سایت باحال و تفریحی

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

سایت باحال و تفریحی

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه مرغ پرتقالی خوشمزه و مجلسی با قارچ

مرغ پرتقالی خوشمزه,مرغ پرتقالی مجلسی,مرغ پرتقالی
مواد لازممقدار مواد
سینه مرغ۶۰۰ گرم
قارچ۲۵۰ گرم
ژامبون۱۰۰ گرم
پرتقال۴ عدد
رازیانه۱ عدد
کره۲ قاشق سوپ‎خوری
روغن زیتون۲ قاشق سوپ‎خوری
ادویه فرانسوی۲ قاشق چای‌خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
پیاز درشتیک عدد
طرز تهیه مرغ پرتقالی خوشمزه,دستور پخت مرغ پرتقالی مجلسی,مرغ پرتقالی

طرز تهیه مرغ پرتقالی

با آموزش طرز تهیه مرغ پرتقالی از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم. برای تهیه مرغ پرتقالی ابتدا سینه مرغ بدون استخوان را به‌ صورت شنیسلی ( شنیسل مرغ ) خرد می‌کنیم. کره را در یک تابه گود بر روی حرارت ملایم ذوب می‎کنیم.

سینه‎های مرغ را اضافه کرده، حدود ۱۵ دقیقه (بسته به ضخامت گوشت) سرخ می‎کنیم تا جایی که قهوه‎ای رنگ شده و کاملا بپزد. در این بین قارچ را همراه با رازیانه و ژامبون آماده می‎کنیم. قارچ را به خوبی شسته و برش می‎زنیم.

برگ‎های بیرونی رازیانه، ریشه و دیگر قسمت‎ها را جدا کرده و ریز برش می‎زنیم. پوست پیاز را گرفته و حلقه‎ای خرد می‎کنیم. ژامبون را به شکل باریکه‎های کوچک برش می‎زنیم. مرغ را پس از سرخ شدن از تابه خارج می‎کنیم.

در ادامه روغن زیتون را اضافه کرده و تا ۱ دقیقه حرارت می‎دهیم. حلقه‎های برش خرده پیاز را در کنار قارچ، رازیانه و ژامبون اضافه کرده، بر روی حرارت ملایم در حالی که گهگاه مواد را تفت می‎دهیم، تا ۱۵ دقیقه سرخ می‎کنیم.

مرغ را به تابه بازگردانده و ادویه فرانسوی را همراه با نمک و فلفل بر روی آن می‎پاشیم. آب ۴ عدد پرتقال را بگیرید و کمی هم از پوست آن را برای تزئین رنده کنید.

آب پرتقال را بر روی مواد درون تابه ریخته و حرارت را طوری تنظیم می‎کنیم که مایع درون تابه کمی جوش بزند. شعله را کم می‌کنیم تا مرغ پرتقالی آرام بپزند و سس کمی غلیظ شود. غذا آماده است. با برنج یا نان نوش جان کنید.

این غذای خوشمزه و اسپشیال یک غذای مجلسی است که می توانید در مجالس خود از آن استفاده نمایید. در صورت تمایل می توانید جوجه کباب های خود را نیز با پرتقال تهیه کنید که طعم فوق العاده خاصی می گیرد.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.