آموزش آشپزی و دستور پخت پاستا مرغ مجلسی و خوشمزه در منزل
مرغ :•: 400 گرم
پاستا :•: 400 گرم
قارچ :•: 4 عدد
پیاز :•: 1 عدد
گوجه فرنگی :•: 5 عدد
روغن زیتون :•: 2 قاشق مربا خوری
رب گوجه فرنگی :•: 1 قاشق مرباخوری
نمک و زرد چوبه :•: به مقدارلازم
فلفل :•: به مقدار لازم
آموزش آشپزی و دستور پخت پاستا مرغ مجلسی و خوشمزه در منزل
برای تهیه پاستا مرغ ابتدا مرغ را ریش ریش کنید و در قابلمه ای بریزید و نصف لیوان آب روی آن بریزید و پیاز را پوست بگیرید و با رنده ریز رنده کنید و با زردچوبه و نمک،فلفل به قابلمه بیفزایید .بگذارید تا مرغ ریش شده خوب بپزد و آب آن کامل تبخیر شود.
در قابلمه ای آب بریزید و کمی نمک و زیر شعله را زیاد کنید تا آب بجوش بیاید و پاستا را در آن بریزید تا مدت زمانی که روی پاکت پاستا نوشته شده است،و آبکش کنید.
شما میتوانید مدت زمانی که آب (برای درست کردن پاستا) در حال جوش آمدن است گوجه فرنگی ها و قارچ ها را بشورید و پوست آنها را بگیرید و خرد کنید و در قابلمه ای بریزید و رب گوجه فرنگی و زردچوبه را به آن بیفزایید و روی اجاق قرار دهید و شعله را ملایم کنید تا بجوشد.
سپس روغن زیتون را بریزید و پاستای آبکش شده را اضافه کنید و مواد را زیر و رو کنید و تفتی دهید و زیر شعله را خاموش کنید و پاستا را در دیس بکشید و مرغ را روی پاستا بریزید و نوش جان کنید.
این خوراک مجلسی را می توانید برای مهمانی هاس خاص خود تهیه کنید. این خوراک شباهت زیادی به چیکن استروگانف دارد.