برای این مطلب از نمکستان جدیدترین گالری عکس های زیبا و شیک از طرح های مدل ماشین عروس شیک و لوکس برای ایده گرفتن شما عزیران آماده کرده ایم ، در ادامه با ما همراه باشید.
عکس جدید و زیبای مدل گل زدن ماشین عروس مجلل به شکل طاووس
عکس جدید و زیبای مدل تزیین ماشین عروس لوکس و بسیار شیک
عکس جدید و زیبای مدل تزیین ماشین عروس با گل های زیبا و رنگارنگ قیمتی
منبع : تزیین ماشین عروس
لینک منبع اصلی : http://namakstan.net/76047-bridal-car.html
سایت تفریحی نمکستان » برای مشاهده ی فال روزانه روز تولد خود ، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید
فال روزانه متولدین فروردین ماه
امروز به راهی هستید که بتوانید ایده های خوب و منحصربفرد خود را به اطرافیان نشان دهید. رویکرد خلاقانه ی شما نسبت به زندگی می تواند همه ی کارهای تان را تحت الشعاع قرار دهد. اما انگار نمی توانید تصورات تان در قالب کلمات بیان کنید. شاید حتی تصمیم بگیرید که حرفی نزنید و ساکت بمانید، زیرا فکر می کنید که سکوت بهتر از هر چیزی جواب می دهد. اگر از نظر عاطفی و احساسی از اطرافیان تان فاصله بگیرید به نفع تان نخواهد بود. برای این که بین دنیای درون و بیرون تعادل برقرار کنید باید شکافی را که ایجاد شده از بین ببرید. هیچ راه حلی فوری به بار نمی نشیند، همین طور ادامه دهید تا زمانی که نوری را در انتهای گذرگاه ببینید.
منبع : فالهای روزانه
لینک منبع اصلی : http://namakstan.net/33043-daily-fal.html
دستور آشپزی و طرز پخت استیک خوشمزه و مخصوص در منزل
مواد لازم استیک گوشت
سویا سس :•: 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون :•: 2 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی خرد شده :•: 1عدد
پیازچه خرد شده :•: 100 گرم
نخود پخته :•: 50 گرم
نمک و فلفل :•: به میزان لازم
گوشت راسته گوسفندی یا گوساله :•: 2 تکه (250 گرم)
نعناع :•: به میزان لازم
طرز تهیه استیک گوشت
برای تهیه استیک گوشت ابتدا باید گوشت را مزه دار کنید، پس گوشت گوسفندی را روی تخته آشپزخانه قرار دهید و با یک قاشق روی تمامی گوشت را با سویا سس آغشته کنید،سپس روغن زیتون را روی گوشت بریزید و با قاشق به تمامی قسمتهای گوشت روغن زیتون را بکشید و به هر میزان که به فلفل تمایل دارید روی گوشت بپاشید و گوشت را در بشقاب یا سینی بگذارید و بمدت 3ساعت در یخچال بگذارید.
پس از 3 ساعت گوشت را از یخچال خارج کنید و مجددا روی تخته آشپزخانه بگذارید و با بیفتک کوب شروع کنید به کوبیدن گوشت تا خوب نرم شود بعد روی توری کباب پز گوشت را بگذارید و روی منقل یا زغال یا آتش آن را کباب کنید،که اگر دوست داشته باشید طعم دودی نیز بخود میگیرد.
منبع : استیک گوشت در فر
لینک منبع اصلی : http://mepatogh.ir/16768/steak/
می پاتوق : فال روزانه روز تولد برای متولدین تمام ماه های سال ، در ادامه فال خود را مطالعه نمایید
•◊•◊• فال روزانه فروردین •◊•◊•
امروز وقتی که شما در مورد خلاقیتهای خود صحبت میکنید دوستانتان شما را تشویق خواهند کرد، برای اینکه آنها حتی زمانی که شما کارهایی که دوست دارید را انجام میدهیدشما را بیشتر تحسین میکنند. اما تمایل و علاقه شما جلب توجه کردن در برابر دیگران است، بنابراینشما دوست دارید کاری را انجام دهید که برای دیگران لذت بخش باشد. این طرز تفکر میتواند باعث به وجود آمدن یک موقعیت «برنده- برنده» خیلی خوب شود، پس از قدرت تخیل خود استفاده کند تا از امروزبا خاطره خوبی یاد کنید.
•◊•◊• فال روزانه اردیبهشت •◊•◊•
شاید شما دلتان می خواسته که آخر هفته تعطیلات بیشتری داشته باشید، اماشما باید صبر داشته باشید وگرنه یک روز خوب را به طور کامل خراب خواهید کرد. به جای صحبت کردن در مورد اتفاقات بدی که افتاده است، عصبانیت خود را به عملکردی صحیح تبدیل کنید. به کارهایی که می توانید برای بهتر کردن زندگی تان انجام دهید فقط فکر نکنید، بلکه این کارها را همین الان انجام دهید. اگر شما از نارضایتی خودتان نکته مثبتی را بیاموزید، قادر خواهید بود که در روزهای بعدی بیشتر لذت ببرید.
•◊•◊• فال روزانه خرداد •◊•◊•
حتی در این طولانی ترین روز سال، هنگامی که در مورد مفهوم زندگی سئوالهایی به ذهنتان خطور می کند، ممکن است مجبور شوید به اعماق تاریک یک شب نفوذ کنید. خوشبختانه این مسأله غامض نسبت به هستی خیلی پایدار نیست، بنابراین شما به زودی قادر خواهید بود به همان رویه واقع بینی خود در زندیگی تان برگردید. اگر از خودتان یا مسیری که در پیش گرفته اید زیاد مطمئن نیستید، قبل از اینکه تصمیم مهمی بگیرد صبر کنید تا ببینید که چه اتفاقی می افتد.
منبع : فال روزانه آکا
لینک منبع اصلی : http://mepatogh.ir/57/daily-omen/
سایت تفریحی نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه آش دوغ ساده از محبوب ترین و ساده ترین غذاهای تبریز را آماده کرده ایم برای مشاهده این آموزش آشپزی ، این پست را دنبال کنید.
برای تهیه آش دوغ ابتدا نخود را در آب می گذاریم تا نفخش از بین برود ، برای این منظور هر یک ساعت آب نخود را عوض می کنیم تا کاملا نفخش خنثی شود سپس آنرا با دو لیوان آب در قابلمه ای جداگانه می پزیم و بعد از اینکه کاملا پخت کنار می گذاریم.
حالا باید کاری کنیم که دوغ نبرد ، برای این منظور یک کاسه گود انتخاب می کنیم و دوغ را داخلش می ریزیم ، سپس تخم مرغ را در دوغ می شکنیم . شروع به مخلوط کردن دوغ و تخم مرغ می کنیم تا جایی که اثیر از تخم مرغ نماند و کاملا در دوغ حل شود.
نکته قابل توجه اینست که اگر دوغ ما آبکی بود و مایه دار نبود میتوانیم چند قاشق ماست در ان حل کنیم تا به غلظت مناسب برسد. قابلمه اصلی آش دوغ را روی حرارت می گذاریم و دوغ را درونش خالی می کنیم ، توجه داشته باشید این آش زحمت زیادی دارد و تا زمان جوش آمدن دوغ باید آنرا به هم بزنیم.
بعد از اینکه دوغ به جوش امد برنج را که قبلا پاک کرده ایم به قابلمه آش اضافه می کنیم و شروع به هم زدن می کنیم ، حدود 15 دقیقه زمان نیاز است تا برنج نیم پز شود. بعد از اینکه برنج نرم شد سبزی آشی که قبلا شسته ایم و ساطوری بصورت خیلی ریز خرد کرده ایم را به قابلمه اضافه می کنیم.
وقتی رنگ سبزی آشی تیره شد و مطمئن شدیم که پخته است ، نخودی که در مرحله اول کنار گذاشتیم را به آش اضافه می کنیم . در پایان نمک آش را اضافه می کنیم . توجه داشته باشید که اگر نمک را در مراحل اولیه به آش دوغ اضافه کنیم باعث می شود دوغ ببرد .
بعد از اینکه نمک را اضافه کردیم مجدد آش را هم میزنیم تا ته نگیرد ، حدود 20 دقیقه بعد آش دوغ شما آماده سرو است. نکته مهم در سرو آش دوغ اینست که سریعا تا داغ است باید سرو شود چون اگر بماند و سرد شود سفت می شود و طعم اولیه را از دست می دهد.
برای تزیین این آش می توانید مانند آش های سفید رنگ مثل آش کلم از جعفری تازه استفاده کنید ، به این صورت که جعفری را خرد کنید و روی آش بریزید. نکته مهم در هنگام مصرف این آش اینست که در کنارش یک دسر شیرین مصرف کنید چون ترشی آش دوغ باعث افتادن فشار می شود.