سایت باحال و تفریحی

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

سایت باحال و تفریحی

اس ام اس مدل لباس فیلم عکس و مطالب تفریحی

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه خورش کرفس مجلسی و خوشمزه

خورشت کرفس,خورش کرفس با سبزی خشک,خورش کرفس خوشمزه,خورش کرفس

مواد لازممقدار مواد
کرفس۱ عدد
گوشت۵۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
لیمو عمانی۲ عدد
زردچوبهنصف قاشق چایخوری
نمک۱ قاشق چای خوری
روغنبه مقدار کافی
آب سرد۳ لیوان
طرز تهیه خورشت کرفس,دستور پخت خورش کرفس با سبزی خشک,درست کردن خورش کرفس

طرز تهیه خورش کرفس

برای تهیه خورش کرفس ابتدا ساقه های کرفس را از هم جدا کنید و خوب بشویید سپس ساقه های کرفس را به اندازه های دو سانتیمتری خرد کنید

برگ های کرفس را هم جداگانه با کارد خوب خرد کنید. گوشت را به اندازه های خورشتی قطعه قطعه کنید. پیاز را هم برای پیاز داغ گرفتن خرد کنید. مقداری روغن را در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید و پیاز را در آن با حرارت ملایم سرخ کنید.

پس از سرخ شدن پیاز گوشت را روی پیاز بریزید و شعله را کمی بیشتر کنید و چند دقیقه ای با افزودن نیم قاشق چای خوری زردچوبه سرخ کنید. سپس کرفس ها را روی گوشت بریزید شعله را کمی بیشتر کنید و تقریبا ۱۰ دقیقه با گوشت سرخ کنید.

در تمام مدت آنرا هم بزنید تا هم نسوزد و هم خوب سرخ شود. پس از سرخ شدن سه لیوان آب سرد روی آن بریزید لیمو عمانی ها را با یک ضربه دست بشکنید بدون اینکه آنرا از هم جدا یا خورد کنید،

داخل قابلمه بیندازید سر قابلمه را ببندید و شعله را کم کنید، حرارت را چنان تنظیم کنید که گوشت بسیار بسیار آرام بجوشد. دقت کنید همیشه وقتی می خواهید خورش کرفس درست کنید هنگام طبخ گوشت آنرا روی حرارت بسیار کم طبخ کنید گرچه مدت طبخ کمی طولانی تر می شود.

ولی نتیجه کار بسیار بهتر خواهد شد. مدت طبخ بستگی به گوشت شما دارد به همین خاطر پس از تقریبا ۴۵ دقیقه گوشت را با چنگال امتحان کنید اگر خوب پخته شده نمک به خورش کرفس بیفزاید و بگذارید چند دقیقه ای بجوشد.

اگر از گوشت مرغ استفاده کنید خورش شما خیلی سریعتر آماده می شود البته طعمی که گوشت گوسفندی به خورشت می دهد خیلی بهتر و خوشمزه تر است. در آخر خورشت رامانند خورشت های معروف ایرانی مثل فسنجون با برنج سرو کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.