آموزش کامل دستور طرز تهیه شیرینی کره ای بسیار خوشمزه با ژله
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه شیرینی کره ای خوشمزه و لذیذ را آماده کرده ایم ، برای مشاهده این آموزش آشپزی این پست را دنبال کنید.
مواد لازم شیرینی کره ای
- آرد :: 2 پیمانه
- پودر قند :: نصف پیمانه
- کره :: نصف پیمانه
- بیکینگ پودر :: نصف قاشق چایخوری
- زرده تخم مرغ :: 3 عدد
- وانیل شکری :: یک چهارم قاشق چایخوری
- ژله توت فرنگی :: به مقدار لازم
- پودر قند :: نصف پیمانه برای تزیین
- نمک :: یک هشتم قاشق چایخوری
همچنین ببینید : شیرینی گره ای
طرز تهیه شیرینی کره ای
با آموزش طرز تهیه شیرینی کره ای از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم. برای تهیه شیرینی کره ای ابتدا باید آرد ، پودر قند و بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و 2 مرتبه الک کنید و در ظرفی بریزید.
سپس کره را به مواد اضافه کنید و خوب ورز دهید تا اینکه به صورت خرده نان در آید . وانیل و زرده تخم مرغ ها را هم به مواد اضافه کنید تا به صورت خمیر درآید . با دست خمیر را ورز دهید تا خمیر نرم و لطیف شود.
روی خمیر را سلفون بکشید و آن را به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خمیر استراحت کند. بعد از این مدت خمیر را از یخچال بیرون بیاورید و با کمک وردنه پهن کنید و به شکل ستاره یا به شکل گل قالب بزنید.
تعداد قالبها باید زوج باشد و با یک قالب کوچکتر وسط نیمی از خمیرهای قالب زده را مجدداً قالب بزنید تا تو خالی شوند . شیرینی ها را با فاصله داخل سینی فر بچینید و آن را به مدت 8 الی 10 دقیقه در فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت قرار دهید تا اینکه رنگش طلایی روشن شود .
هنگامی که شیرینی ها پختند و سرد شد ،ژله یا مارمالاد را روی نیمی از شیرینی ها مالیده و روی آن شیرینی هایی را که وسطشان را درآورده اید قرار دهید. در آخر روی تمام شیرینی ها پودر قند بپاشید .