آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد کدو حلوایی مخصوص و خوشمزه
سایت تفریحی نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه سالاد کدو حلوایی خوشمزه و لذیذ را آماده کرده ایم ، برای مشاهده این آموزش آشپزی این پست را دنبال کنید.
مواد لازم سالاد کدو حلوایی
- آب پرتقال ← یک پیمانه
- شیره افرا ← ۳ قاشق غذاخوری
- پودر خردل ← ۱٫۵ قاشق غذاخوری
- زنجبیل تازه رنده شده ← یک قاشق غذاخوری
- کدوحلوایی خرد شده ← ۶۰۰ گرم
- روغن ← به میزان لازم
- نمک ← نصف قاشق چایخوری
- فلفل سیاه ← ¼ قاشق چایخوری
- روغن زیتون ← ۱/۳ پیمانه
- کاهو یا کلم ← ۶ پیمانه
- کاسنی قرمز کوچک ← یک عدد
- پسته ← نصف پیمانه
- بز خرد شده ← ۸۵ گرم پنیر
طرز تهیه سالاد کدو حلوایی
با آموزش طرز تهیه سالاد کدو حلوایی از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم. برای تهیه سالاد کدو حلوایی ابتدا باید چاشنی سالاد را تهیه کنید ، برای این کار باید یک کاسه کوچک برداشته و آب پرتقال ، شیره افرا ، پودر خردل و زنجبیل را درون آن ریخته و خوب با هم مخلوط کنید.
زمانی که مخلوط آماده شد به اندازه نصف پیمانه از آن کنار بگذارید.تکه های برش خرده کدو حلوایی را درون یک کیسه فریزر بریزید و آنها را درون یک کاسه بزرگ قرار دهید و چاشنی تهیه کرده را روی آنها بریزید.
سپس در کیسه را ببندید و برای مدت زمان ۱ الی ۴ ساعت آن را درون یخچچال بگذارید تا کدو ها مزه دار شوند.فر را روشن کنید و دمای آن را روی ۴۰۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید تا گرم شود و بعد یک قالب به شکل دلخواه انتخاب کرده و با کمی روغن داخل آن را چرب کنید و کنار بگذارید.
کدوها را آبکش کنید و درون قالب بچینید.قالب را برای مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه درون فر گرم شده بگذارید تا کدوها کاملا پخته و طلایی و برشته شوند. برای این که سس را تهیه کنید باید نصف پیمانه چاشنی را با نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید و هم بزنید.
۲ الی ۳ قاشق از سس بدست آمده روی کدو های گرم بریزید و هم بزنید.داخل یک کاسه سایز بزرگ کاهو را بریزید و کسانی فرنگیو نیمی از پسته ها را به آن اضافه کنید و مخلوطشان کنید و نیمی از سس را اضافه کنید.
اکنون کدو ها برشته شده را درون کاسه ریخته و با سس مخلوطش کنید. در آخر روی کدو ها باقی مانده پسته و پنیر بز را بریزید و بیقه سس را نیز اضافه کنید و نوش جان کنید.