع دارد. تنه از رنگ قهوه ای تیره برخوردار است و هنگامی که به مرحله میوه دهی رسید ، شاخ و برگ بزرگی دارد. در پاییز ، برگها در بیشتر درختان دیگر سقوط می کنند ، اما به زودی دوباره سبز می شوند. هنگامی که شکوفا می شود ، پر از گل های زرد کوچک است که تمام طبیعت زیبا را به خودی خود نشان می دهد. این گلهای زرد برای اهداف تزئینی استفاده می شود.

خود زغال اخته که میوه درخت است ، یک بذر کوچک و بیضی شکل است. دانه معمولاً به رنگ زرد کمرنگ یا قرمز تیره است. با این حال ، بیشتر انواع زغال اخته که در مکان های مختلف رشد می کنند ، همان قرمز تیره هستند. هر دانه زغال اخته همچنین یک هسته کوچک دارد. به نظر می رسد میوه ای از هسته آن از لوبیای قهوه است.
طعم زغال اخته

زغال اخته اگر بزرگ نشود ، طعم تندی دارد و کمتر کسی مایل به خوردن آنها است. اما وقتی این کار را انجام داد ، با وجود کمی اسیدی بودن ، هنوز هم طعم بهتری می یابد. طعم آن ممکن است کمی شبیه به آلبالو باشد.

نکته دیگری که باید در نظر گرفته شود و خواص زغال اخته: یک نوع گیاه دارویی به نام "زغال اخته جامائیکا" وجود دارد. این گیاه آرامش بخش با آب زغال اخته متفاوت است. در صورت استفاده از دوز و شرایط نامناسب ، می تواند عوارض جانبی جدی و خطرناکی به همراه داشته باشد. اگر به این میوه دسترسی دارید و می خواهید از آن استفاده کنید ، از قبل با یک متخصص مشورت کنید.
ترکیبات موجود در زغال اخته

در جدول زیر می توانید مواد موجود در 2 میلی لیتر شربت زغال اخته خالص و طبیعی را مشاهده کنید:
1. کالری
1. چربی
کلسترول
کربوهیدرات 2 گرم
فیبر رژیمی
5 گرم شکر
2 گرم پروتئین