نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه ساندویچ میگو خوشمزه و لذیذ را آماده کرده ایم ، برای مشاهده این آموزش آشپزی این پست را دنبال کنید.
مواد لازم | مقدار مواد |
میگوی پخته و خردشده | ۱/۲ و ۱ پیمانه |
سس مایونز | ۱/۳ پیمانه |
خامه | ۱/۳ پیمانه |
سس خردل | ۱ قاشق سوپخوری |
آبلیمو | ۱ قاشق چایخوری |
روغن زیتون | ۱ قاشق چایخوری |
پیاز قرمز خردشده | ۱/۴ پیمانه |
کرفس خردشده | ۱/۲ پیمانه |
خلال بادام | ۱/۴ پیمانه |
نان باگت | ۴ عدد |
گوجه فرنگی خرد شده | ۴ عدد |
کاهوی خرد شده | ۴ برگ |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
با آموزش طرز تهیه ساندویچ میگو از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم. برای تهیه ساندویچ میگو ابتدا باید یک کاسه با سایز متوسط انتخاب کنید و سس مایونز را درون آن بریزید.
خامه ، آبلیمو ، سس خردل و روغن زیتون را نیز درون کاسه بریزید و مقداری هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. پیاز ها و کرفس خرد شده را نیز به باقی مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید.بعد به آرامی میگو های پخته شده را نیز اضافه کنید.
اکنون خلال بادام را نیز به باقی مواد تشکیل دهنده ساندویچ اضافه کنید. به میزان دلخواه به مواد نمک و فلفل بزنید. استفاده از فلفل سیاه یا قرمز به سلیقه خودتان بستگی دارد. برخی ها میگو را به صورت سوخاری و اسپایسی برای این نوع ساندویچ تهیه می کنند.
اکنون مواد داخلی ساندویچ شما آماده است می توانید داخل نان باگت را خالی کرده و کاهو های خرد شده را درون آن بچینید و با مواد آماده کرده داخل آن را پر کنید و با سس مورد نظرتان نوش جان کنید.