نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه اسکالپ میگو خوشمزه و لذیذ را آماده کرده ایم ، برای مشاهده این آموزش آشپزی این پست را دنبال کنید.
مواد لازم | مقدار مواد |
میگو پوست کنده | ۲۵۰ گرم |
سیر | ۴ حبه |
زنجبیل رنده شده | ۱ قاشق غذاخوری |
پیاز رنده شده | ۱ عدد |
تخم مرغ | ۲ عدد |
پودر جوز هندی | ۱ قاشق چایخوری |
پودر سوخاری | به میزان لازم |
آرد سوخاری | به میزان لازم |
سویا سس | ۳ قاشق غذاخوری |
لیمو ترش | ۲ قاشق غذاخوری |
روغن مایع | به میزان لازم |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
با آموزش طرز تهیه اسکالپ میگو از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم. برای تهیه اسکالپ میگو ابتدا باید درون ظرف زنجبیل را ریخته و به آن سیر ، لیمو ، پیاز رنده شده ، جوز هندی ، و سویا سس را ریخته و با هم مخلوط کنید.
سپس میگو ها را به آن اضافه کنید تا طعم دار شوند. میگوها برای مدت ۳ ساعت باید درون این مخلوط باشند تا کاملا مزه دار شوند. تخم مرغ ها را درون ظرفی شکسته و خوب بزنیدشان و سپس میگو ها را درون آن بزنید و بعد درون آرد سوخاری بغلتانید
و دوباره درون تخم مرغ بزنید و دوباره برای بار آخر درون آرد سوخاری بغلتانید و درون روغن داغ سرخ کنید. اسکالپ میگو را می توانید مانند خوراک میگو با برنج سفید سرو کنید.