مواد لازم | مقدار مواد |
مرغ پخته و خرد شده | ۱٫۵ فنجان |
کرفس خرد شده | ۱ فنجان |
تخم مرغ پخته و خرد شده | ۳ عدد |
پیازچه خرد شده | ۲ قاشق سوپخوری |
خرده نان | ۱٫۵ فنجان |
بادام خرد شده | نصف فنجان |
آب لیمو | ۳ قاشق سوپخوری |
فلفل شیرین | به مقدار لازم |
سس مایونز | سه چهارم فنجان |
آب مرغ | ۲ فنجان |
کره | ۵۰ گرم |
نمک | نصف قاشق چایخوری |
با آموزش طرز تهیه سالاد مرغ گرم از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم. برای تهیه سالاد مرغ گرم ابتدا باید یک ظرف بزرگ انتخاب کرده و تمامی مواد سالاد را به جز نان و کره به ترتیب درون ظرف ریخته و خوب با هم مخلوطشان کنید.
الهام پاوه نژاد و صوفی کیانی در فیلم دیشب باباتو دیدم آیدا
در خلاصه داستان فیلم دیشب باباتو دیدم آیدا آمده است که فیلم دربارهٔ دختری به نام آیدا است که متوجه میشود پدرش با زن غریبهای رابطه دارد.
مواد لازم | مقدار مواد |
سینه مرغ | ۶۰۰ گرم |
قارچ | ۲۵۰ گرم |
ژامبون | ۱۰۰ گرم |
پرتقال | ۴ عدد |
رازیانه | ۱ عدد |
کره | ۲ قاشق سوپخوری |
روغن زیتون | ۲ قاشق سوپخوری |
ادویه فرانسوی | ۲ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
پیاز درشت | یک عدد |
با آموزش طرز تهیه مرغ پرتقالی از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم. برای تهیه مرغ پرتقالی ابتدا سینه مرغ بدون استخوان را به صورت شنیسلی ( شنیسل مرغ ) خرد میکنیم. کره را در یک تابه گود بر روی حرارت ملایم ذوب میکنیم.
سینههای مرغ را اضافه کرده، حدود ۱۵ دقیقه (بسته به ضخامت گوشت) سرخ میکنیم تا جایی که قهوهای رنگ شده و کاملا بپزد. در این بین قارچ را همراه با رازیانه و ژامبون آماده میکنیم. قارچ را به خوبی شسته و برش میزنیم.
برگهای بیرونی رازیانه، ریشه و دیگر قسمتها را جدا کرده و ریز برش میزنیم. پوست پیاز را گرفته و حلقهای خرد میکنیم. ژامبون را به شکل باریکههای کوچک برش میزنیم. مرغ را پس از سرخ شدن از تابه خارج میکنیم.
در ادامه روغن زیتون را اضافه کرده و تا ۱ دقیقه حرارت میدهیم. حلقههای برش خرده پیاز را در کنار قارچ، رازیانه و ژامبون اضافه کرده، بر روی حرارت ملایم در حالی که گهگاه مواد را تفت میدهیم، تا ۱۵ دقیقه سرخ میکنیم.
مرغ را به تابه بازگردانده و ادویه فرانسوی را همراه با نمک و فلفل بر روی آن میپاشیم. آب ۴ عدد پرتقال را بگیرید و کمی هم از پوست آن را برای تزئین رنده کنید.
آب پرتقال را بر روی مواد درون تابه ریخته و حرارت را طوری تنظیم میکنیم که مایع درون تابه کمی جوش بزند. شعله را کم میکنیم تا مرغ پرتقالی آرام بپزند و سس کمی غلیظ شود. غذا آماده است. با برنج یا نان نوش جان کنید.
این غذای خوشمزه و اسپشیال یک غذای مجلسی است که می توانید در مجالس خود از آن استفاده نمایید. در صورت تمایل می توانید جوجه کباب های خود را نیز با پرتقال تهیه کنید که طعم فوق العاده خاصی می گیرد.
مواد لازم | مقدار مواد |
کرفس | ۱ عدد |
گوشت | ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
لیمو عمانی | ۲ عدد |
زردچوبه | نصف قاشق چایخوری |
نمک | ۱ قاشق چای خوری |
روغن | به مقدار کافی |
آب سرد | ۳ لیوان |
برای تهیه خورش کرفس ابتدا ساقه های کرفس را از هم جدا کنید و خوب بشویید سپس ساقه های کرفس را به اندازه های دو سانتیمتری خرد کنید
برگ های کرفس را هم جداگانه با کارد خوب خرد کنید. گوشت را به اندازه های خورشتی قطعه قطعه کنید. پیاز را هم برای پیاز داغ گرفتن خرد کنید. مقداری روغن را در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید و پیاز را در آن با حرارت ملایم سرخ کنید.
پس از سرخ شدن پیاز گوشت را روی پیاز بریزید و شعله را کمی بیشتر کنید و چند دقیقه ای با افزودن نیم قاشق چای خوری زردچوبه سرخ کنید. سپس کرفس ها را روی گوشت بریزید شعله را کمی بیشتر کنید و تقریبا ۱۰ دقیقه با گوشت سرخ کنید.
در تمام مدت آنرا هم بزنید تا هم نسوزد و هم خوب سرخ شود. پس از سرخ شدن سه لیوان آب سرد روی آن بریزید لیمو عمانی ها را با یک ضربه دست بشکنید بدون اینکه آنرا از هم جدا یا خورد کنید،
داخل قابلمه بیندازید سر قابلمه را ببندید و شعله را کم کنید، حرارت را چنان تنظیم کنید که گوشت بسیار بسیار آرام بجوشد. دقت کنید همیشه وقتی می خواهید خورش کرفس درست کنید هنگام طبخ گوشت آنرا روی حرارت بسیار کم طبخ کنید گرچه مدت طبخ کمی طولانی تر می شود.
ولی نتیجه کار بسیار بهتر خواهد شد. مدت طبخ بستگی به گوشت شما دارد به همین خاطر پس از تقریبا ۴۵ دقیقه گوشت را با چنگال امتحان کنید اگر خوب پخته شده نمک به خورش کرفس بیفزاید و بگذارید چند دقیقه ای بجوشد.
اگر از گوشت مرغ استفاده کنید خورش شما خیلی سریعتر آماده می شود البته طعمی که گوشت گوسفندی به خورشت می دهد خیلی بهتر و خوشمزه تر است. در آخر خورشت رامانند خورشت های معروف ایرانی مثل فسنجون با برنج سرو کنید.
النازشاکردوست این عکس را در اینستاگرام منتشر کرد و زیر آن نوشت...
النازشاکردوست با انتشار این عکس در اینستاگرامش نوشت:
هرگز نمیتوانی از اقیانوس عبور کنی مگر اینکه شهامت از دست دادن چش انداز ساحل را داشته باشی...
عکس الناز شاکردوست در حال خوشگذرانی