نمکستان » در این مطلب فال روزانه ماه های مختلف سال را آماده کرده ایم ، برای مشاهده فال روزانه روز تولد خود در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.
مهم نیست که شما چه تصورات خوب و خوشی برای انجام دادن کارهای حیرتآور دارید، آنچه که اهمیت دارد این است که شما مجبورید به سختی کار کنید و جان بکنید. ممکن است وسوسه شوید با شجاعت کامل از زیر کار فرار کنید، ولی این فکر خوبی نیست. فقط باید تحمل کنید و دم نزنید و هرآنچه که از شما انتظار میرود را انجام دهید. امروز برای ریسک کردن وقت مناسبی نیست.
خصلت آرام بودن و ثبات قدم شما باعث برنده شدنتان در مسابقه نمیشود، چرا که شما امروز خیلی حس رقابتی ندارید. شما معمولاً میخواهید کارهایی را انجام دهید که قبلاً تعهد داده بودید، برای اینکه برایتان خیلی مهم است که همیشه آدم قابل اعتمادی باقی بمانید. اما شاید لازم نباشد که این کارها را به خاطر بردن گوی سبقت از دیگران انجام دهید؛ اسم این کار رقابت نیست؛ فقط کاری را انجام دهید که فکر می کنید بهترین کار است.
امروز یک نفر بهتان حرفهای خیلی خوبی میزند، بنابراین باید این حرفها را آویزه گوش خود کنید. ابتدا تمام حقایق را بررسی کنید تا بفهمید که چرا حرفهایی که قبلاً زدهاید با واقعیت تناقض دارد. به همه حرفها گوش دهید، بنابراین شما قادر خواهید شد قبل از اینکه یک برنامه را به کار ببندید تمام نقصهای مهم آن را متوجه بشوید. حتی اگر همه چیز خوب و عالی به نظر میرسد، فراموش نکنید که فقط نباید یک روی سکه را ببینید.
امروز شاید دوست نداشته باشید با آرامش و به همان روشی که قبلاً کارهایتان را انجام میدادید کار کنید. شما دوست دارید کار جدیدی بکنید، اما نمی دانید چه روشی بهترین روش است. پس نظر همکارانتان را هم بپرسید، به خاطر اینکه افراد دیگر از زاویه دید دیگری به کار شما نگاه میکنند. اینک حتی تغییرات کوچک در روش کاری و اصلاح کردن نگرشتان، میتواند به اندازه کافی رضایت خاطر شما را فراهم آورد.
شما اصلاً نمی توانید از دست مشکلات و مسائل عاطفی فرار کنید؛ این مشکلات هرجا که بروید مثل سگی که پای آدم را گاز میگیرد دنبالتان هستند!! اما اگر شما بخواهید مشکلات عاطفی که مربوط به گذشته هستند را حل نشده رها کنید، مطمئناً این گاز!! به شما صدمه میزند. با قبول کردن جایگاه خود در زندگی نقطه ضعفهای خود را بپذیرید، اما سعی نکنید با بازنگری کردن گذشته خود بینش جدیدتان را تغییر دهید. در عوض آینده خود را رقم بزنید.
اگر روزها خیلی سریع می گذرند، شما این قدرت را دارید که حرکت آن را کند کنید. البته این سخن به معنی این نیست که می توانید تقویم را دستکاری کنید و یا اینکه بعضی از فعالیتها را از برنامه کاریتان حذف کنید. شما می توانید با کاستن از استرسهای درونی ناراحتیها و مشغولیتهای روزمرهتان را کمتر کنید. گرفتن یک تصمیم ساده و ۱۵ دقیقه در روز تفکر کردن می تواند به خود شما امکاناتی که دارید را نشان دهد.
شما امروز با قاتی کردن رویا و واقعیت با یکدیگر حسابی عقلتان را از دست میدهید!!! به علاوه در حال حاضر میتوانید خیلی خوب داستان سر هم کنید، اما شما همچنین میتوانید دیگران را متقاعد کنید آنچه که به نظر شما واقعی است را باور کنند. این میتواند ترکیب قدرتمندی از عشق باشد، برای اینکه رابطهای که برپایه اعتماد باشد میتواند کوهها را هم از جا دربیاورد. ولی بهتر است که رویاپردازی را رها کنید و به واقعیت نزدیک بشوید.
امروز شما زیاد به وظایف اجتماعی خود اهمیت نمیدهید، برای اینکه واقعاً دلتان نمیخواهد که انرژیتان را به خاطر افراد دیگر تلف کنید. شما ترجیح میدهید بهترین چیزها را برای یک شخص خاص و یا فقط برای خودتان تنها نگه دارید. هنوز هم انجام دادن کاری که شما را از انزوا بیرون بیاورد مفید خواهد بود. پس بهتر است به جای اینکه در تنهایی به سر ببرید با دیگران همکاری داشته باشید.
ابراز کردن احساسات خود در مقابل دیگران شاید آنها را خسته کند، ولی در عین حال کسانی را که دوستشان دارید را به شما نزدیکتر میکند. امروز شما به جای اینکه روش و شیوه خود را تغییر دهید، بیشتر دوست دارید بحثهای فلسفی داشته باشید و همچنین کمتر به مسائل عاطفی توجه میکنید. اما بعضی وقتها خیلی خوب است که آنچه در دلتان دارید را بیرون بریزید، حتی اگر این تبادل نظر خیلی ارزشمند و مفید نباشد.
پنهان کردن احساساتتان کاری محتاطانه به نظر میرسد، به خصوص اگر دوست داشته باشید فرد تأثیر گذاری باشید. اما وقتی شما احساسات خود را سرکوب نکنید، شادتر ، سالم تر و در محل کار فرد مهمتری خواهید بود. باوجود این زیاد هم خوب نیست که با صحبت کردن در مورد پیشرفتهای شخصیتان همکارانتان را خسته کنید. حقیقت را به آنها بگویید، اما حس کنجکاوی آنها را کاملاً ارضا نکنید تا بعداً پشیمان نشوید.
فکر کردن زیاد به دوستانتان باعث شده شما تصمیم بگیرید تمام دوستان و قوم و خویش خود را برای یک مهمانی به خانهتان دعوت کنید. اما هرکسی را که می شناسید دعوت نکنید، چون احتمال دارد همه آنها به خانهتان بیایند و جمع کوچک شما تبدیل به جمعیت خیلی زیادی شود. پس اگر تصمیم گرفتهاید در ترتیب دادن مهمانی پیشتاز باشید، قبل هر چیز زمان کافی بگذارید و برای آن خوب برنامهریزی کنید.
شما تمایل دارید عضو یک گروه شوید و به خاطر همین امروز با فداکاری کردن در محل کار میخواهید دیگران را تحت تأثیر قرار دهید. هیچ مشکل حادی وجود ندارد: اتفاقات خیلی زیادی در زندگی خصوصی شما رخ داده است و در عین حال در محل کار نیز تقاضاهای زیادی ازتان میشود. فراموش نکنید که مجبور نیستید بین زندگی شخصی و کاری خود یکی را انتخاب کنید. شما اگر هم از نظر فکری و هم احساسی برای آنها زمان بگذارید میتوانید به هردوی آنها برسید.
برای گرفتن فال حافظ ابتدا نیتی در ذهن و قلب خود متصور شوید سپس صلواتی ختم نمایید و حافظ را به عزیز ترین کسش یعنی خداوند قسم دهید که آن چه خیر و مصلحت است برای شما نمایان نماید. برای گرفتن فال حافظ ( اینجا ) کلیک کنید.
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه سالاد سیب زمینی رژیمی خوشمزه و لذیذ را آماده کرده ایم ، برای مشاهده این آموزش آشپزی این پست را دنبال کنید.
مواد لازم | مقدار مواد |
سیب زمینی | ۵۰۰ گرم |
ژامبون خرد کرده | ۱۵۰ گرم |
روغن مایع | ۱ قاشق سوپخوری |
جعفری ساطوری کرده | ۵۰ گرم |
پیازچه ی خرد کرده | ۱۰ ساقه |
خیارشور خرد کرده | ۱۰۰ گرم |
زیتون سبز و سیاه | ۱۰۰ گرم |
خامه | ۵۰ میلی لیتر |
سس مایونز | ۱۰۰ گرم |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
با آموزش طرز تهیه سالاد سیب زمینی رژیمی از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم. برای تهیه سالاد سیب زمینی رژیمی ابتدا باید سیب زمینی را درون ظرفی ریخته و آب پز کنید و داغ است پوست آن را بکنید.
بعد از اینکه سیب زمینی خنک شد آن را به شکل حبه ای خرد کنید.درون تابه ای مقداری ردغن بریزید و ژامبون را درون آن تفت بدهید. یک کاسه مناسب انتخاب کنید و درون آن جعفری را به همراه ، پیزچه ، سیب زمینی ، ژامبون ، نمک ، فلفل ، خیار شور و زیتون بریزید و با هم مخلوشان کنید.
بعد از مخلوط کردن مواد خامه و مایونز را نیز اضافه کنید و مخلوطشان کنید.سالاد را برای ۱ ساعت درون یخچال بگذارید تا خوب جا بیوفتد.سالاد شما آماده است آن را تزیین کرده و نوش جان کنید.
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه اسکالپ میگو خوشمزه و لذیذ را آماده کرده ایم ، برای مشاهده این آموزش آشپزی این پست را دنبال کنید.
مواد لازم | مقدار مواد |
میگو پوست کنده | ۲۵۰ گرم |
سیر | ۴ حبه |
زنجبیل رنده شده | ۱ قاشق غذاخوری |
پیاز رنده شده | ۱ عدد |
تخم مرغ | ۲ عدد |
پودر جوز هندی | ۱ قاشق چایخوری |
پودر سوخاری | به میزان لازم |
آرد سوخاری | به میزان لازم |
سویا سس | ۳ قاشق غذاخوری |
لیمو ترش | ۲ قاشق غذاخوری |
روغن مایع | به میزان لازم |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
با آموزش طرز تهیه اسکالپ میگو از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم. برای تهیه اسکالپ میگو ابتدا باید درون ظرف زنجبیل را ریخته و به آن سیر ، لیمو ، پیاز رنده شده ، جوز هندی ، و سویا سس را ریخته و با هم مخلوط کنید.
سپس میگو ها را به آن اضافه کنید تا طعم دار شوند. میگوها برای مدت ۳ ساعت باید درون این مخلوط باشند تا کاملا مزه دار شوند. تخم مرغ ها را درون ظرفی شکسته و خوب بزنیدشان و سپس میگو ها را درون آن بزنید و بعد درون آرد سوخاری بغلتانید
و دوباره درون تخم مرغ بزنید و دوباره برای بار آخر درون آرد سوخاری بغلتانید و درون روغن داغ سرخ کنید. اسکالپ میگو را می توانید مانند خوراک میگو با برنج سفید سرو کنید.
آموزش تهیه دسر و دستور تهیه ژله هندوانه ای خوشمزه در منزل
ژله سبز :•: 1 عدد
ژله قرمز :•: 1 عدد
ژله آلوئه ورا :•: 1 عدد
بستنی :•: به مقدار لازم
تخمه یا شکلات :•: به مقدار لازم
آموزش تهیه دسر و دستور تهیه ژله هندوانه ای خوشمزه در منزل
برای تهیه ژله هندوانه ای ابتدا در کاسه ای یک لیوان آب جوش بریزید و ژله لیمو یا طالبی که به رنگ سبز هستند را در کاسه بریزید و روی کتری در حال جوش قرار دهید و با قاشق ژله را هم بزنید
(بخار آب کتری باعث زودتر حل شدن ژله میشود) من در اینجا دیگر قصد ندارم یک لیوان آب سرد را اضافه کنم زیرا میخواهم ژله زودتر خودش را بگیرد به همین منظور در کاسه ای بزرگ ژله ام را میریزم
و کاسه ای کوچکتر و تمیز داخل این کاسه بزرگ میگذارم و با ملاقه آرام آب سرد در آن میریزم تا سنگین شود کمی و بالا نیاید که حالت گودی در ژله زیری ایجاد شود و در یخچال قرار میدهم.
(به این موضوع توجه کنید که کاسه باید بزرگ باشد تا ژله بعدی را که میخواهیم بریزیم و کاسه کوچک در آن قرار دهیم مایع ژله بیرون نریزد)20الی 30دقیقا زمان میبرد تا ژله کاملا بسته شود،
در این مدت شما وقت دارید لایه بعدی ژله را آماده کنید به این صورت که در کاسه ای یک لیوان آب جوش بریزید و ژله آلوئه ورا را به آن اضافه کنید و کاسه را روی کتری در حال جوش قرار دهید
و آرام هم بزنید،سپس یک عدد بستنی لیوانی وانیلی را در ژله قرار دهید و صبر کنید تا آب شود و کمی هم بزنید.
پس از گذشت 20دقیقه سری به ژله بزنید زیرا نباید خیلی ژله سفت سفت شود اگر ژله کاملا بسته بود آن را از یخچال خارج کنید و آب در کاسه کوچک را آرام با ملاقه خارج کنید
و به جای آن کمی آب جوش بریزید و پس از نهایتا یک دقیقا آب داغ را خارج کنید با ملاقه و یک تکان به ظرف ژله بدهید تا کاسه کوچک از ژله جدا شود،حال ژله سبز شما کاملا بسته شده
،پس نوبت آن است که ژله بعدی را آرام آرام با ملاقه به روی ژله سبز بریزیم و مجددا یک کاسه کوچک روی آن قرار دهید و با ملاقه به حدی که کاسه کوچک کمی سنگین شود آب سرد در کاسه کوچک بریزید
و در یخچال قرار دهید وژله بعدی را آماده کنید،یک لیوان آب جوش را در کاسه ای بریزید و ژله آلبالو ویا هندوانه یا انار را در آن بریزید و روی کتری قرار دهید
(من بدلیل آنکه میخواهم ژله حسابی قرمزی داشته باشم 1لیوان آب سر را اضافه نمیکنم)پس از گذشت 20دقیقه سری به ژله بزنید اگر بسته بود،از یخچال خارج کنید
و آب کاسه کوچک را با ملاقه خارج کنید و آب جوش بریزید و کاسه را در بیاورید و ژله قرمز را بریزید و تعدادی شکلات و یا تخمه روی ژله بپاشید( یا پس از اینکه ژله خودش را گرفت بریزید)
و در یخچال بگذارید تا بسته شود.پس از 20دقیقه اگر ژله بسته بود از یخچال خارج کنید و تکان محکمی به کاسه بدهید و ژله هندوانه ای را برگردانید و برش دهید و نوش جان کنید.
این ژله هم مانند ژله رولی و ژله میوه ای از دسر هایی هست که در شب یلدا در کنار غذا استفاده می شود.
آموزش تهیه دسر و دستور تهیه کاچی آرد برنج خوشمزه در منزل
آرد برنج یا گندم :•: 300 گرم
کره :•: 200 گرم
شکر :•: 200 گرم
آب :•: 7 لیوان
گلاب :•: 1 لیوان
پودر هل :•: 1 قاشق مرباخوری
پودر پسته و دارچین :•: برای تزئین
آموزش تهیه دسر و دستور تهیه کاچی زایمان خوشمزه در منزل
برای تهیه کاچی ابتدا یک قابلمه روی اجاق گاز قرار بدهید و درونش آب را بریزید سپس شکر را به آن بیفزایید و حرارت را نسبتا زیاد کنید تا شکر زودتر در آب حل شود، سپس زعفران آب کرده و گلاب را اضافه کنید و زیر شعله را خاموش کنید.
آرد را در تابه ای بریزید و زیر شعله را کم کنید و مرتبا با قاشق یا کفگیر چوبی تفت دهید تا تمام آرد به طور یکدست کمی رنگش تغییر کند سپس کره و روغن را به آن اضافه کنید و مواد را هم بزنید،
همین که دیدید طلایی شده است،شربت آماده شده را کم کم به آردو روغن در تابه بیفزاییید و هم بزنیدو اگر نیاز به آب بود میتوانید به آن اضافه کنید تا رقیق شود سپس روی حرارت ملایم قرار دهید
تا به اصطلاح به روغن بیفتد(روغن آن روی سطح کاچی بیاید)و در آخر به میزان غلیظی که تمایل دارید رسید پودر هل را اضافه کنید و زیر شعله را خاموش کنید.
(دقت داشته باشید کاچی مانند حلوا زمانی که خنک میشود سفت تر میشود پس اگر تمایل دارید که خیلی شل نباشد نگذارید حسابی غلیظ شود و کمی رقیق از روی شعله بردارید)
و کمی که خنک تر شد در ظرف بریزید و با دارچین و پسته تزئین کنید و با نان تازه یا بعنوان یک پیش غذا نوش جان کنید. این دسر برای خانم هایی که تازه زایمان کرده اند دسر مناسبی است.
کاچی در کنار شله زرد از دسرهای معروف و پرطرفدار ایرانی است. البته این دسر آنقدر مقوی است که می توان آنرا به عنوان غذای اصلی نیز سرو کرد. به دلیل استفاده از آرد و کره در تهیه کاچی این دسر به یک میان وعده خیلی مقوی تبدیل شده است. توجه داشته باشید در مواد دستوری که در بالا برای تهیه کاچی آموزش دادیم بیشتر از 3000 کالری موجود است.
کاچی اصیل ایراین با موادی همچون آرد ، شکر ، گلاب ، کره ، روغن و زعفران تهیه می گردد . البته در این بین برخی شهرها به مواد این دسر مقوی و سالم چیزی اضافه یا کم می کنند.مثلا در برخی جاها به جای آرد گندم از آرد برنج استفاده می کنند. اگر لاغر هستید و زیاد دچار ضعف می شوید حتما کاچی را در برنامه غذایی خود قرار دهید.