سایت باحال و تفریحی

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

سایت باحال و تفریحی

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

با مصرف بادام خطر حمله قلبی را کاهش دهید

با مصرف بادام خطر حمله قلبی را کاهش دهید

بادام دارای مقادیر زیادی اسیدهای چرب اشباع نشده و آنتی اکسیدان است که برای سلامتی قلب مفید بوده و از حمله قلبی جلوگیری می کند. ترکیبات موجود در پوست بادام حاوی ویتامین ای است که برای سلامت شریان ها و کاهش التهاب در بدن مفید است.

قدرت جنسی مردان

روی ، سلنیوم و ویتامین E به وفور در درختان بادام یافت می شود که بر سلامت جنسی و تولید مثل زنان تأثیر می گذارد. سلنیوم موجود در بادام به معالجه ناباروری در مردان کمک می کند. روی یک ماده معدنی است که به تولید هورمونهای جنسی مردان کمک می کند و باعث تقویت انگیزه جنسی مردان می شود.

درمان آکنه و آکنه

از روغن بادام به طور مرتب می توان برای از بین بردن آکنه و جوش ها و جوش های سرسیاه استفاده کرد. برای این کار مقداری روغن بادام را با آب لیمو ترش ، عسل و شیر مخلوط کرده و مخلوط حاصل را روی پوست خود بمالید. این کار را یک هفته تکرار کنید تا نتیجه مطلوب حاصل شود.

سیستم ایمنی بدن را تقویت کنید

بادام به دلیل خاصیت خاصیت خود ، سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و در جلوگیری از بیماری ها مفید است.

انرژی بدن را افزایش دهید

بادام حاوی منگنز ، مس و ریبوفلاوین است که باعث افزایش تولید انرژی و بهبود سوخت و ساز بدن می شود. اگر جزو کسانی هستید که در طول روز احساس خستگی می کنید و به انرژی بیشتری احتیاج دارید ، هر شب ده بادام را در آب خیس کنید و صبح ها میل کنید.

دیابت را بهبود می بخشد

خوردن بادام به کنترل قند خون کمک کرده و مقاومت به انسولین را کاهش می دهد. همچنین با کاهش وزن ، معالجه التهاب و کاهش اثرات منفی استرس ، به طور غیر مستقیم دیابت را درمان می کند.

پیشگیری از آلزایمر

بادام حاوی بسیاری از مواد مغذی است که برای سلامت مغز انسان مفید است. بادام حاوی ریبوفلاوین و ال کارنیتین است که فعالیت مغز را افزایش داده و از بروز بیماریهای مختلفی مانند آلزایمر جلوگیری می کند. اگر هر صبح پنج عدد بادام میل کنید ، طب سنتی تضمین می کند که مغز شما تضمین می شود.

رژیم کاهش وزن و کاهش وزن

بادام به دلیل داشتن چربی های سالم و فیبر رژیم غذایی باعث کاهش وزن و کاهش وزن می شوند. اگرچه مغز بادام دارای چربی و کالری بالایی است اما هوس غذاها را کاهش داده و بعد از مصرف انرژی را افزایش می دهد. مطالعات نشان می دهد کسانی که به مدت شش ماه مرتباً از بادام به عنوان میان وعده استفاده می کنند ، کاهش چربی شکمی را تجربه می کنند.

سلامتی استخوان ها و دندان ها

فیبر موجود در این بادام باعث حرکت منظم روده شده و سموم بدن را از بدن خارج کرده و باعث کاهش وزن می شود. بادام منبع غنی از منیزیم و فسفر است که برای حفظ سلامت دندان ها و استخوان ها بسیار مفید است. بادام از پوسیدگی و فرسایش دندان جلوگیری کرده و پوکی استخوان و شکستگی استخوان را کاهش می دهد.

خواص ضد سرطان

مصرف منظم بادام باعث کاهش آسیب رادیکالهای آزاد در بدن شده و از ابتلا به بیماری های مختلفی مانند سرطان جلوگیری می کند. اگر می خواهید از ابتلا به سرطان روده بزرگ ، پروستات و پستان خلاص شوید ، بادام میل کنید.


خواص حنا برای سلامتی بدن و درمان بیماری ها

خواص حنا

خواص حنا , مضرات حنا , خاصیت و زیان های حنا , o hw pkh

خواص و منافع حنا

حنا یک گیاه دو قلو است که بومی شمال آفریقا ، جنوب و غرب آسیا و شمال استرالیا است. این گیاه دارای گلهای سفید یا صورتی و میوه های بسیار کمی است. حنا دارای خواص دارویی است که در دوران باستان از آن استفاده می شده است.

خواص حنا
فشار خون را کاهش دهید

اگر می خواهید فشار خون خود را کاهش داده و سیستم قلبی عروقی خود را تقویت کنید ، از آب دانه‌های حنا استفاده کنید.
نرم کننده مو

حنا به عنوان یک مرطوب کننده قوی مو و به عنوان نرم کننده مو طبیعی مورد استفاده قرار می گیرد.
طراوت و جوانی پوست

حنا به عنوان یک ماده ضد چروک طبیعی شناخته شده است ، زیرا باعث آبرسانی صورت می شود و بدن را در برابر چین و چروک ها مقاوم تر می کند. اگر می خواهید پوستی جوان و پر جنب و جوش داشته باشید ، از حنا کمک بگیرید.
پاکسازی بدن از سموم

می توانید پوست یا برگ های حنا را خیس کنید. آب به دست آمده برای سم زدایی کبد و طحال و پاکسازی بدن مفید است. حنا برای معالجه بیماری های کبدی بسیار مفید است.
رنگ طبیعی مو

به طور سنتی از حنا برای رنگ کردن مو استفاده می شود ، حنا به دلیل خاصیت خاصیت آن بسیار مفید است زیرا بر روی فولیکول های مو تأثیر منفی نمی گذارد.
سفید کردن پوست

حنا یک سفید کننده طبیعی پوست است که می توانید با حنا پوست آنرا پوست کنید تا پوست شما تمیز و شفاف شود.
به درمان بی خوابی کمک کنید

روغن حنا می تواند استرس و اضطراب را تسکین داده و به بی خوابی کمک کند. برای درمان بی خوابی بهتر است هر شب قبل از خواب روغن حنا استفاده کنید.
درمان شپش سر

کسانی که از شپش مو رنج می برند می توانند حنا را با آب لیمو ترش ترکیب کنند زیرا این ماده به آنها یک ترکیب ضد قارچی می دهد که می توانند برای از بین بردن شپش مو استفاده کنند. می توانید این ترکیب را روی پوست و موهای خود بمالید و حداقل 2 ساعت موهای خود را با آب گرم بشویید.
درمان جوش صورت

حنا خاصیت ضد باکتری و ضد قارچ دارد که باعث پاکسازی پوست و همچنین باعث کاهش چربی پوست می شود که می تواند آکنه را درمان کند.
درمان روماتیسم

روغن حنا دارای خواص ضد التهابی است که به درمان آرتریت روماتوئید و بیماری ها کمک می کند.
بهبود زخم را تسریع کنید

حنا یک اثر ضد باکتری و ضد عفونی کننده قوی دارد ، که منجر به بهبود سریع تر زخم ها می شود. با ایجاد یک لایه محافظ پوستی از عفونت های پوستی جلوگیری می کند.
سردرد و میگرن

خواص ضد التهابی برگ حنا جریان خون را به سمت سر افزایش داده و به درمان سردرد کمک می کند. برای رفع میگرن می توانید مقداری آب توت فرنگی روی پیشانی خود قرار دهید.
درمان ریزش مو

حنا برای درمان طبیعی ریزش مو بسیار مؤثر است.
درمان آفتاب سوختگی

حنا به دلیل توانایی خنک کننده در درمان آفتاب سوختگی می تواند مؤثر باشد.
برای گلو درد مفید است

در طب سنتی از حنا برای معالجه تب و گلودرد استفاده شده است ، زیرا حنا خاصیت ضد باکتریایی دارد و عرق را افزایش داده و تب را کاهش می دهد.
معالجه مخدره

اگر موهای شما خشک و آسیب دیده است ، می تواند باعث تاول شود. بهتر است از حنا کمک بگیرید.
به رشد مو کمک کنید

حنا یکی از بهترین مواد طبیعی برای تقویت فولیکول های مو و تقویت رشد مو است.
به رشد ناخن کمک کنید

حنا آلودگی های باکتریایی و قارچی ناخن ها را از بین می برد و به رشد ناخن ها کمک می کند.
برای موهای خشک مفید است

حنا موهای خشک را مرطوب و درمان می کند.
حجم دهنده مو

به دلیل وجود آب زیاد و مواد مغذی موجود در حنا ، به عنوان یک نرم کننده مو طبیعی عمل می کند و باعث درخشش مو می شود.

 

طرز تهیه سه نوع کباب معروف ایرانی

طرز تهیه کباب بره

طرز تهیه کباب بره , کباب بره درسته , کباب بره خوشمزه , kabab barre , fhf fvi

کباب بره یکی از لذیذترین و مجلسی ترین کباب های ایرانی است که به خاطر طعم فوق العاده خوبش طرفداران بسیاری دارد. این کباب به دلیل استفاده از گوشت بره بسیار لذیذ است و از گران قیمت ترین کباب های ایرانی محسوب می شود.

مواد لازم کباب بره

  • گوشت بره ۶۰۰ گرم
  • سیر ۳ حبه
  • پیاز متوسط ۲ عدد
  • گوجه فرنگی ۴ عدد
  • سرکه سفید ۳ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

طرز تهیه کباب بره

ابتدا گوشت را بشویید و پس از آبکشی به اندازه قطعات کباب چنجه خرد کنید. یک کاسه مناسب انتخاب کنید و گوشت بره را پس از خرد کردن داخل آن بریزید. یکی از پیازها را رنده کنید و به کاسه حاوی گوشت اضافه کنید.

در ادامه سیرها را خرد کنید و به همراه روغن زیتون ، سرکه سفید ، فلفل سیاه و مقداری نمک به کاسه اضافه کنید. مواد را با دست زیر و رو کنید تا با هم مخلوط شوند و تمام نقاط گوشت بره را پوشش داده و طعم دار کنند.

پس از اینکه مواد را به خوبی مخلوط کردید روی درب کاسه را با سلفون بوشانید و آنرا به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت نرم و طعم دار شود. پس از گذشت دو ساعت کاسه حاوی گوشت را از یخچال خارج کنید.

قبل از سیخ کردن ، حتما خرده های سیر و پیاز را از روی قطعات گوشت جدا کنید زیرا در هنگام کباب کردن ، خیلی سریع می سوزند و باعث بد طعم شدن کباب می شوند. پیاز باقیمانده را برای قرار دادن بین قطعات گوشت به صورت تکه ای خرد کنید.

در بین هر دو قطعه گوشت یک قطعه پیاز سیخ کنید. پس از اینکه سیخ کردن گوشت به پایان رسید منقل ذغال را آماده کنید. توجه داشته باشید حتما تمام دغال ها به صورت یکدست روشن شده باشند زیرا دی اکسید کربن موجود در ذغال های خام برای بدن مضرر است.

ضمن اینکه ذغال های خام باعث می شوند کباب شما بوی دود بگیرد. سیخ ها را روی منقل بچینید و به صورت متداوم بچرخانید تا کباب ها به صورت یکدست بپزند. در صورت تمایل می توانید مقداری کره هم آب کنید و روی کباب ها بمالید.

در ادامه گوجه فرنگی ها را از وسط نصف کنید ، سپس به سیخ بکشید و روی منقل کباب کنید. در کنار کباب بره می توانید از فلفل کبابی هم استفاده کنید. در پایان پس از اینکه کباب بره آماده شد ، آنرا به همراه نان یا برنج سرو کنید.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

طرز تهیه کباب چنجه

طرز تهیه کباب چنجه , کباب چنجه با کیوی , کباب چنجه نرم , kabab chenjeh , ;fhf k i

کباب چنجه یکی از کباب های اصیل و قدیمی ایرانی است که در گذشته به صورت سنتی با گوشت گوسفند طبخ می شده است. البته امروزه این کباب را با گوشت گوساله هم طبخ می کنند. اگر می خواهید کباب چنجه شما ترد و لذیذ شود حتما از گوشت گوسفندی استفاده کنید.

مواد لازم کباب چنجه

  • پیاز بزرگ ۲ عدد
  • لیمو ترش ۲ عدد
  • ماست ۲۰۰ گرم
  • دنبه گوسفند ۲۰۰ گرم
  • فیله گوسفند ۱ کیلوگرم
  • روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

طرز تهیه کباب چنجه

ابتدا فیله گوسفند را میشوییم و روی تخته آشپزخانه قرار میدهیم و با چاقو به اندازه های یکسان برش میزنیم.(این یک اندازه بودن باعث میشود که در هنگام کباب کردن همزمان چنجه ها با هم کباب شوند.)سپس در کاسه ای بزرگ تکه گوشت های برش زده را میریزیم.

پیازها را پوست میگیریم و میشوییم و ریز رنده میکنیم و آب آن را کاملا میگیریم و به کاسه پر از گوشت اضافه میکنیم و باقیمانده پیاز را دور میریزیم.لیموها را نیز میشوییم و نصف میکنیم و با دست خوب آب آنها را میگیریم و تخمه های آن را خارج میکنیم

و به همراه ماست به مواد کاسه می افزاییم و نمک،فلفل و روغن زیتون را نیز به مواد اضافه میکنیم و مواد را خوب زیر و رو میکنیم تا کاملا تکه گوشت ها با مواد مخلوط شوند،بعد روی کاسه را سلفون میکشیم و به مدت ۶ ساعت فرصت میدهیم تا در داخل یخچال تکه گوشت ها خوب طعم دار شوند.

پس از گذشت ۶ ساعت کاسه را از داخل یخچال خارج می کنیم سپس قطعات گوشت را روی تخته آشپزخانه می گذاریم و با پشت چاقو چند ضربه روی دو طرف تکه گوشت ها می زنیم تا کمی تخت شوند سپس آنها را به آرامی سیخ می کنیم

(در هر سیخ ۱الی ۲ تکه دنبه نیز مابین گوشت ها میگذاریم و سیخ میکنیم،چون هر چه دمبه های بین گوشت ها بیشتر باشد کباب لذیذ تری خواهید داشت)زغال را آماده میکنیم و سیخ ها را روی حرارت قرار میدهیم تا کباب شوند دقت کنید حرارت زغال زیاد نباشد

چون باعث خشک شدن چنجه ها میشود.اگر گوشت ها مدت زیادی در یخچال بوده باشند اصلا نیاز به کباب کردن طولانی مدت نیست و زود کبابی میشوند.شما میتوانید پس از کباب کردن چنجه ها چند سیخ گوجه فرنگی نیز کباب کنید و با نان و یا پلو سرو کنید. نوش جان

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

طرز تهیه کباب برگ

طرز تهیه کباب برگ رستورانی , دستور پخت کباب برگ خانگی , کباب برگ در فر


کباب برگ یکی از انواع کباب های قدیمی و سنتی ایران است که از محبوبیت خاصی در میان ایرانیان برخوردار است. این کباب به دلیل اینکه از گوشت لخم و یکدست تهیه می شود به عنوان یکی از مجلسی ترین کباب ها شناخته می شود.

در گذشته کباب برگ فقط با گوشت گوسفندی درجه یک تهیه می شده است ولی امروزه این کباب خوشمزه با گوشت های سفید مثل گوشت مرغ هم تهیه می شود. کباب برگ به دلیل استفاده از گوشت لخم و یکدست گوسفندی به عنوان یکی از گران قیمت ترین کباب های ایرانی هم شهرت دارد.

مواد لازم کباب برگ

  • کره ۱۰۰ گرم
  • پیاز بزرگ ۲ عدد
  • گوجه فرنگی ۴ عدد
  • گوشت راسته ۱ کیلوگرم
  • زعفران ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

طرز تهیه کباب برگ

برای تهیه کباب برگ خانگی ابتدا گوشت را بشویید و چربی های اضافی آنرا بگیرید سپس روی تخت گوشت قرار دهید و به صورتی برش بزنید که ضخامت گوشت کمتر از یک سانتی متر باشد. پس از اینکه گوشت را برش زدید با پشت کارد گوشت را بکوبید تا ضخامت آن به کمتر از نیم سانتی متر برسد.

پس از اینکه گوشت را آماده کردید یک کاسه مناسب انتخاب کنید و گوشت را داخل آن بریزید. در ادامه پیازها را با رنده خیلی ریز رنده کنید تا آب پیازها کاملا خارج شود سپس آب پیازها را با فشار دست بگیرید و به کاسه اضافه کنید.

در مرحله بعدی روغن مایه را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه کنید. مواد را با دست زیر و رو کنید تا به تمام نقاط گوشت برسند. پس از مخلوط کردن مواد درب کاسه را با یک سلفون بپوشانید و آنرا در یخچال قرار دهید.

گوشت باید حداقل به مدت ۶ ساعت در یخچال استراحت کند تا به خوبی طعم دار و نرم شود. پس از گذشت این زمان گوشت را از یخچال خارج کنید. توجه داشته باشید که سیخ کردن کباب برگ کار سختی نیست فقط باید نکاتی را رعایت کنید.

گوشت ها را به صورت منظم روی تخته بچینید و با دست نگه دارید سپس سیخ را کم کم فشار دهید تا گوشت ها وارد سیخ شوند. به همین ترتیب تمام گوشت ها را سیخ کنید سپس مقداری نمک روی گوشت ها بپاشید.

در مرحله بعدی باید منتقل را آماده کنید. توجه داشته باشید هنگامی باید کباب کردن را شروع کنید که ذغال ها به صورت یکدست روشن شده باشند. کباب کردن گوشت روی منقلی که ذغال هایش خام باشند باعث می شود کیفیت کباب پایین بیاید.

علاوه بر این برای سلامتی نیز مضر است. پس از اینکه ذغال ها را آماده کردید سیخ ها را روی منقل بچینید. ابتدا کمی صبر کنید تا گوشت خودش را بگیرد و روی سیخ نچرخد سپس شروع به چرخاندن سیخ ها کنید تا کباب به صورت یکدست کباب شود.

در این مرحله کره را در یک کاسه کوچک آب کنید سپس زعفران دم کرده را اضافه کنید و با کره مخلوط کنید. در میانه پخت کباب ، سس کره را با قلمو روی کباب ها بمالید. مالیدن کره روی کباب ها علاوه بر اینکه کباب را لذیذتر می کند باعث می شود کباب خشک هم نشود.

در مرحله بعدی گوجه فرنگی ها را از وسط نصف کرده و سیخ کنید. سپس در کنار منقل قرار دهید تا به آرامی کباب شوند و پس از آماده شدن کباب معطل نشوید. پس از اینکه کباب برگ آماده شد آنرا مستقیما روی برنج قرار دهید و سرو کنید.

گردشگری در قلعه رودخان فومن به عنوان محکم ترین دژ گیلان

گردشگری در قلعه رودخان فومن به عنوان محکم ترین دژ گیلان

قلعه رودخان فومن

قلعه حسامی یا همان قلعه رودخان جزو بناهای تاریخی شهر فومن در گیلان می باشد که قدمت آن به دوره ساسانیان بر می گردد.

در20 کیلومتری جنوب غربی شهر فومن در استان گیلان قلعه تاریخی به نام قلعه حسامی یا دژ رودخان واقع است بسیاری از کارشناسان احداث و ایجاد این قلعه باستانی را به دوران ساسانیان و مقارن با حمله عرب ها به ایران ربط دادند. این قلعه متعلق به دوره سلجوقیان بوده که در روستای زیبای رودخان و بر فراز ارتفاعات جنگلی بنا شده است و مساحت آن 2.6 هکتار و 65 برج و بارو و دیواری 1500 متری را دارا است.

قلعه رود خان تا شهر ماکلوان 25 کیلومتر،تا شفت 20 کیلومتر و تا ماسوله 45 کیلومتر فاصله مستقیم دارد.  از مسیر آسفالته و اصلی مسافت قلعه تا فومن 25 کیلومتر میباشد و تا ماکلوان تقریبا 35 کیلومتر و تا ماسوله چند کیلومتر فاصله دارد.

ارتفاع این قلعه از سطح دریا حدوداً بین 665 تا 715 متر می باشد و در کنار آن رودخانه ای جاری است که همین نام را به خود اختصاص داده است.

این دژ ارزشمند رودخان به خاطر معماری و ویژگی های استراتژیکی و ساختار و رزمی که دارد در تاریخ 30 مرداد 1354 خورشیدی ، با شماره ثبت 1549/ 3 در فهرست آثار ملی و تاریخی دیرین ایران ماندگار شد.

همانطور که پیش از این گفته شد پیشینه این قلعه به دوران ساسانیان و مقارن با حمله عرب ها به ایران مربوط می شود این قلعه در دوره سلجوقیان مجدداً بنا شد و از پایگاه های مبارزاتی اسماعیلیان محسوب می شد.

باید بدانید متنی که در روی کتیبه سردر ورودی قلعه درج شده است نشان از آن است که این قلعه در سال 918 تا 921 هجری قمری برای سلطان حسام الدین مجدداً بنا شد این کتیبه هم اکنون در موزه گنجینه رشت محافظت می شود.

اولین قدرت این منطقه ای که از اطاعت صفویان مامانت و سرپیچی کرد امیر حسام الدین دباج فومنی(مظفر السلطان) می باشد که قلعه رودخان را بازسازی کرد تا توسط آن اقدام به مقاومت بکند اما هیچ موفق نشد و پا به فرار به در بند گذاشت و در نهایت دستگیر و در شهر تبریز اعدام گردید.

در فاصله 20 کیلومتری شهر فومن استان گیلان قلعه رودخان واقع است این قلعه بالای رودخان قرار دارد برای اینکه به این مکان زیبا و بینظیر برسید بایستی از روستاهای کردمحله ، گشت ، سیاهکل ، سعیدآباد ، گورا پست ، گشت رودخان و ملسکام عبور کنید و در نهایت به این روستا برسید پس از رسیدن به این جای بی نظیر استراحتی کوتاه زیر سایه درختان لذت شما را دو چندان می کند بنابراین در نهایت بایستی از حیدر آلات بگذرید و با سپری کردن مسافتی 3 کیلومتری جاده خاکی به قلعه رودخان برسید.