داخل یک کاسه ماهی را به تکه های کوچک خرد کنید. کرفس، پیاز، کَبَر، عصاره لیموترش، روغن زیتون و شوید را هم در یک بشقاب دیگر به خوبی مخلوط کنید. حالا این مخلوط را به آرامی به کاسه ای که سالمون ها داخل آن هستند اضافه کرده و هم بزنید. برای طعم دار کردن سالاد ماهی سالمون نمک و فلفل را اضافه کرده و سالاد را برای ۳۰ دقیقه داخل یخچال بگذارید تا طعم ها به خوبی با هم ترکیب شوند. سالاد را با یک تکه لیموترش سرو کنید.
برای مشاهده ادامه مطلب اینجا ( سالاد سالمون ) کلیک کنید.
منبع : namakstan.net