دستور آشپزی و طرز پخت پلو شوشتری بسیار خوشمزه در منزل
برنج :•: یک کیلوگرم
فیله مرغ :•: نیم کیلوگرم
لوبیا چشم بلبلی :•: دو لیوان
شوید تازه :•: دو لیوان
پیاز سرخ شده :•: یک عدد
زعفران :•: یک قاشق چایخوری
ادویه ، نمک و فلفل :•: به میزان لازم
دستور آشپزی و طرز پخت پلو شوشتری بسیار خوشمزه در منزل
برای تهیه پلو شوشتری ابتدا در قابلمه ای آب و لوبیا چشم بلبلی بریزید و روی شعله زیاد بگذارید تا بپزدسپس در قابلمه ای دیگر آب و نمک بریزید و حرارت اجاق را زیاد کنید تا آب بجوش بیاید،
در این فاصله فیله های مرغ را روی تخته آشپزخانه بگذارید و در ابعاد نسبتا بزرگ مربع شکل خرد کنید سپس پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید
و در تابه ای روغن بریزید و روی اجاق بگذارید با حرارت ملایم داغ شود سپس پیاز را در روغن بریزید و تفت دهید و بگذارید تا طلایی و سرخ شود
سپس پیازها را در بشقابی بریزید و تکه های خرد شده فیله مرغ را در تابه بریزید و تفت دهید در این زمان زعفران را نیز بیفزایید و نمک و فلفل و ادویه را نیز بروی تکه فیله ها بپاشید
به هر مقداری که تمایل دارید و پیاز سرخ شده را نیز اضافه کنید و 1 لیوان آب روی آن بریزید تا کاملا تکه های فیله مرغ پخته شوند و دیگر آب آن تبخیر و شده باشد.
آب قابلمه دیگر بجوش آمده برنج را در آب در حال جوش بریزید و صبر کنید تا برنج بپزد یک دانه از برنج را امتحان کنید اگر روی آن کاملا پخته و مغز برنج کمی سفت بود
زمان آبکش کردن برنج فرا رسیده است.پس برنج را آبکش کنید کناری بگذارید.سری به تابه بزنید اگر آب تکه فیله ها کاملا خشک شده بود
شوید خرد شده (یا 1 لیوان شوید خشک) را بیفزایید و لوبیا چشم بلبلی پخته شده را هم اضافه کنید.
در قابلمه ای روغن بریزید و مقداری از برنج کف قابلمه ریخته و روی آن از مواد تکه فیله ها بریزید
مجددا یک لایه برنج و یک لایه مواد، همین طور لایه به لایه بریزید و در قابلمه را بگذاریدو حرارت را کم کنید تا 45 دقیقه الی 1ساعت بعد پلو شوشتری آماده نوش جان کردن است.
در کنار این پلوی خوشمزه می توانید از ترشی گل کلم یا ترشی کلم قرمز استفاده می کنید. ضمن اینکه در صورت تمایل می توانید از سالاد هم استفاده کنید.