آموزش آشپزی و دستور پخت استیک ماهی خوشمزه و مجلسی در منزل
ماهی :•: 1کیلو
کره :•: 150 گرم
آبلیمو :•: 1/5 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل :•: به مقدار لازم
آموزش آشپزی و دستور پخت استیک ماهی خوشمزه و مجلسی در منزل
برای تهیه استیک ماهی ابتدا ماهی را تمیز بشویید و در اندازه دلخواه (مثلا به اندازه یک کف دست) برش دهید و پشت و روی ماهی را نمک و فلفل بپاشید و کره را نیز در تابه کوچکی بیندازید
و زیر شعله را زیاد کنید تا سریع آب شود بعد با قلمو به هر دو طرف ماهی بمالید و بمدت 10 دقیقه در فر قرار دهید (یا در تابه ای سرخ کنید) تا آماده شود.
سپس در بشقاب بگذارید و با لیمو تازه تزئین کنید و با پلو نوش جان کنید. برای تهیه استیک ماهی می توانید از اکثر ماهی های موجود در بازار استفاده کنید اما توصیه ما استفاده از ماهی قزل آلا ، ماهی سالمون یا ماهی شیر است.
ماهی قزل آلا تازه برای استیک بسیار مناسب است . در صورت تمایل می توانید مقداری آبلیمو هم روی استیک بزنید تا طعم بهتری داشته باشد.