سایت باحال و تفریحی

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

سایت باحال و تفریحی

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد مرغ گرم خوشمزه و مجلسی

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد مرغ گرم خوشمزه و مجلسی

سالاد مرغ گرم خوشمزه,سالاد مرغ گرم مجلسی,سالاد مرغ گرم


مواد لازممقدار مواد
مرغ پخته و خرد شده۱٫۵ فنجان
کرفس خرد شده۱ فنجان
تخم مرغ پخته و خرد شده۳ عدد
پیازچه خرد شده۲ قاشق سوپخوری
خرده نان۱٫۵ فنجان
بادام خرد شدهنصف فنجان
آب لیمو۳ قاشق سوپخوری
فلفل شیرینبه مقدار لازم
سس مایونزسه چهارم فنجان
آب مرغ۲ فنجان
کره۵۰ گرم
نمکنصف قاشق چایخوری

سالاد مرغ و ذرت خوشمزه,سالاد مرغ و ذرت و قارچ,سالاد مرغ و ذرت

طرز تهیه سالاد مرغ گرم خوشمزه,دستور پخت سالاد مرغ گرم مجلسی,سالاد مرغ گرم

طرز تهیه سالاد مرغ گرم

با آموزش طرز تهیه سالاد مرغ گرم از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم. برای تهیه سالاد مرغ گرم ابتدا باید یک ظرف بزرگ انتخاب کرده و تمامی مواد سالاد را به جز نان و کره به ترتیب درون ظرف ریخته و خوب با هم مخلوطشان کنید.


الهام پاوه نژاد و صوفی کیانی در فیلم دیشب باباتو دیدم آیدا

نمکستان , سایت نمکستان , http://namakstan.net

الهام پاوه نژاد و صوفی کیانی,الهام پاوه نژاد در فیلم دیشب باباتو دیدم آیدا

الهام پاوه نژاد در فیلم دیشب باباتو دیدم آیدا

الهام پاوه نژاد و صوفی کیانی در فیلم دیشب باباتو دیدم آیدا

در خلاصه داستان فیلم دیشب باباتو دیدم آیدا آمده است که فیلم دربارهٔ دختری به نام آیدا است که متوجه می‌شود پدرش با زن غریبه‌ای رابطه دارد.

نمکستان , سایت نمکستان , http://namakstan.net

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه مرغ پرتقالی خوشمزه و مجلسی با قارچ

مرغ پرتقالی خوشمزه,مرغ پرتقالی مجلسی,مرغ پرتقالی
مواد لازممقدار مواد
سینه مرغ۶۰۰ گرم
قارچ۲۵۰ گرم
ژامبون۱۰۰ گرم
پرتقال۴ عدد
رازیانه۱ عدد
کره۲ قاشق سوپ‎خوری
روغن زیتون۲ قاشق سوپ‎خوری
ادویه فرانسوی۲ قاشق چای‌خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
پیاز درشتیک عدد
طرز تهیه مرغ پرتقالی خوشمزه,دستور پخت مرغ پرتقالی مجلسی,مرغ پرتقالی

طرز تهیه مرغ پرتقالی

با آموزش طرز تهیه مرغ پرتقالی از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم. برای تهیه مرغ پرتقالی ابتدا سینه مرغ بدون استخوان را به‌ صورت شنیسلی ( شنیسل مرغ ) خرد می‌کنیم. کره را در یک تابه گود بر روی حرارت ملایم ذوب می‎کنیم.

سینه‎های مرغ را اضافه کرده، حدود ۱۵ دقیقه (بسته به ضخامت گوشت) سرخ می‎کنیم تا جایی که قهوه‎ای رنگ شده و کاملا بپزد. در این بین قارچ را همراه با رازیانه و ژامبون آماده می‎کنیم. قارچ را به خوبی شسته و برش می‎زنیم.

برگ‎های بیرونی رازیانه، ریشه و دیگر قسمت‎ها را جدا کرده و ریز برش می‎زنیم. پوست پیاز را گرفته و حلقه‎ای خرد می‎کنیم. ژامبون را به شکل باریکه‎های کوچک برش می‎زنیم. مرغ را پس از سرخ شدن از تابه خارج می‎کنیم.

در ادامه روغن زیتون را اضافه کرده و تا ۱ دقیقه حرارت می‎دهیم. حلقه‎های برش خرده پیاز را در کنار قارچ، رازیانه و ژامبون اضافه کرده، بر روی حرارت ملایم در حالی که گهگاه مواد را تفت می‎دهیم، تا ۱۵ دقیقه سرخ می‎کنیم.

مرغ را به تابه بازگردانده و ادویه فرانسوی را همراه با نمک و فلفل بر روی آن می‎پاشیم. آب ۴ عدد پرتقال را بگیرید و کمی هم از پوست آن را برای تزئین رنده کنید.

آب پرتقال را بر روی مواد درون تابه ریخته و حرارت را طوری تنظیم می‎کنیم که مایع درون تابه کمی جوش بزند. شعله را کم می‌کنیم تا مرغ پرتقالی آرام بپزند و سس کمی غلیظ شود. غذا آماده است. با برنج یا نان نوش جان کنید.

این غذای خوشمزه و اسپشیال یک غذای مجلسی است که می توانید در مجالس خود از آن استفاده نمایید. در صورت تمایل می توانید جوجه کباب های خود را نیز با پرتقال تهیه کنید که طعم فوق العاده خاصی می گیرد.


آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه خورش کرفس مجلسی و خوشمزه

خورشت کرفس,خورش کرفس با سبزی خشک,خورش کرفس خوشمزه,خورش کرفس

مواد لازممقدار مواد
کرفس۱ عدد
گوشت۵۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
لیمو عمانی۲ عدد
زردچوبهنصف قاشق چایخوری
نمک۱ قاشق چای خوری
روغنبه مقدار کافی
آب سرد۳ لیوان
طرز تهیه خورشت کرفس,دستور پخت خورش کرفس با سبزی خشک,درست کردن خورش کرفس

طرز تهیه خورش کرفس

برای تهیه خورش کرفس ابتدا ساقه های کرفس را از هم جدا کنید و خوب بشویید سپس ساقه های کرفس را به اندازه های دو سانتیمتری خرد کنید

برگ های کرفس را هم جداگانه با کارد خوب خرد کنید. گوشت را به اندازه های خورشتی قطعه قطعه کنید. پیاز را هم برای پیاز داغ گرفتن خرد کنید. مقداری روغن را در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید و پیاز را در آن با حرارت ملایم سرخ کنید.

پس از سرخ شدن پیاز گوشت را روی پیاز بریزید و شعله را کمی بیشتر کنید و چند دقیقه ای با افزودن نیم قاشق چای خوری زردچوبه سرخ کنید. سپس کرفس ها را روی گوشت بریزید شعله را کمی بیشتر کنید و تقریبا ۱۰ دقیقه با گوشت سرخ کنید.

در تمام مدت آنرا هم بزنید تا هم نسوزد و هم خوب سرخ شود. پس از سرخ شدن سه لیوان آب سرد روی آن بریزید لیمو عمانی ها را با یک ضربه دست بشکنید بدون اینکه آنرا از هم جدا یا خورد کنید،

داخل قابلمه بیندازید سر قابلمه را ببندید و شعله را کم کنید، حرارت را چنان تنظیم کنید که گوشت بسیار بسیار آرام بجوشد. دقت کنید همیشه وقتی می خواهید خورش کرفس درست کنید هنگام طبخ گوشت آنرا روی حرارت بسیار کم طبخ کنید گرچه مدت طبخ کمی طولانی تر می شود.

ولی نتیجه کار بسیار بهتر خواهد شد. مدت طبخ بستگی به گوشت شما دارد به همین خاطر پس از تقریبا ۴۵ دقیقه گوشت را با چنگال امتحان کنید اگر خوب پخته شده نمک به خورش کرفس بیفزاید و بگذارید چند دقیقه ای بجوشد.

اگر از گوشت مرغ استفاده کنید خورش شما خیلی سریعتر آماده می شود البته طعمی که گوشت گوسفندی به خورشت می دهد خیلی بهتر و خوشمزه تر است. در آخر خورشت رامانند خورشت های معروف ایرانی مثل فسنجون با برنج سرو کنید.

خوشگذرانی الناز شاکردوست وسط اقیانوس با کشتی تفریحی + عکس

خوشگذرانی الناز شاکردوست وسط اقیانوس با کشتی تفریحی + عکس


النازشاکردوست این عکس را در اینستاگرام منتشر کرد و زیر آن نوشت...

پست الناز شاکردوست در اینستاگرام

النازشاکردوست با انتشار این عکس در اینستاگرامش نوشت:

هرگز نمیتوانی از اقیانوس عبور کنی مگر اینکه شهامت از دست دادن چش انداز ساحل را داشته باشی...

 

عکس الناز شاکردوست در حال خوشگذرانی

عکس الناز شاکردوست در حال خوشگذرانی

خوشگذرانی الناز شاکردوست وسط اقیانوس با کشتی تفریحی + عکس