خواص نارنگی
ارزش غذایی نارنگی:
مقدار مواد مغذی در 100 گرم نارنگی:
ویتامین A 420 من شما
کربوهیدرات 13.34 گرم
فیبر رژیم غذایی 1.8 گرم
0.81 گرم پروتئین
تیامین (ویتامین B1) ششصد میلی گرم
نیاسین (ویتامین B3) سی و هفتصد میلی گرم
ویتامین B6 هشتصد میلی گرم
ویتامین C بیست و هفت میلی گرم
کلسیم 37 میلی گرم
0.15 میلی گرم آهن
منیزیم 12 میلی گرم
فسفر 20 میلی گرم
پتاسیم 166 میلی گرم
سدیم 2 میلی گرم
بیش از 0.07 میلی گرم
0.3 گرم چربی
کالری 44kcal
فواید درمانی نارنگی:
ماهیت نارنگی ها سرد است
منبع غنی ویتامین C
منبع غنی بتاکاروتن است.
برای کاهش تب و تسکین فشار خون در کبد مفید است.
برخی معتقدند که به دلیل خاصیت ضد عفونی کننده آن می تواند در درمان سفلیس موثر باشد.
این گیاه ویتامین A زیادی دارد و برای پیشگیری از سرطان مفید است.
این یک خانه خوب برای سیستم عصبی است
این میوه خون را تصفیه و بالا می برد.
اگر
از بی خوابی رنج می برید و شب نمی توانید راحت بخوابید ، متخصصان تغذیه
توصیه می کنند چند ساعت قبل از خواب چند دانه سفت را بخورید.
نارنگی
علاوه بر خاصیت اشتها آور آنها میوه هایی است که برای قلب و معده بسیار
قوی است و به عنوان یک غذای طبیعی برای بیماران مبتلا به بی اشتهایی و افرادی که تمایل به افزایش وزن دارند تجویز می شود.
کارشناسان
تغذیه می گویند نارنگی ها به دلیل داشتن ویتامین های C ، A و B سرگرم
کننده هستند و می توانند عملکرد قلب را تنظیم کنند.
این میوه ادرارآور خوب است و بنابراین می تواند سموم را دفع کند.
پزشکان همچنین خوردن نارنگی را به بیمارانی که از سرگیجه رنج می برند توصیه می کنند.
این
میوه لخته خون را در پاییز درمان می کند و از این طریق آترواسکلروز ، ورم
دیواره وریدی و سیاه شدن شریانی ، فلج ناقص و آنژین را بهبود می بخشد.
نارنگی
حاوی مقدار زیادی منیزیم است و بنابراین در فعالیت عضلات ، دستگاه گوارش و
سیستم عصبی مؤثر است و به دلیل داشتن فسفر و کلسیم زیاد ، یکی از میوه هایی است که در تشکیل استخوان و اسکلت مؤثر است.
نارنگی به دلیل داشتن فسفر زیاد و ویتامین های زیاد باعث تقویت حافظه و هوش می شود
این میوه برای درمان بیماری های زیر مفید است:
چاقی
برونشیت
التهاب ریه
آسم
زکام
فشار خون
بیماری های پوستی مختلف
درمان نفخ شکم با نارنگی:
افراد مبتلا به نفخ شکم می توانند نفخ شکم خود را به تنهایی و با مصرف میوه نارنگی مصرف کنند.
این گروه می تواند میوه نارنگی را به تنهایی بخورد یا آب نارنگی یا میوه نارنگی خشک مصرف کند.
همه آنها خاصیت ضد سوختگی دارند.
حتی
افرادی که آن را دوست دارند می توانند میوه نارنگی خشک را پودر کرده و آن
را به غذای خود بیفزایند تا اثر ارزشمند غذا را از بین ببرند.
نارنگی استخراج کننده طبیعی
میوه
نارنگی یکی از بهترین داروهای ضد روانگردان طبیعی است که در بین درمانگران
طب سنتی چینی به عنوان عصاره طبیعی شناخته می شود.
این میوه زمستانی برای افراد مبتلا به سرفه خلط بسیار توصیه می شود.
مانند شربت عصاره گیر ، این میوه خاصیت خلط دارد و حالت تهوع گلو را از بین می برد و سرفه را کاهش می دهد.
در درمان مسمومیت مفید است:
افراد
مبتلا به مسمومیت با الکل می توانند با نوشیدن آب نارنگی یا خوردن نارنگی
تازه ، مسمومیت را کاهش دهند. خاصیت سم زدایی نارنگی باعث می شود تا بیمار
خیلی سریع بر مسمومیت و ضعف خود غلبه کند.
فشار خون:
در
صورت فشار خون بالا ، نوشیدن آب نارنگی تازه یا اضافه کردن میوه خشک به
غذا به بیمار کمک می کند فشار خون خود را کاهش داده و آن را کنترل کند.
منبع پتاسیم غنی:
افرادی
که به پتاسیم بیشتری احتیاج دارند می توانند مقدار پتاسیم مورد نیاز خود
را از طریق میوه نارنگی ، پودر نارنگی یا آب جبران کنند.
مصرف نارنگی در دوران بارداری:
میوه هایی مانند پرتقال ، گریپ فروت ، نارنگی ، لیمو و انگور منابع خوبی برای این کار هستند
مواد لازم آلبالو پلو
طرز تهیه آلبالو پلو
ابتدا پیاز را رنده کرده و آب و مایه را با نمک و کمی زردچوبه و فلفل بریزید ، سپس پیازها را بپاشید و بگذارید نیم ساعت در یخچال بنشیند ، سپس هسته های آلبالو را برداشته و گیلاس ها را گرم کنید. مقداری روغن و کمی پیاز و شکر را اضافه کرده و اضافه کنید.
من آلبالو را به علاوه 4 قاشق غذاخوری شکر دوست ندارم ، 2 قاشق غذاخوری خیلی ترش است ، باید چند دقیقه آن را روی حرارت هم بزنید ، بنابراین تبخیر نمی شود و آب کمی نمک و فلفل زردچوبه را تبخیر می کند. لازم نیست زیرا باعث می شود طعم گیلاس بسیار بد باشد.
در این مرحله ، کوفته ها را جداگانه بشویید و به گیلاس ها اضافه کرده و کنار بگذارید تا آب آلبالو به طور کامل استخراج شود.
سپس کف قابلمه روغن را ریخته و کف آن را که دوست دارید قرار دهید و با برنج و سپس مواد گیلاس را تمام کنید و سپس بگذارید برنج شما دم بکشد. بعد از دم کردن ، مقداری روغن بریزید و سرو کنید.
همچنین با مرغ سرخ شده خوشمزه می شود. می توانید مرغ را در ظرف برنج قرار دهید و قابل خرد یا خرد شده است. مرغ را با پیاز ، نمک ، فلفل و زعفران بپزید و سرخ کنید. می توانید هنگام سرو کنار بشقاب گیلاس ، گوشت را جدا کنید.
طرز تهیه مربای بهار نارنج
مربای بهار نارنج
مربای
پرتقال یکی از مربای خوشمزه و بسیار معطر ایرانی است که به عنوان صبحانه
یا میان وعده مانند مربا از آن استفاده می شود. مربای نارنج را می توان با
خامه صبحانه ، کره یا انواع پنکیک صبحانه سرو کرد.
مواد لازم برای مربای بهار نارنج
اب؛
1 کیلوگرم شکر
گل نارنج 1 کیلوگرم
آب لیمو ترش؛
طرز تهیه مربای بهار نارنج
برای
تهیه مربای بهار نارنج ابتدا آب را در یک کاسه بزرگ با کمی لیمو خوراکی
مخلوط کنید تا تلخی چشمه تلخ از بین برود (آهک در آب حل نمی شود و حل می
شود اما خاصیت خود را به آب می دهد).
و
پیازهای بهاری را اضافه می کنیم و به آنها اجازه می دهیم 4-5 ساعت خیس و
ترد شوند. ویژگی آب لیمو این است که شما اجازه نمی دهید مرباها تغییر کنند ،
و چشمه روی شیشه به همان خوبی است که در مربا بود. آنها باقی خواهند ماند.
سپس
در قابلمه بریزید و به جوش بیاورید تا آب به جوش آید. سپس پرتقال ها را در
آب و آب لیمو را در تابه ریخته و در آب جوشانید تا جوش بیاید و سپس در آب
پرتقال بپاشید. میریزیم
و
دوباره گلدان را با آب پر می کنیم و آن را روی جوش می گذاریم تا جوش بیاید
و دوباره آب پرتقال ها را در آب جوش بریزیم تا جوش بیاید و سپس داخل آنزن
بریزیم. این کار را دو تا سه بار انجام دهید. البته برای راحتی می توانید
دو گلدان روی گاز بگذارید
یک
پرتقال را بجوشانید تا آب جوش بیاید سپس دوباره آب جوش را درون قابلمه
بریزید. بعد از جوشاندن جوانه ها که برای آخرین بار تخلیه شده و در یک صاف
کننده ریخته اید ، جوانه ها را در آب سرد بپاشید.
بگذارید 4 ساعت در آب سرد بماند تا کاملاً تلخ شود. توصیه می شود دو یا سه بار آب سرد را عوض کنید. سپس مربای خود را بپزید که بسیار مناسب است.
و
شکر را اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت قرار داده و کمی قاشق هم بزنید
تا شکر کاملاً در آب حل شود. صبر کنید تا مخلوط آب و شکر جوش بیاید و سپس
با آب پرتقال در آب سرد بپاشید. ما فیلتر را رد می کنیم
و در قابلمه به شربت اضافه کنید و گرما را کم کنید و اجازه دهید پرتقال در شربت جوش بیاید و مربا را کمی غلیظ کنید. در آخر با یک قاشق مربا را برداشته و بگذارید خنک شود
و
سپس اگر مربا به سرعت از قاشق نماند و قاشق را کمی سفت کنید ، قاشق را کج
کنید ، به این معنی که مربا به قوام مورد نظر خود رسیده است و می توانید آن
را طعم دهید تا مطمئن شوید که پرتقال نیز پخته و پخته شده است.
گرما را خاموش کنید و بگذارید مربا به آرامی تا دمای محیط خنک شود و سپس داخل کوزه ها بریزید و در یخچال نگهداری کنید و هر زمان که دوست دارید در مربا عطر بزنید.
چگونه سموم را به طور طبیعی از کبد ، کلیه ها و مثانه جدا کنیم
کبد
، کلیه و مثانه همه ارگان های مهم هستند ، اما اغلب مردم در طولانی مدت از
آنها بی اطلاع هستند و این در نهایت می تواند باعث کمردرد شود.
در اینجا چند نکته برای کمک به سالم نگه داشتن کلیه ها و سم زدایی مثانه شما وجود دارد!
1. خوردن برخی از غذاها را متوقف کنید:
بسیاری
از این غذاها بخشی از رژیم های غذایی روزانه ما هستند ، اما در واقعیت شما
فقط باید آنها را با اعتدال میل کنید. این شامل قهوه ، سودا ، نمک و
غذاهای پر پروتئین است. سعی کنید هر چند روز یک مینی سم زدایی داشته باشید و
حدود دو بار در هفته از خوردن این مواد غذایی خودداری کنید.
2. مصرف بیشتر چای سبز ، آب و زغال اخته
غذا دشمن شما نیست ، زیرا غذاهای زیادی وجود دارد که می توانید به رژیم غذایی خود اضافه کنید تا به کاهش سموم بدن کمک کند. اینها شامل نوشیدنی هایی مانند چای سبز ، چای زنجبیل و آب خالص است.
اضافه
کردن بیشتر میوه و سبزیجات به رژیم غذایی شما ، به خصوص زغال اخته ، می
تواند کمک کند. به یاد داشته باشید ، میوه ها صبحانه ، دسر و حتی میان وعده
ای آسان درست می کنند! سعی کنید میانسالی را با میوه های مورد علاقه خود
مانند زغال اخته در چای درست کنید!
3. ویتامین ها را مصرف کنید
گیاهان
حاوی ویتامین های زیادی هستند که به سالم نگه داشتن کلیه ها از جمله
ویتامین B-6 ، امگا 3 و پتاسیم سیترات کمک می کنند. تمام این گیاهان می
توانند به شما در کاهش خطر ابتلا به سنگ کلیه کمک کنند. بسیاری از آنها را
می توان از طریق میوه و گیاهان اضافه کرد.
4- به یاد داشته باشید که سلامت روحی و جسمی خود را متعادل کنید
استرس
نه تنها آزار دهنده است بلکه می تواند به بدن شما آسیب برساند. یک روال
ساده مراقبه مانند تمرین های تنفسی می تواند به شما در مدیریت استرس کمک
کند. تنفس خوب به اکسیژن رسانی به بدن کمک می کند. یکی دیگر از روشهای
درمانی ساده به نام هیدروتراپی برای تسکین درد از آب استفاده می کند که می
تواند به سیستم گردش خون شما کمک کند و همچنین به بدن و ذهن شما استراحت می
دهد.
5- سعی کنید 2 روز کلیه را تمیز کنید!
هنگامی
که این نکات سالم را در زندگی روزمره خود قرار می دهید ، یک پاک کننده می
تواند شگفتی های بسیاری را به همراه آورد. در اینجا نمونه ای از پاک کننده 2
روزه آورده شده است. یادتان باشد که با پزشک یا متخصص پزشکی خود در مورد
تغییر رژیم غذایی خود صحبت کنید تا مطمئن شوید که این ماده پاک کننده مناسب
برای شما است.
صبحانه: برای اولین وعده غذایی روزانه ، آب میوه ای ساده را با میوه هایی مانند آب چغندر یا زغال اخته ترجیحاً اسفناج امتحان کنید.
ناهار:
برای ناهار می توانید اسموتی دیگری را امتحان کنید. اگر نمی خواهید 2 وعده
غذایی اول روز خود را میل کنید ، می توانید به جای آن از غلات ارزن گرم
نیز استفاده کنید و به میوه دلخواه خود اضافه کنید.
شام:
برای آخرین وعده غذایی شما ، یک سالاد خوب می تواند این ترفند را انجام
دهد. با سبزیجات مخلوط به عنوان پایه شروع کنید. می توانید پروتئین
موردعلاقه خود را که می تواند گوشت بدون چربی یا توفو باشد ، تکه ای از
لیمو یا میوه مورد علاقه خود اضافه کنید - اما مراقب باشید که از آن زیاد
استفاده نکنید.
6. تمرین های Kegel را برای مثانه خود امتحان کنید:
ممکن
است شما را شگفت زده کند که روش هایی وجود دارد که می توانید مثانه خود را
کمک کنید. دکتر آرنولد کگل این تمرینات لگنی را در سال 1948 برای کمک به
زنان مبتلا به بی اختیاری ادرار ، به ویژه پس از زایمان یا یائسگی انجام
داد. در صورت انجام منظم ، آنها می توانند به جلوگیری از نشت مثانه کمک
کنند. ساده است ، کافی است عضلات کف لگن خود را کوچک کنید و سپس استراحت
کنید و هرکدام را برای 10 شمارش نگه دارید. 30 نفر از آنها را انجام دهید ،
10 در هنگام ایستادن ، 10 در حالی که نشسته اید و 10 نفر در حالت استراحت.
این کار را 3 بار در روز انجام دهید و روزانه 90 انقباض اضافه کنید. قبل
از انجام این کار اطمینان حاصل کنید که مثانه شما خالی است و از آنجا که
هیچ کس نمی تواند شما را در حال انجام این کار ببیند ، می توانید در حین
انجام کارهای روزمره خود این کار را انجام دهید.
طرز تهیه آبگوشت
گوشت
گاو یا دیزی یکی از غذاهای سنتی و سنتی کشورمان است که در بین مردم بسیار
محبوب است. گوشت گاو در شهرهای مختلف در سبک ها و انواع مختلفی پخته می
شود. این غذای خوشمزه و دلپذیر از انواع مواد غذایی مانند گوشت و حبوبات و
غیره تهیه می شود.
مواد لازم برای آبگوشت
گوشت گاو گوشتی 2 گرم
نصف لیوان نخود فرنگی
سیر؛
پیاز متوسط 2 عدد
نصف لیوان لوبیای سفید
گوجه فرنگی ، 2 عدد
سیب زمینی متوسط؛ 2 عدد
رب گوجه فرنگی؛ قاشق غذاخوری
در صورت نیاز نمک و فلفل سیاه
چگونه آبگوشت درست کنیم
اگر
می خواهید آبگوشت خود را عالی و خوشمزه کنید ، بهتر است دستورالعمل های
موجود در دستور العمل را دنبال کنید. بهتر است شب گذشته نخود و لوبیا را در
آب خیس کنید و در صورت امکان آب را چند مرحله تغییر دهید.
آبگوشت
را با نخود و لوبیا و چند پیاز به همراه سیر و گوجه فرنگی در قابلمه قرار
دهید و 2 تا 4 فنجان آب را روی مواد بریزید. در اینجا می توانید پوست گوجه
فرنگی را قبل از ریختن آن در گلدان بردارید.
گلدان
را پایین بیاورید و بگذارید آبگوشت شما روی حرارت کم بپزد. این امر به این
دلیل است که آب میوه به خوبی جا می گیرد. در این مرحله شما دو ساعت و نیم
زمان نیاز دارید تا آبگوشت شما روی حرارت بماند تا سیب زمینی ها اضافه
شوند.
سیب زمینی ها را
داخل قابلمه بریزید. پس از انجام این کار ، باید چربی موجود در گلدان را
برداشته و با پیاز باقی مانده به خوبی ضرب کنید و سپس مواد آماده شده را درون گلدان بگذارید.
وقتی
لوبیا نرم شد ، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید. این مرحله اختیاری
است ، اما می توانید رب گوجه فرنگی را با 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی در
مقداری روغن ریخته و سپس در آبگوشت اضافه کنید.
نکته
مهم در مورد این غذای سنتی این است که هرچه مدت زمان بیشتری برای پختن
آبگوشت بیشتر باشد ، آبگوشت شما لطیف تر و خوشمزه تر خواهد بود. در پایان
باید آبگوشت آماده شده را در یک کاسه قرار داده و با نان سرو کنیم.
دو روش برای خوردن گوشت و سوپ وجود دارد. در روش اول می توانید مقداری گوشت و لوبیا را در همان کاسه سرو کنید و روش دوم این است که گوشت و سایر مواد را خرد کنید و به عنوان گوشت سرو کنید.