نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه زرشک پلو با مرغ خوشمزه و لذیذ را آماده کرده ایم ، برای مشاهده این آموزش آشپزی این پست را دنبال کنید.
مواد لازم | مقدار مواد |
برنج | ۴ لیوان |
پیاز | ۳ عدد |
زرشک | ۱ لیوان |
شکر | ۲ قاشق مرباخوری |
مرغ | ۳۰۰ گرم |
کره | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن مایع | ۲ قاشق غذاخوری |
سیب زمینی | ۱ عدد |
زعفران | به میزان لازم |
نمک و زردچوبه | به میزان لازم |
با آموزش طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم. برای تهیه یک زرشک پلوی مجلسی و خوشمزه ابتدا تکههای مرغ را بدون افزودن هیچ گونه ادویه در ۲ قاشق غذاخوری روغن سرخ کنید.
بعد از طلایی شدن مرغ ها ، پیازها را نگینی ریز خرد کنید و به قابلمه بیفزایید و پس از افزودن نمک و زردچوبه ، مقداری آب بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم پخته شوند. در قابلمهای که آب در حال جوشیدن است، برنج را بریزید و بعد از گذشت چند دقیقه آن را آبکش کنید.
در تابهای کوچک کره، شکر، زعفران و زرشک بریزید و پس از آب شدن کره، کمی آب به آنها اضافه کنید و این مخلوط را از روی حرارت بردارید تا هم زرشکها قرمز بمانند و هم زعفران رنگ خود را به سایر محتویات بدهد.
برنج را بعد از دم کشیدن در ظرف بکشید و روی آن را با برنج مخلوط شده با زرشک و زعفران بپوشانید. در ظرفی دیگر هم مرغ را بریزید و در کاسهای کوچک آب مرغ را سرو کنید. برای خوشمزه تر شدن غذا می توانید سیب زمینی هم سرخ کنید و در کنار مرغ سرو نمایید.