دستور طرز تهیه شیرینی آلمانی خوشمزه در منزل مخصوص پذیرایی
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه شیرینی آلمانی خوشمزه و لذیذ را آماده کرده ایم ، برای مشاهده این آموزش آشپزی این پست را دنبال کنید.
مواد لازم شیرینی آلمانی
- آرد :: 600 گرم
- روغن قنادی :: 300 گرم
- پودر قند :: 150 گرم + 2 قاشق سوپ خوری
- تخم مرغ :: 2 عدد
- مارمالاد توت فرنگی :: به میزان لازم
- شیر :: 30 میلی لیتر
- آب :: نصف لیوان
- زعفران دم کرده :: نصف قاشق چای خوری
- وانیل :: نصف قاشق چای خوری
- شکلات و خلال پسته و کنجد :: مقداری برای تزیین
همچنین ببینید : شیرینی نخودچی
طرز تهیه شیرینی آلمانی
با آموزش طرز تهیه شیرینی آلمانی از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم. برای تهیه شیرینی آلمانی ابتدا باید زعفران و 2 قاشق سوپ خوری پودر قند را در ظرفی با هم ترکیب کنید.
آب را اضافه کنید و روی شعله قرار بدید تا شربت غلیظی بدست بیاد. در ظرفی دیگر روغن و پودر قند را بریزید و با همزن برقی بزنید تا پف کنند. تخم مرغ ها را هم اضافه کنید و با قاشق هم بزنید.
شیر و وانیل را هم اضافه کنید و مواد را با هم ترکیب کنید تا یکدست شوند. آرد را 2 مرتبه الک کنید و کم کم به موادتان اضافه کنید و با دست مخلوط کنید. اگر بعد از اضافه کردن آرد هنوز خمیر به دستتون میچسبید مقدار کمی دوباره آرد اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیف شود.
سطح کار رو کمی آرد بپاشید و خمیر رو با وردنه به ارتفاع نیم سانت پهن کنید و خمیر را قالب بزنید. هرچی نازک تر قالب بزنید شیرینی بهتری خواهید داشت.
دو تا خمیر رو یک شکل قالب بزنید اما یکی رو با سر ماسوره ساده یا هر ابزار گرد دیگری سوراخ کنید. این شیرینی ها جفت جفت هستند. داخل سینی کاغذ روغنی پهن کنید و خمیر ها رو با فاصله روی سینی بچینید.
شیرینی ها رو به مدت 20 تا 25 دقیقه با حرارت 175 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت داخل فر قرار دهید تا بپزند. حالا مارمالاد رو روی یکی از شیرینی ها بریزید و اون جفتش رو روش قرار بدید. روی شیرینی ها رو با کنجد، پسته و شکلات تزیین کنید.