آموزش آشپزی و دستور تهیه حلیم بادمجان خوشمزه و مجلسی
برنج :•: 2 پیمانه
گوشت سردست یا گردن :•: 500 گرم
کشک :•: 500 گرم
پیاز سرخ شده :•: 1 پیمانه
سیر رنده شده :•: 2 حبه
بادمجان سرخ شده :•: 2 کیلو
نعناع داغ :•: یک چهارم پیمانه
نمک، فلفل، ادویه جات و آب زعفران :•: به میزان لازم
آموزش آشپزی و دستور تهیه حلیم بادمجان خوشمزه و مجلسی
برنج را 2 – 3 ساعت قبل میگذاریم بپزد. برای هر 1 پیمانه برنج 7 پیمانه آب در نظر میگیریم. بعضیها حلیم بادمجان را با عدس یا لوبیا سفید درست میکنند اما رنگ حلیم بادمجان با عدس تیره میشود و با لوبیا هم طعم چندان خوبی نخواهد داشت اما با برنج هم خوشمزه تر است هم رنگ خوبی دارد.
برنج باید آنقدر بپزد تا آبش کشیده شده و غلیظ شود و برنج کاملاً له شود مثل شله زرد. دقت کنید وقتی برنج را میگذاریم بپزد وقتی برنج شروع به جوشیدن کرد تا وقتی کامل پخته نشده هم نمیزنیم چون اگر در این موقع قاشق داخل ظرف کنیم و هم بزنیم برنج ته میگیرد و مجبوریم مدام هم بزنیم.
گوشت را با پیاز و ادویه جات میگذاریم پخته شود زمانی که پخته شد آخر سر نمک اضافه میکنیم. گوشت کمی چربی داشته باشد بهتر است. یا بادمجان را پوست کنده از همان ابتدا به برنج اضافه میکنیم و میگذاریم با برنج بپزد یا اینکه آنها را مقداری سرخ میکنیم و سرخ شده آن خوشمزه تر است.
بادمجانها را لازم نیست ورق کنیم بلکه به صورت درسته پوست میکنیم چند ساعت میگذاریم نمک بخورد تا تلخی آنها گرفته شود و بعد با مقداری روغن سرخ میکنیم. گوشت پخته شده و بادمجان سرخ شده را به برنج اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم. مواد باید کمی سفت باشد.
اگر برنج آب داشته باشد بعد از اضافه کردن مواد هر چقدر روی حرارت بماند آبش خشک نمیشود. در یک ماهی تابه روغن میریزیم و روی حرارت میگذاریم وقتی روغن گرم شد
نصف پیاز سرخ شده را اضافه میکنیم بقیه آن را برای تزئین نگه میداریم. سیر رنده شده را اضافه میکنیم تفت میدهیم. نباید سیر بسوزد فقط نرم شود کافی است.
هر چیزی که زیاد سرخ شود هم عطرش کم میشود هم خشک میشود. ادویه خورشتی و زردچوبه را به مواد اضافه میکنیم و تفت میدهیم وقتی ادویه ها خوب تفت داده شد و عطر آنها بلند شد مواد را به حلیم اضافه میکنیم.
ادویه جات را حتماً تفت میدهیم. میتوانیم وقتی برنج را میپزیم زردچوبه هم اضافه کنیم. مقداری نعنا داغ و آب زعفران به حلیم اضافه میکنیم زمانی که همه مواد پخته شد و با هم مخلوط شد
ظرف را از روی حرارت برمیداریم مواد را با گوشت کوب برقی یا با هر وسیله دیگری کامل له میکنیم تا حالت کشدار پیدا کنند نیاز نیست مواد شل شود فقط حالت کشدار پیدا کند کافیست.
بعد کشک را که با مقداری آب مخلوط کرده و به مدت 20 دقیقه جوشانده ایم اضافه میکنیم و حلیم را روی حرارت میگذاریم تا 15 دقیقه بجوشد. حلیم باید زیاد روی حرارت بماند تا حلیم خوبی شود.
برای تزئین روی حلیم میتوان از گردو هم استفاده کرد. روی حرارت خیلی ملایم میگذاریم اما بعد از اضافه کردن کشک نباید حلیم زیاد بجوشد چون ته میگیرد. روی حلیم بادمجان را با پیاز داغ و نعنا داغ و کشک تزئین و سرو می کنیم.
برای مجلسی تر شدن حلیم بادمجان می توانیم مقداری مغز گردو هم خرد کنیم و روی حلیم بادمجان را با آن تزیین کنیم.
آموزش آشپزی و دستور تهیه دلمه برگ مو اصل مجلسی و خوشمزه
∴ کره :•: 50 گرم ∴
∴ برنج :•: 1 پیمانه ∴
∴ سیر :•: 5 حبه ∴
∴ برگ مو :•: 1 کیلو ∴
∴ گوشت :•: 150 گرم + میزان لازم برای ته ظرف ∴
∴ گشنیز ساطوری شده :•: نصف پیمانه ∴
∴ جعفری ساطوری شده :•: نصف پیمانه ∴
∴ نعنا ساطوری شده :•: نصف پیمانه ∴
∴ پیازچه ساطوری شده :•: نصف پیمانه ∴
∴ گوجه فرنگی نگینی شده :•: 2 عدد ∴
∴ نمک و فلفل و ادویه کاری :•: به میزان لازم ∴
∴ روغن :•: 3 قاشق سوپ خوری ∴
∴ آبلیمو :•: به میزان لازم ∴
∴ آب به :•: میزان لازم ∴
آموزش آشپزی و دستور تهیه دلمه برگ مو اصل مجلسی و خوشمزه
برای تهیه دلمه برگ مو ابتدا برنج را به مدت 1 ساعت به همراه نمک خیس کنید. برگ مو را شسته و به مدت 2 تا 3 دقیقه در آب در حال جوش قرار دهید تا کمی نرم شود. 150 گرم گوشت را کاملاً ریز کنید به طوری که خیلی ریزتر از گوشت قیمه باشد.
برنج، گشنیز، جعفری، نعنا، پیازچه، نیمی از کره، گوجهفرنگی، نمک و فلفل و کاری و زردچوبه را به گوشت اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. 1 عدد برگ مو را پهن کرده مقداری از این مایه را داخل برگمو گذاشته و آن را به صورت بقچهای یا لولهای بپیچید
روغن را ته ظرف مورد نظر بریزید سپس گوشت را نمک و فلفل و ادویه زده و ته ظرف پهن کنید شعله را کمی زیاد کنید تا گوشت تغییر رنگ دهد و بعد قابلمه را از روی حرارت بردارید و یک ردیف دلمه پیچیده شده را روی گوشت بچینید، سپس روی آن مقداری برگ نعنا با چند حلقه سیر و چند برش کره گذاشته و دوباره روی آن دلمه بچینید
رب گوجه را ابتدا در مقداری روغن یا کره سرخ کرده و بعد در مقداری آب به اندازهای که روی دلمه برگ مو را بگیرد حل کرده و نمک و فلفل اضافه کنید و روی دلمهها بریزید. بشقابی را روی دلمهها قرار داده و جسم سنگینی داخل بشقاب بگذارید تا سنگینی آن باعث شود که دلمهها باز نشود
و قابلمه را مجددا روی حرارت قرار داده و ابتدا حرارت را زیاد کنید و وقتی غذا شروع به جوشیدن کرد حرارت را ملایم کرده و بگذارید آب دلمه کشیده شده و به روغن بیفتد. 10 دقیقه قبل از اتمام پخت مقداری آبلیموی تازه به دلمه اضافه کنید.
هنگامی که دلمه برگ مو آماده شد، گاز را خاموش کرده و 10 تا 15 دقیقه صبر کنید، سپس ظرفی را روی قابلمه قرار داده و قابلمه را روی ظرف برگردانید تا ته چین گوشت روی دلمهها قرار گیرد. میتوانید تهچین را تکهتکه کرده و روی دلمهها قرار دهید.
دلمه برگ مو معروف ترین و محبوب ترین نوع دلمه است که طرفدران بسیاری دارد. برای برگ مو حتما از برگ های جوان درخت استفاده کنید.
می پاتوق : فال روزانه روز تولد برای متولدین تمام ماه های سال ، در ادامه فال خود را مطالعه نمایید
امروز که شما تغییر موضع داده اید، گویی که روابط شما نیز تغییر کرده اند و نظر شما راجع به دوست و یا همکارتان نیز عوض شده است. دیدگاه شما هنوز در حال توسعه یافتن است، بنابراین هنوز به فکر نتیجه کار نباشید. انجام دادن کارهای کوچک و ساده مثل صحبت کردن با کسانی که دوستشان دارید امروز تبدیل به یک معضل شده است. پس هم اکنون قبل از اینکه دست به هر اقدامی بزنید چند روزی صبر کرده تا ببینید بعد چه احساسی خواهید داشت.
الان زمان جدی بودن است، البته این حرف لزوماً در مورد مسائل کاری نیست. شما احساس میکنید که وظایف زیادی دارید، در حالیکه احساسات و علایقتان شما را به سفری دور و دراز از عجایب میکشاند. فقط یادتان باشد که نتایجی که امروز شما بدانها دست یافته اید، لزوماً نتایج صحیحی نیستند. توجه کردن به جزئیات میتواند با جریانی آرام شما را برای چند هفته از برنامه تان جلوتر بیندازد.
هم اکنون حل کردن مشکلات احساسی و عاطفیتان بخشی از کار شما میباشد، اما ممکن است تا اواخر شب هیچ اتفاقی نیفتد. ممکن است حرفی که شما پیش از این زده بودید، بد تعبیر شده باشد و مشکلی به وجود آورده که تا مدتهای طولانی باقی مانده باشد. وقتی که این مشکل ظاهر شد، سعی نکنید آن را انکار کنید، وگرنه شروع به پیشرفت و رشد پیدا کردن میکند.
اگرچه شما اکنون احساس بهتری نسبت به خود دارید، اما هنوز برای نزدیک شدن به مسئلهای که باعث دردسر و ناراحتی شده است آمادگی ندارید. آزار دادن خود باعث میشود شما کاهی را تبدیل به کوهی کنید! بنابراین از افکار خود آگاهی کامل داشته باشید. تمرکز کردن و توجه کردن به اثرات مثبت عشق ورزیدن به مراتب خیلی بهتر و سالم تر از توجه کردن به اثرات منفی ترس میباشد.
باوجود اینکه ممکن است شما افسرده باشید به فاصله بین چیزهایی که دارید و چیزهایی که میخواهید داشته باشید فکر کنید، ولی وقتی که اول صبح ماه به نشانه شما باز میگردد روزتان را روشن میکند. با این حال شما باز هم در حال تجدید نظر کردن در افکار خود میباشید، به خصوص اگر خط فکری شما از نظر مالی و احساسی به نتیجهای که انتظارش را داشتید نرسیده باشد.
شاید شما امروز چند راز مربوط به خود داشته باشید که حتی اگر وسوسه شدید بند را آب دهید! بهتر است آنها ا پیش خود نگه دارید. اول انگیزه خود برای فاش کردن رازهایتان را بررسی کنید؛ اگر شما میخواهید فقط به خاطر خالی کردن سفره دلتان این کار را بکنید، بهتر است اصلاً هیچ حرفی نزنید. اما اگر کسی خواست صادقانه به شما کمکی برساند وبه نفعتان کار کند، شاید، البته فقط شاید! این کار کار خوبی باشد.
به جای اینکه به فکر نیازهای افراد دیگر باشید، اول به فکر تغییر دادن خود باشید. البته این حرفی که ما میزنیم معنیاش خودخواهی نیست. بلکه اعتراف کردن به عشق و دوست داشتن دیگران حاصل نمیشود، مگر اینکه خودتان را شناخته باشید. اگر شما به اندازه کافی به خودتان توجه نکنید، پس چیز زیادی هم برای عرضه کردن به دیگران نخواهید داشت.
حالا که ونوس دوست داشتنی به نشانه شما بازگشته است، جذابیتهای شما نیز بیشتر شده است! شما به راحتی میتوانید دوست پیدا کنید و لذتی که در جستجویش بودید را بیابید. اما هنوز هم اجازه دادن به دیگران برای اینکه خواستههای شما را بفهمند تبدیل به یک چالش شده است و میتواند فرصتهای شما برای رسیدن به رضایت را کمتر کند. کلمههای خود را بادقت انتخاب کنید و وقتی که یکبار منظور خود را بیان کردید سکوت اختیار کنید.
هم اکنون شما به جای اینکه در جستجوی اهداف شخصی خود باشید، بیشتر علاقه دارید کارهایی انجام دهید که به نفع همه باشد. شما از این حقیقت آگاه هستید که نمیتوانید خوشحال باشید مگر اینکه افراد دیگر هم شاد باشند و رضایت شما در گرو شادی و رضایت دیگران است. اگرچه این هدفی رفیع و والا است، شما حداقل میتوانید با پیش قدم شدن در دوستیها در شادیها با دیگران شریک شوید.
شما در محل کار کارهای خیلی زیادی برای انجام دادن دارید و برای اینکه از پس تمام آنها بربیایید باید تلاشی مضاعف داشته باشید. حواستان را جمع کنید! چراکه اگر با مشکلی برخورد کنید ممکن است عصبانی شوید و شاید وسوسهتان کند که به دروغ متوسل شوید. مشکلات شما از آن چیزی که فکر میکردید پیچیده ترند، پس قبل از اینکه سریع دست به عمل بزنید، در مورد عملکرد خود خوب فکر کنید.
امروز یکی از آن روزهایی است که اطرافیان شما ظاهراً بیش از حد احساساتی شدهاند! اما شما نمیتوانید خودتان را در رویاهای آنها سهیم کنید. با وجود اینکه شما سعی میکنید رویاها و خیالات خود را برای خودتان نگه دارید، ولی قبل از اینکه بتوانید جلوی آنها را بگیرید، ظاهراً کارها و حرفهای شما آشکار میشوند. با سر و صداها و شلوغیهای روزانه آشفته نشوید و بر روی اهداف بزرگ تمرکز کنید.
شما کارهای تحقیقاتی خیلی کمی برای انجام دادن دارید، چراکه بررسی کردن تمام وقایع را در دستور کار خود ندارید. یک نفر از شما انتظار دارد زودتر تصمیم بگیرید، اما تا موقعی که نفهمیدهاید واقعاً چه پیش امده در برابر این فشار تسلیم نشوید. صبور باشید و به هرجا که حِستان شما را هدایت میکنید بروید. فراموش نکنید که حتی کوچکترین و کم اهمیت ترین جزئیات میتواند چیز مهمیباشد که که شما به آموختنش نیاز دارید
«« فال روزانه و فال عطسه صرفا جهت سرگرمی می باشد »»