طرز تهیه آبگوشت
گوشت
گاو یا دیزی یکی از غذاهای سنتی و سنتی کشورمان است که در بین مردم بسیار
محبوب است. گوشت گاو در شهرهای مختلف در سبک ها و انواع مختلفی پخته می
شود. این غذای خوشمزه و دلپذیر از انواع مواد غذایی مانند گوشت و حبوبات و
غیره تهیه می شود.
مواد لازم برای آبگوشت
گوشت گاو گوشتی 2 گرم
نصف لیوان نخود فرنگی
سیر؛
پیاز متوسط 2 عدد
نصف لیوان لوبیای سفید
گوجه فرنگی ، 2 عدد
سیب زمینی متوسط؛ 2 عدد
رب گوجه فرنگی؛ قاشق غذاخوری
در صورت نیاز نمک و فلفل سیاه
چگونه آبگوشت درست کنیم
اگر
می خواهید آبگوشت خود را عالی و خوشمزه کنید ، بهتر است دستورالعمل های
موجود در دستور العمل را دنبال کنید. بهتر است شب گذشته نخود و لوبیا را در
آب خیس کنید و در صورت امکان آب را چند مرحله تغییر دهید.
آبگوشت
را با نخود و لوبیا و چند پیاز به همراه سیر و گوجه فرنگی در قابلمه قرار
دهید و 2 تا 4 فنجان آب را روی مواد بریزید. در اینجا می توانید پوست گوجه
فرنگی را قبل از ریختن آن در گلدان بردارید.
گلدان
را پایین بیاورید و بگذارید آبگوشت شما روی حرارت کم بپزد. این امر به این
دلیل است که آب میوه به خوبی جا می گیرد. در این مرحله شما دو ساعت و نیم
زمان نیاز دارید تا آبگوشت شما روی حرارت بماند تا سیب زمینی ها اضافه
شوند.
سیب زمینی ها را
داخل قابلمه بریزید. پس از انجام این کار ، باید چربی موجود در گلدان را
برداشته و با پیاز باقی مانده به خوبی ضرب کنید و سپس مواد آماده شده را درون گلدان بگذارید.
وقتی
لوبیا نرم شد ، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید. این مرحله اختیاری
است ، اما می توانید رب گوجه فرنگی را با 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی در
مقداری روغن ریخته و سپس در آبگوشت اضافه کنید.
نکته
مهم در مورد این غذای سنتی این است که هرچه مدت زمان بیشتری برای پختن
آبگوشت بیشتر باشد ، آبگوشت شما لطیف تر و خوشمزه تر خواهد بود. در پایان
باید آبگوشت آماده شده را در یک کاسه قرار داده و با نان سرو کنیم.
دو روش برای خوردن گوشت و سوپ وجود دارد. در روش اول می توانید مقداری گوشت و لوبیا را در همان کاسه سرو کنید و روش دوم این است که گوشت و سایر مواد را خرد کنید و به عنوان گوشت سرو کنید.