سایت تفریحی نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه جوجه کباب خوشمزه و لذیذ را آماده کرده ایم . برای مشاهده این آموزش آشپزی ، این پست را دنبال کنید.
مهم ترین مرحله تهیه جوجه کباب همان مرحله اول یعنی طعم دار کردن مرغ است که باعث خوشمزگی و برند شدن جوجه کباب شما می شود . پس این مرحله را با دقت تمام انجام دهید و مواد را به اندازه ای که در قسمت بالا توضیح دادیم استفاده کنید.
ابتدا جوجه ها در یک ظرف گود می ریزیم . پیاز را به صورت درشت خرد می کنیم و روی جوجه ها می ریزیم . توجه داشته باشید بهترین کار استفاده از آب پیاز است زیرا کاملا وارد گوشت مرغ می شود و به خورد آن می رود. توجه داشته باشید به هیچ وجه پیاز را رنده نکنید چون در زمان کباب کردن مقداری از پیاز روی جوجه ها می ماند و با سوختن پیاز ها روی طعم جوجه کباب شما تاثیر منفی می گذارد.
حالا نوبت ادویه هاست ؛ نمک ، فلفل ، هل و زنجبیل را به ظرف جوجه ها اضافه می کنیم. نکته مهم در مورد زنجبیل تند و تیز بودن آن است و اگر مقدار زیادی داخل جوجه ها بیریزید طعم جوجه کباب شما از کنترل خارج می شود . اگر کلا به تندی غذا حساسیت دارید می توانید کلا زنجبیل را از مواد حذف کنید.
مواد را با پنجه دست زیرو رو کنید تا کاملا به خورد جوجه ها بروند . بعد از مخلوط شدن ادویه ها ماست ، زعفرون دم کرده و آبلیمو را داخل ظرف جوجه ها اضافه می کنیم و با دست مواد را زیر و رو می کنیم تا کاملا یکدست شوند.
حالا نوبت استراحت کردن جوجه هاست تا بتوانند طعم موادی که به آنها اضافه کرده ایم را به خود بگیرند . برای این منظور جوجه ها را در یک ظرف درب دار می ریزیم و اگر ظرف درب دار موجود نبود روی همان ظرف گود را با سلفون می پوشانیم و در یخچال قرار می دهیم . مدت زمان استراحت جوجه ها باید حداقل 12 ساعت باشد که زمان مصرف جوجه کبابی لذیذ و نرم داشته باشیم.
در زمان سیخ کردن جوجه ها باید به این نکته توجه داشته باشید که تکه های سینه و فیله را با هم و تکه های بال ، کتف و ران مرغ را جداگانه به سیخ بکشید. این موضوع به این دلیل می باشد که گوشت نقاط مختلف بدن مرغ با هم فرق دارد و برخی نقاط سریعتر کباب می شوند. توجه داشته باشید برای کباب کردن ران حتما از دو سیخ موازی استفاده کنید سر ران ها از یک سیخ و پایین ران ها از سیخ دیگر رد کنید.
حتما زمانی جوجه ها را روی ذغال قرار دهید که ذغال ها کاملا سرخ شده باشند زیرا ذغال های نیم سوز شده علاوه بر بد طعم کردن جوجه کباب حاوی مواد سمی نیز هستند. حالا برای لذیذ تر شدن جوجه ها می توانید در یک کاسه فلزی مقداری کره آب کنید و کمی هم زعفران دم کرد با ان مخلوط کنید.
در اواسط کباب شدن جوجه ها با قلمو از مخلوط کره و زعفران روی جوجه ها می زنیم تا هم لذیذ تر شوند و هم رنگ بهتری به خود بگیرند. امیدواریم این آموزش آشپزی سایت نمکستان مورد توجه شما قرار گرفته باشد.
ابتدا مرغ ها را به قطعات مناسب خرد می کنیم. مرغ ها بعد از خرد کردن داخل یک کاسه بزرگ و گود می ریزیم. پیاز ها را به صورت حلقه ای برش می زنیم و از هم جدا می کنیم و روی مرغ می ریزیم. باز کردن پیازها باعث می شود که عطر پیاز به خورد گوشت مرغ برود و طعم بهتری داشته باشیم.
حالا یک ظرف کوچکتر برای درست کردن سس بر میداریم و سس مایونز را داخلش می ریزیم. سپس زعرفان دم کرده ، نمک ، آبلیمو را به سس اضافه می کنیم. سیر را بخوبی له می کنیم و داخل سس می اندازیم. حالا مواد سس را بخوبی مخلوط می کنیم تا سس یکدست شود.
حالا سس را به روی مرغ ها می ریزیم و با دست مواد را طوری مخلوط می کنیم که سس همه جای مرغ ها را به خود آغشته کند. حالا روی کاسه مرغ ها یک سلفون می کشیم و می گذاریم گوشت استراحت کند و طعم بگیرد. به این منظور ظرف جوجه ها حداقل به مدت 6 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم.
اگر فرصت داشتیم هر 2 ساعت یکبار ظرف را از یخچال خارج می کنیم و مجددا با دست مواد را با هم مخلوط می کنیم تا کاملا به خورد مرغ ها بروند. بعد از اماده شدن ذغال و سیخ کردن جوجه ها به سراغ اماده کردن جوجه کباب می رویم.
توجه داشته باشید ذغال کاملا قرمز باشد و دود نکند سپس سیخ ها را روی منقل می چینیم . برای جوجه کباب ان هم به سبک مایونزی نیاز نیست اصلا باد بزنید . اگر ذغال شما کاملا سرخ باشد سریعا جوجه را مغز پخت می کند ، پس به هیچ وجه با بادبزن ذغال ها را باد نزنید که باعث سوختن روی جوجه ها می شود.
در آخر هم بعد از اماده شدن جوجه کباب ، گوجه کبابی و فلفل کبابی نیز اماده می کنیم و یا با پلو یا با نان داغ سرو می کنیم. توجه داشته باشید این نوع جوجه کباب نیاز به روغن یا کره برای لذیذ شدن ندارد زیر مایونز خودش حاوی روغن است و نیازی به چربی های دیگر نیست.
موادی مانند دارچین ، کاری ، سماق ، گلپر ، پودر لیمو و … نه تنها طعم بهتری به جوجه کباب شما نمی دهند بلکه در بیشتر مواقع باعث بدمزه شدن طعم جوجه ها می شوند . پس از اضافه کردن مواد اضافه به جوجه کباب پرهیز کنید.
حتما همراه جوجه کباب خود مقداری گوجه و فلفل سبز کباب کنید تا زمان سرو لذت بیشتری از خوردن جوجه ها ببرید. جوجه کباب بخودی خود خشک است و زمان مصرف با پلو این خشکی بیشتر جلوه می کند . این خشکی را می توانید با گوجه کبابی و کره از بین ببرید.
برا اینکه جوجه کبابتان آبدار تر باشد پوست مرغ را جدا نکنید و بعد از کباب شدن جوجه ها پوستش را جدا کنید و مصرف کنید. یک نکته مهم که خیلیل ها رعایت نمی کنند اینست که فقط از سینه برای جوجه کباب استفاده می کنند ، حتما از مخلوط ران و سینه استفاده کنید تا طعم بهتری را تجربه کنید.
سایت تفریحی نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه سالاد اندونزی خوشمزه و لذیذ را آماده کرده ایم . برای مشاهده این آموزش آشپزی ، این پست را دنبال کنید.
دستور سالاد اندونزی نمکستان با کالباس تهیه شده است ، در صورتی که می توانید از تخم مرغ پخته و مرغ آبپز هم بجای کالباس استفاده کنید که به ذائقه شما بر می گردد. با توجه به ذائقه خود می توانید از سیب زمین آبپز و کشمش هم در سالاد اندونزی بهره ببرید.
برای تهیه سالاد اندونزی ابتدا کلم های سفید و قرمز را بصورت رشته ای خرد می کنیم . توجه داشته باشید نوع برش شما و اندازه های رشته های کلم در زیبایی سالاد اندونزی تاثیر بالایی دارد. اگر می خواهید سالاد زیبایی داشته باشید حتما از ابزارهایی استفاده کنید که بصورت یک اندازه کلم را رشته ای می کنند.
ظرفی گود و بزرگ مانند کاسه سالاد خوری انتخاب می کنیم و کلم ها را بعد از خرد کردن داخلش می ریزیم. خیار شور را نیز به صورت رشته ای و بسیار نازک برش می زنیم و به ظرف سالاد اضافه می کنیم. سپس کالباس را مجدداد به همین صورت به شکل رشته ای خرد می کنیم و اضافه می کنیم. بعد از اینکه کالباس را اضافه کردیم کمی مواد را به اهستگی مخلوط می کنیم. اگر با سرعت مواد را مخلوط کنید کالباس ها خرد می شوند ، البته این موضوع به نوع کالباس شما هم بستگی دارد.
سپس هویج پخته شده را به صورت رشته ای رنده می کنیم و به همراه نخود فرنگی و ذرت به سالاد اضافه می کنیم. مواد را بخوبی با هم مخلوط می کنیم و به سراغ سس سالاد می رویم. برای تهیه سس در کاسه ای جداگانه سس مایونز را به همراه نمک و فلفل سیاه بخوبی مخلوط می کنیم ، در صورت تمایل کمی آب لیموی تازه هم به سس اضافه می کنیم .
برای زیباتر شدن سالاد می توانیم سس را رنگی کنیم ، مثلا با مقداری زعفران آب کرده می توانیم سس را زرد یا نارنجی رنگ کنیم که تاثیر بسزایی روی زیبایی سالاد ما خواهد داشت. البته این موضوع فقط سلیقه ای هست. بعد از اینکه مواد سس را با قاشق خوب مخلوط کردیم ، آنرا به سالاد اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم تا همه جای سالاد به سس آغشته شود.
برای آماده شدن سالاد آنرا داخل یک ظرف درب بسته می گذاریم ، اگر موجود نبود روی کاسه سلفون می کشیم و به مدت حداقل 3 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا خوب سرد شود. سپس نوش جان می کنیم.
سایت تفریحی نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ خوشمزه و لذیذ را آماده کرده ایم . برای مشاهده این دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید.
برای تهیه پیتزا اولین قدم تهیه خمیر پیتزا هست . برای این منظور دو راه پیش رو داریم ؛ اول اینکه خمیر پیتزا را بصورت آماده از سوپرمارکت بگیریم ، دوم هم که پیشنهاد ماست تهیه خمیر پیتزا در منزل هست. برای مشاهده آموزش طرز تهیه خمیر پیتزا به ( این صفحه ) مراجعه نمایید.
ابتدا باید مرغ را آماده کنیم برای این منظور مقداری آب در یک قابلمه متوسط می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم ، سپس مرغ را داخل قابلمه قرار می دهیم ، برای رفع بوی مرغ از پیاز استفاده می کنیم. پیاز را پوست می کنیم ، می شوییم و داخل قابلمه می اندازیم. سپس برای طعم دهی به گوشت مرغ ادویه ها را که شامل زردچوبه ، دارچین ، نمک و فلفل هستند به قابلمه مرغ اضافه می کنیم.
اجازه می دهیم مرغ کاملا بپزد. بعد از اینکه مرغ آماده شد آنرا از آب جوش خارج می کنیم و بعد از سر شدنش به صورت ریش ریش در می آوریم . سعی کنید مرغ ها را خیلی ریز ریش نکنید تا نقش زیباتری روی پیتزا داشته باشید.
حالا برای تهیه پیاز داغ پیاز باقیمانده را بصورت ریز خرد می کنیم و در مقداری کمی روغن تفت می دهیم . بعد از اینکه پیاز کمی تفت خورد ، فلفل های دلمه ای نگینی خرد می کنیم و به پیاز داغ اضافه می کنیم. بعد از اینکه فلفل دلمه ای با پیاز کم تفت خورد ، مرغ هایی که قبلا ریش ریش کرده ایم اضافه می کنیم. توجه داشته باشید که زمانی که مرغ را اضافه کردید دیگر نیاز نیست روغن به تابه اضافه کنید.
سپس 5 تا از قارچ ها را بصورت ورقه ای خرد می کنیم و در تابه میریزیم تا به همراه مرغ ، پیاز و فلفل دلمه ای تفت بخورد و آبش گرفته شود. سپس ادویه کاری و پودر آویشن را به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا مواد خوب مخلوط شوند. بعد از اینکه ادویه را اضافه کردیم حدود 5 دقیقه بعد زیر تابه را خاموش می کنیم.
اگر خمیر پیتزا را خودتان تهیه کردید توجه داشته باشید هنگام تهیه پیزا به هیچ وجه قطر خمیر بیشتر از 50 میلیمتر یا نیم سانتی متر نباشد. خمیر را در ظرف فر پهن می کنیم ، در صورت تمایل اگر دوست داشتید مقداری سس روی خمیر می زنیم ، سپس مقداری پنیر روی خمیر می ریزیم تا مواد به خمیر بچسبند. توجه داشته باشید هر چه پنیر بیشتری در کف پیتزا بریزید چسبندگی و کش پیتزا در زمان مصرف بیشتر می شود.
بعد از پنیر پیتزا ، موادی که در تابه تفت دادیم را روی خمیر می ریزیم و مجددا روی مواد را با پنیر می پوشانیم. برای زیبا تر شدن پیتزا قارچ باقیمانده را بصورت ورقه ای خرد می کنیم و روی پینر می چینیم. می توانید بجر قارچ از ذرت ، گوج فرنگی و فلفل دلمه ای هم استفاده کنیم تا زمان آب شدن پنیر روی پیتزا ، مواد داخل پنیر فرو بروند و شکل زیبایی را روی کار ایجاد کنند.
فر را در دمای 200 درجه قرار می دهیم و پیتزا رو داخل فر قرار می دهیم ، نیم ساعت زمان می برد پیتزا قارچ و مرغ ما آماده سرو شود. در اخر قبل از خارج کردن پیتزا حتما یکبار به پشت خمیر نگاه کنید و در صورتی که پخته شده بود و طلایی بود بعد پیتزا رو از فر خارج کنید. زمان سروهم با سس کچاب و پودر اویش می توانید طعم بهتری به پیتزای خود بدهید.
سایت تفریحی نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه آش کلم خوشمزه و لذیذ را آماده کرده ایم . برای مشاهده این آموزش آشپزی ، این پست را دنبال کنید.
برای تهیه آش کلم خوشمزه ابتدا باید نخود و لوبیا را از چند ساعت قبل در آب بخیسانید تا زودتر پخته شوند و نفخشان گرفته شود. در طی این مدت چند مرتبه آبش را نیز عوض کنید. سپس نخود و لوبیا را در قابلمه بریزید و با مقدار کافی آب بپزید.حرارت را در ابتدا زیاد کنید تا آب به جوش بیاید. سبزی ساطوری شده و هویج و شلغم و کلم و آلو خیس شده را داخل قابلمه بریزید و در صورت نیاز کمی آب جوش اضافه کنید.
نمک و فلفل را اضافه کنید و اجازه دهید آش به جوش بیاید سپس شعله را کم کنید و بگذارید حدود 40 دقیقه بپزد. روغن را در تابه روی شعله ی ملایم داغ کنید و پیاز را در آن تفت دهید تا سرخ شود. پیاز داغ را در آش آماده بریزید هم بزنید و بگذارید تا 10 دقیقه ی دیگر هم بپزد. آش را داخل کاسه بریزید و مانند آش های معروف ایرانی مثل آش شله قلمکار یا آش رشته روی آن را با پیاز داغ و نعناع داغ تزیین کنید.
برای این مطلب از سایت تفریحی نمکستان گالری جدیدترین تصاویر مدل های شینیون برای موهای بسته با جدیدترین متودهای آرایشی را آماده کرده ایم ، در ادامه با ما همراه باشید.
عکس جدید و زیبای مدل شینیون موی بسته با طرح بسیار پر و کلیپسی
عکس جدید و زیبای مدل شینیون موی بسته با طرح پرنسسی برای عروسی
عکس جدید و زیبای مدل شینیون موی بسته با طرح به هم ریخته مخصوص مهمانی
عکس جدید و زیبای مدل شینیون موی بسته با تاج گل برای مراسم عروسی
عکس جدید و زیبای مدل موی بلند دخترانه مجلسی شینیون شده با رنگ طلایی
عکس جدید و زیبای مدل موی کوتاه زنانه با شینیون بسته و اطراف باز
عکس جدید و زیبای مدل موی زنانه شیک با شینیون بسته و جمع زیبا
عکس جدید و زیبای مدل مو دختر بچه با شینیون موی بسته برای جشن عروسی
عکس جدید و زیبای مدل شینیون موی بسته شیک و جذاب با طرح سریع و فوری
عکس جدید و زیبای مدل شینیون موی بسته بلوند با طرح ساده برای موی کم پشت