دستور آشپزی و طرز پخت پلو شوشتری بسیار خوشمزه در منزل
برنج :•: یک کیلوگرم
فیله مرغ :•: نیم کیلوگرم
لوبیا چشم بلبلی :•: دو لیوان
شوید تازه :•: دو لیوان
پیاز سرخ شده :•: یک عدد
زعفران :•: یک قاشق چایخوری
ادویه ، نمک و فلفل :•: به میزان لازم
دستور آشپزی و طرز پخت پلو شوشتری بسیار خوشمزه در منزل
برای تهیه پلو شوشتری ابتدا در قابلمه ای آب و لوبیا چشم بلبلی بریزید و روی شعله زیاد بگذارید تا بپزدسپس در قابلمه ای دیگر آب و نمک بریزید و حرارت اجاق را زیاد کنید تا آب بجوش بیاید،
در این فاصله فیله های مرغ را روی تخته آشپزخانه بگذارید و در ابعاد نسبتا بزرگ مربع شکل خرد کنید سپس پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید
و در تابه ای روغن بریزید و روی اجاق بگذارید با حرارت ملایم داغ شود سپس پیاز را در روغن بریزید و تفت دهید و بگذارید تا طلایی و سرخ شود
سپس پیازها را در بشقابی بریزید و تکه های خرد شده فیله مرغ را در تابه بریزید و تفت دهید در این زمان زعفران را نیز بیفزایید و نمک و فلفل و ادویه را نیز بروی تکه فیله ها بپاشید
به هر مقداری که تمایل دارید و پیاز سرخ شده را نیز اضافه کنید و 1 لیوان آب روی آن بریزید تا کاملا تکه های فیله مرغ پخته شوند و دیگر آب آن تبخیر و شده باشد.
آب قابلمه دیگر بجوش آمده برنج را در آب در حال جوش بریزید و صبر کنید تا برنج بپزد یک دانه از برنج را امتحان کنید اگر روی آن کاملا پخته و مغز برنج کمی سفت بود
زمان آبکش کردن برنج فرا رسیده است.پس برنج را آبکش کنید کناری بگذارید.سری به تابه بزنید اگر آب تکه فیله ها کاملا خشک شده بود
شوید خرد شده (یا 1 لیوان شوید خشک) را بیفزایید و لوبیا چشم بلبلی پخته شده را هم اضافه کنید.
در قابلمه ای روغن بریزید و مقداری از برنج کف قابلمه ریخته و روی آن از مواد تکه فیله ها بریزید
مجددا یک لایه برنج و یک لایه مواد، همین طور لایه به لایه بریزید و در قابلمه را بگذاریدو حرارت را کم کنید تا 45 دقیقه الی 1ساعت بعد پلو شوشتری آماده نوش جان کردن است.
در کنار این پلوی خوشمزه می توانید از ترشی گل کلم یا ترشی کلم قرمز استفاده می کنید. ضمن اینکه در صورت تمایل می توانید از سالاد هم استفاده کنید.
دستور آشپزی و طرز تهیه انار پلو خوشمزه و مجلسی در خانه
برنج :•: 250 گرم
دانه انار :•: 120 گرم
پرک بادام :•: 50 گرم
عصاره سبزیجات :•: 500 میلی لیتر
زیره آسیاب شده :•: 1 قاشق چای خوری
پوست پرتقال رنده شده :•: 2 قاشق غذاخوری
تخم گشنیز آسیاب شده :•: 1 قاشق چای خوری
دستور آشپزی و طرز تهیه انار پلو خوشمزه و مجلسی در خانه
برای تهیه انارپلو ابتدا عصاره سبزیجات را در قابلمه ای بریزید و زیر شعله را زیاد کنید تا بجوش بیاید سپس برنج را اضافه کنید و یک دانه برنج را در میان دو انگشت فشار اگر اطراف آن نرم و مغزش سفت بود
برنج را آبکشی کنید و در کف قابلمه روغن بریزید و برنج آبکش شده را بریزید و در قابلمه را بگذارید و زیر حرارت را زیاد کنید 3 الی 4 دقیقه و سپس حرارت را کم کنید تا برنج بپزد.
انار دانه شده را با تخم گشنیز و زیره و پوست پرتقال رنده شده و بادام مخلوط کنید و در آخر با برنج مواد را مخلوط کنید و دیس بکشید و نوش جان کنید.
میتوانید این پلو انار را با سینه مرغ نیز نوش جان کرد.سینه مرغ را همراه با کمی آب و زردچوبه و کمی پیاز بگذارید بپزد و سپس با دست آن را ریش ریش کنید
و در تابه کمی روغن بریزید و مرغ ریش شده را در تابه تفت دهید و همراه موادی که بالا ذکر کردیم ترکیب کنید و انارپلو را نوش جان کنید.
این غذا یکی از غذاهای مخصوص شب یلدا است که می توانید آنرا به همراه گوشت بوقلمون یا بلدرچین هم تهیه و سرو نمایید.
می پاتوق : فال روزانه روز تولد برای متولدین تمام ماه های سال ، در ادامه فال خود را مطالعه نمایید
شما آن چنان به فکر مسافرت کردن هستید که نمیتوانید اصلا فکرتان راتغییر دهید. اما شما به خصوص برای فرار کردن از وظایفتان میخواهید مسافرت بروید و برایتان فرقی نمیکند به کجا بروید، ولی باید از کسانی که دور و برتان هستند درس گرفته و به جنبههای دیگر زندگی تان نیز نگاهی بیندازید. خوشبختی شما بستگی به این دارد که خودتان را با عشق مسافرت که تازگیها گریبان گیرتان شده است وفق دهید.
بازگشت ماه به نشانهتان در حالی که با احساساتتان مرتبط است، همراه با مشکل خواهد بود. اما شور و هیجان شدید شما باعث خاموش شدن دیگران میشود، چراکه آنها از اظهارات رک و بیپرده شما میترسند. حتی اگر احساساتتان خیلی شدید هستند، فقط به خاطر اینکه آسانترین راه را انتخاب کرده باشید، آنها را پنهان نکنید. عاقلانه است که وقتی برای خواستههایتان از دیگران درخواستی میکنید، ملایم تر رفتار کنید.
امروز میزان عصبانیت شما زیادتر میشود! برای اینکه نمیتوانید از دست ابعاد غیر منطقی و نامعقول احساسات خود فرار کنید. باوجود اینکه شما سخنان منطقی را به راحتی قبول میکنید، ولی الان وقت این است که به مشکلات گذشته فکر کرده و پیامی که از ضمیر ناخودآگاهتان منشعب میشود را به کار بگیرید. تبادل نظر کردن با یک دوست مورد اطمینان کمکتان میکند ترسهایتان را شناخته و بر آنها پیروز شوید.
شما معمولاً قبل از اینکه کاری را شروع کنید، در موردش فکر میکنید. عجیب اینکه به جای اینکه کارهای جدیدی انجام دهید بیشتر در حال تغییر دادن همان کارهای قبلی خود هستید. فراموش نکنید که ممکن است شور و هیجانتان به مذاق افراد دیگر خوش نیاید، پس بهتر است کمی از میزان آن کم کنید. اگر نتوانستید در همان دفعه اول منظور خود را برسانید دوباره سعی کنید.
شما فکر میکنید که قادر خواهید بود با آرامش و سکوت تمام شور و هیجانات اخیر را سپری کنید و هیچ کس هم بهتان توجه نخواهد کرد. متاسفانه افراد دیگر وجود ماه در دهمین خانه تان یعنی خانه موقعیتهای اجتماعی را کشف خواهند کرد. سعی نکنید به خودتان سختگیری کرده و از مقابل چشمهایی که پیش از این نیز به شما خیره شده بودند فرار کنید. حتی اگر فکر میکنید آگاهی کامل دارید زمانی که احساسات خود را بیان میکنید تا جایی که امکان دارد طبیعی رفتار کنید.
شما امروز به خودتان اطمینان کامل دارید، اما احساساتتان هنوز ممکن است بین شما و آنچه نیاز دارید اتفاق بیفتد فاصله بیندازد. اگر کاری کنید که ذهنتان منحرف شود، مشاهدات و نظریات دقیق و زیرکانهتان و تواناییهایتان تبدیل به تنبلی غیر معقول خواهد شد. البته لازم نیست که خیلی کار کنید؛ فقط راهی را بیابید که به مدد آن تغییرات کوچکی را در فعالیتهای روزانه تان ایجاد کنید.
امروز ونوس یعنی سیاره فرمانروای شما حسابی شارژ شده است و شما را وسوسه کرده است دیگران را در عشق و زیبایی تان شریک کنید! اما شما وقتی که یکبار شروع به ابراز کردن احساساتتان بکنید، شاید قادر نباشید آنها را کنترل کنید. به هر حال ریسک کردن و باز کردن سفره دلتان هم اکنون مهم ترین کاری است که میتوانید انجام دهید. حتی اگر چیزهایی که آرزویش را دارید به دست نیاوردید، افراد دیگر میفهمند که دقیقاً چه خواستههایی دارید.
امروز ونوس جذاب و لوتوی تیره یعنی سایره فرمانروایتان، در یک ردیف قرار میگیرند و توجه شما را به سمت احساسات عاشقانه جلب میکنند. اما شما بیشتر سعی میکنید که احساست خود را مخفی کنید. به جای اینکه احساسات خود را انکار کنید، بدون اینکه به نتیجه کار فکر کنید به راحتی در مورد آنها صحبت کنید.
اگرچه شما میتوانید هر موقعیتی که به نظرتان خیلی مهم و جدی آمده است را به اندازه کافی توجیه کنید، ولی تصمیم گیریهای جدیتان بیشتر از آن چیزی که فکر میکردید نیازمند دقت و تمرکز هستند. این سخن بدین معنی نیست که شما فرد دودل و شکاکی هستید، بلکه بدین معنی است که اوضاع نسبت به آن چیزی که در ظاهر به نظر میرسد پیچدهتر است و به خاطر اطلاعات پیچیده و دوپهلویی که اکنون به شما رسیده به راحتی آشفته و نگران میشوید. باید بیشتر وقت بگذارید، با عجله به دنبال جواب نهایی گشتن فقط اوضاع را بدتر می کند و مشکلات بیشتری را به همراه دارد.
در حالی که اهداف بلند مدت شما برایتان مهمتر و پررنگ تر می شوند، شما لازم میدانید دقیقاً بفهمید که دنبال چه چیزی هستید. حتی اگر شما کاملاً به دنبال ایدههای خود نرفتهاید، ولی هم اکنون صحبت کردن در مورد امکاناتی که پیش رویتان قرار دارد امری لذت بخش است. از روبرو شدن با خواستهها و توقعات دیگران هراس نداشته باشید، فقط به خودتان امکان این را بدهید که در مورد تخیلات خود صحبت کنید.
خیلی خوب است که قبل از اینکه پروژه جدیدی را شروع کرده و قدم جدیدی بردارید، زمان کافی برای فکر کردن بر روی گزینههایی که میتوانید انتخاب کنید اختصاص دهید. شما باید به دقت تصمیمات خود را سبک و سنگین کنید، عمل کردن از روی غریزه و بدون تعمق شما را به جایی نمی رساند. اگر لازم شد تصمیم فوری و عجلهای بگیرید، حتماً قبل از آن تمام نظرات مخالف و موافق را بررسی کرده و خوب مورد ارزیابی قرار دهید.
همین چند روز پیش شما میخواستید شناخت حرفهای خود را بیشتر کنید، اما امروز کاملاً دیدگاه متفاوتی دارید. نگرانیهای شما تغییر کرده است و به جای نگران بودن به خاطر زمان حال بیشتر به فکر آینده هستید. به هر حال حتی اگر الان بیشتر وقتتان را به پروراندن رویاهایتان اختصاص دادهاید، لازم است که حتماً فردی منطقی باشید.
«« فال روزانه و فال عطسه صرفا جهت سرگرمی می باشد »»
تزیین بسیار زیبای کیک مرغ یا سالاد الویه برای کیک تولد و جشن
آموزش آشپزی و دستور تهیه اشکنه با تخم مرغ و سیب زمینی
پیاز بزرگ :•: 1 عدد
تخم مرغ :•: 3 عدد
روغن :•: 4 قاشق غذاخوری
سیب زمینی :•: 2 عدد
آرد گندم :•: 1 قاشق غذاخوری
زردچوبه :•: 1 قاشق چایخوری
شنبلیله خشک :•: 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل :•: به مقدار لازم
آموزش آشپزی و دستور تهیه اشکنه با تخم مرغ و سیب زمینی
ابتدا یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن داخلش میریزیم ، سپس پیاز را خرد کرده و داخل قابلمه میریزیم و تفت می دهیم تا آماده شود. زمانی که پیاز داغ آماده شد ، زردچوبه را به آن اضافه می کنیم.
سپس کمی تفت می دهیم تا زردچوبه به خوبی با پیاز داغ مخلوط شود. حالا ¾ قابلمه را آب جوش می ریزیم. آرد را با نصف استکان آب سرد مخلوط می کنیم و در قابلمه می ریزیم.
باید تا زمانی که آرد کاملا در اشکنه حل شود به هم زدن ادامه دهیم ، سپس سیب زمین ها را به صورت مکعب های کوچک به اندازه حبه قند خرد می کنیم و به اشکنه اضافه می کنیم.
بعد از اضافه کردن سیب زمینی ، نمک و فلفل را هم اضافه می کنیم و در قابلمه را می گذاریم تا نیم ساعت اشکنه جوش بخورد و بپزد. بعد از این مرحله و گذشت نیم ساعت حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم و اجازه می دهیم اشکنه به خوبی بجوشد.
حالا تخم مرغ ها را یکی یکی در اشکنه می شکنیم و تا ده دقیقه به قابلمه دست نمی زنیم تا تخم مرغ ها کاملا ببندند . در پایان شنبلیله را می افزاییم و اجازه می دهیم اشکنه 5 دقیقه دیگر بجوشد. در پایان پخت باید آب اشکنه خیلی کم باشد.