سایت باحال و تفریحی

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

سایت باحال و تفریحی

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

دستور طرز تهیه شیرینی آلمانی خوشمزه در منزل مخصوص پذیرایی

دستور طرز تهیه شیرینی آلمانی خوشمزه در منزل مخصوص پذیرایی

شیرینی آلمانی,طرز تهیه شیرینی آلمانی,دستور پخت شیرینی آلمانی

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه شیرینی آلمانی خوشمزه و لذیذ را آماده کرده ایم ، برای مشاهده این آموزش آشپزی این پست را دنبال کنید.

مواد لازم شیرینی آلمانی

  • آرد :: 600 گرم
  •  روغن قنادی :: 300 گرم
  • پودر قند :: 150 گرم + 2 قاشق سوپ خوری
  •  تخم مرغ :: 2 عدد
  •  مارمالاد توت فرنگی :: به میزان لازم
  • شیر :: 30 میلی لیتر
  • آب :: نصف لیوان
  • زعفران دم کرده :: نصف قاشق چای خوری
  • وانیل :: نصف قاشق چای خوری
  • شکلات و خلال پسته و  کنجد :: مقداری برای تزیین

همچنین ببینید : شیرینی نخودچی

طرز تهیه شیرینی آلمانی

با آموزش طرز تهیه شیرینی آلمانی از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم.  برای تهیه شیرینی آلمانی ابتدا باید زعفران و 2 قاشق سوپ خوری پودر قند را در ظرفی با هم ترکیب کنید.

آب را اضافه کنید و روی شعله قرار بدید تا شربت غلیظی بدست بیاد. در ظرفی دیگر روغن و پودر قند را بریزید و با همزن برقی بزنید تا پف کنند. تخم مرغ ها را هم اضافه کنید و با قاشق هم بزنید.

شیر و وانیل را هم اضافه کنید و مواد را با هم ترکیب کنید تا یکدست شوند. آرد را 2 مرتبه الک کنید و کم کم به موادتان اضافه کنید و با دست مخلوط کنید. اگر بعد از اضافه کردن آرد هنوز خمیر به دستتون میچسبید مقدار کمی دوباره آرد اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیف شود.

سطح کار رو کمی آرد بپاشید و خمیر رو با وردنه به ارتفاع نیم سانت پهن کنید و خمیر را قالب بزنید. هرچی نازک تر قالب بزنید شیرینی بهتری خواهید داشت.

دو تا خمیر رو یک شکل قالب بزنید اما یکی رو با سر ماسوره ساده یا هر ابزار گرد دیگری سوراخ کنید. این شیرینی ها جفت جفت هستند. داخل سینی کاغذ روغنی پهن کنید و خمیر ها رو با فاصله روی سینی بچینید.

شیرینی ها رو به مدت 20 تا 25 دقیقه با حرارت 175 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت داخل فر قرار دهید تا بپزند. حالا مارمالاد رو روی یکی از شیرینی ها بریزید و اون جفتش رو روش قرار بدید. روی شیرینی ها رو با کنجد، پسته و شکلات تزیین کنید.

دستور طرز تهیه شیرینی آلمانی خوشمزه در منزل مخصوص پذیرایی

آموزش کامل دستور طرز تهیه شیرینی کره ای بسیار خوشمزه با ژله

آموزش کامل دستور طرز تهیه شیرینی کره ای بسیار خوشمزه با ژله

شیرینی کره ای,طرز تهیه شیرینی کره ای ,دستور پخت شیرینی کره ای

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه شیرینی کره ای خوشمزه و لذیذ را آماده کرده ایم ، برای مشاهده این آموزش آشپزی این پست را دنبال کنید.

مواد لازم شیرینی کره ای

  • آرد :: 2 پیمانه
  • پودر قند  :: نصف پیمانه
  • کره  :: نصف پیمانه
  • بیکینگ پودر  :: نصف قاشق چایخوری
  • زرده تخم مرغ :: 3 عدد
  • وانیل شکری :: یک چهارم قاشق چایخوری
  • ژله توت فرنگی :: به مقدار لازم
  • پودر قند  :: نصف پیمانه برای تزیین
  • نمک :: یک هشتم قاشق چایخوری

همچنین ببینید : شیرینی گره ای

طرز تهیه شیرینی کره ای

با آموزش طرز تهیه شیرینی کره ای از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم. برای تهیه شیرینی کره ای ابتدا باید آرد ، پودر قند و بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و 2 مرتبه الک کنید و در ظرفی بریزید.

سپس کره را به مواد اضافه کنید و خوب ورز دهید تا اینکه به صورت خرده نان در آید . وانیل و زرده تخم مرغ ها را هم به مواد اضافه کنید تا به صورت خمیر درآید . با دست خمیر را ورز دهید تا خمیر نرم و لطیف شود.

روی خمیر را سلفون بکشید و آن را به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خمیر استراحت کند. بعد از این مدت خمیر را از یخچال بیرون بیاورید و با کمک وردنه پهن کنید و به شکل ستاره یا به شکل گل قالب بزنید.

تعداد قالبها باید زوج باشد و با یک قالب کوچکتر وسط نیمی از خمیرهای قالب زده را مجدداً قالب بزنید تا تو خالی شوند . شیرینی ها را با فاصله داخل سینی فر بچینید و آن را به مدت 8 الی 10 دقیقه در فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت قرار دهید تا اینکه رنگش طلایی روشن شود .

هنگامی که شیرینی ها پختند و سرد شد ،ژله یا مارمالاد را روی نیمی از شیرینی ها مالیده و روی آن شیرینی هایی را که وسطشان را درآورده اید قرار دهید. در آخر روی تمام شیرینی ها پودر قند بپاشید .

آموزش کامل دستور طرز تهیه شیرینی کره ای بسیار خوشمزه با ژله