سایت تفریحی نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه آش شله قلمکار خوشمزه و مجلسی از محبوب ترین غذاهای ایرانی را آماده کرده ایم . برای مشاهده این آموزش آشپزی ، این پست را دنبال کنید.
این آش خوشمزه در شهرهای شیراز ، اصفهان ، تهران ، مشهد ، رشت و آبادان از محبوبیت بیشتری نسبت به شهرهای دیگر کشور برخوردار است.
برای تهیه این آش خوشمزه و پر طرفدار ابتدا باید نفح حبوبات را از بین برییم ، برای این منظور از شب قبل یا چند ساعت قبل نخود ، لوبیا ، عدس و گندم را در آب قرار می دهیم و در صورتی که امکانش هست هر 2 ساعت آب را عوض می کنیم تا کاملا نفح حبوبات از بین برود. ابتدا پیاز داغ را درست می کنیم به این صورت که پیاز را خلالی خرد می کنیم و در مقدار کمی روغن تفت می دهیم تا طلایی شود سپس از روغن خارجی می کنیم و کنار می گذاریم.
حالا قابلمه ای روی گاز می گذاریم و چند لیوان آب داخلش می ریزیم و گندم را اضافه می کنیم . حدودا گندم باید دو ساعت درون آب بجوش باشد تا نرم شود. قابلمه ای دیگر روی حرارت می گذاریم و نخود و لوبیا را به همراه چند لیوان آب داخلش می ریزیم و اجازه می دهیم تا کاملا بپزند.
در اینجا به سراغ گوشت می رویم . گوشت را خرد می کنیم ، قابلمه ای جداگانه روی حرارت می گذاریم و چند لیوان آب داخلش می ریزیم سپس گوشت را به همراه یک پیاز و 2 حبه سیر داخل قابلمه می ریزیم و اجازه می دهیم تا گوشت بپزد و نرم شود ، حدودا یک ساعت باید روی حرارت باشد. اگر دوست دارید آش شله قلمکار پر روغن و خوشمزه تری داشته باشید می توانید که مقداری چربی هم به قابلمه گوشت اضافه کنید تا روغن بیندازد و آش لذیذ تری داشته باشید.
پس از اینکه گوشت پخت آبش را برای ریختن داخل آش کنار می گذاریم و گوشت را بصورت ریش ریش خرد می کنیم. قابلمه اصلی آش را روی حرارت می گذاریم و برنج و عدس را به همراه چند لیوان آب داخلش می ریزیم تا خوب بپزند و نرم شوند. سبزی آش را که قبلا خوب ریز کرده ایم و به اصطلاح عامیامه ساطوری کرده ایم به همراه ترخون به قابلمه اضافه می کنیم. قابل توجه دوستانی که نمیدانند سبزی آش شعله قلمکار از چه سبزی هایی تهیه می شود ، سبزی آش شله قلمکار ترکیبی مساوی از جعفری ، اسفناج ، گشنیز ، شوید ، نعناع ، ریحان و مرزه است.
پس از حدودا نیم ساعت نخود ، لوبیا ، گندم ، نیمی از پیاز داغ ، گوشتی که ریش ریش کردیم ، آب گوشت و ادویه که شامل نمک و فلفل سیاه است را به قابلمه آش اضافه می کنیم. به مقدار لازم آب جوش داخل قابلمه اضافه می کنیم بصورتی که مواد در آب شناور باشند و بخوبی بتوانیم آنها را مخلوط کنیم. بعد از ریختن آب جوش حرارت زیر آش را کم می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا آش کم کم جا بیفتد. حدودا 3 ساعت بعد آش شله قلمکار شما آماده سرو کردن است.
برای طعم بهتر می توانید چند قاشق غذاخوری کشک به آش اضافه کنید و هم بزنیم تا بخورد آش برود. برای تزیین آش شله قلمکار می توانید از پیاز داغ ، سیر داغ و نعنا داغ در کنار کشک استفاده کنید. این آش خوشمزه را به صورت نذری هم مانند آش رشته می توانید تقسیم کنید.
سایت تفریحی نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه خورشت فسنجان خوشمزه و مجلسی از محبوب ترین غذاهای ایرانی را آماده کرده ایم . برای مشاهده این آموزش آشپزی ، این پست را دنبال کنید.
برای تهیه خورشت فسنجان ابتدا گردوها را با چرخ گوشت چرخ می کنیم ، اگر چرخ گوشت در دسترس نبود با وسیله ای مثل هاونگ یا مخلوط کن هم می توانیم گردوها را خرد کنیم. سپس یک قابلمه روی اجاق گاز می گذاریم و تا نصف یا کمی کمتر آب سرد داخلش می ریزیم. گردوها را به قابلمه اضافه می کنیم و حرارت را زیاد می کنیم تا آب بجوش بیاید.
بعد از اینکه آب بجوش آمد حرارت را خیلی کم می کنیم و اجازه می دهیم حدود 3 ساعت گردوها در آب بجوشد تا روغنشان در بیاید یا به اصطلاح عامیانه روغن بیندازند.دلیل اینکه از ابتدا گردوها را در آب سرد می ریزیم اینست که با این عمل به گردوها شوک وارد می شود و راحت تر روغنشان خارج می شود. موضوع دیگر اینست که به هیچ وجه روغن دیگری داخل فسنجان نریزید و روغن گردوها برای زیبایی و طعم دهی به خورشت شما کافی است.
حالا به سراغ پیاز می رویم و بصورت نگینی و ریز پیاز را خرد می کنیم سپس قابلمه ای دیگر روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن درونش می ریزیم . حالا پیاز را داخل قابلمه می ریزیم و کمی تفت می دهیم سپس تکه های مرغ را به همراه فلفل ، نمک ، برگ بو و زردچوبه به قابلمه اضافه می کنیم تا کمی سرخ شوند. بعد از اینکه مرغ ها تغییر رنگ دادند 2 لیوان آب به قابلمه اضافه می کنیم . بعد از اضافه کردن آب اجازه می دهیم تا مرغ ها با حرارت ملایم حدود 1 ساعت روی حرارت بمانند تا نیم پز شوند.
حالا به سراغ قابلمه گردوها می رویم و زمانی که کاملا روغن انداختن رب انار را به گردو اضافه می کنیم سپس شکر و مرغ نیم پز شده را به قابلمه خورشت اضافه می کنیم. بعد از این کار تقریبا کار شما تمام است و حدود دو ساعت بعد خورشت فسنجان شما آماده سرو است. بر طبق باور اشتباه برخی ها رب انار ربطی به رنگ دادن به خورشت ندارد و فقط برای طعم دهی استفاده می شود ، مسئولیت رنگ و لعاب خورش فسنجان با گردو هست که در صورتی که بخوبی روغن بیندازد رنگ خورشت شما تیره و پر روغن خواهد شد. در اخ رخورشت را با برنج سرو کنید و لذت ببرید.
ابتدا مرغ را داخل یک قابلمه می ریزیم و آنقدر آب میریزیم که سه انگشت بالاتر از سطح مرغ های آب باشد. سپس یک پیاز و کمی نمک داخل قابلمه میریزیم و اجازه میدهیم مرغ کاملا بپزد طوری که فقط سه لیوان آب مرغ در قابلمه باقی بماند.
سپس آب مرغ را برای تهیه خورش فسنجان جدا می کنیم. یک کاسه ماست خوری سر پر گردوی دو بار چرخ شده ، یک فنجان رب انار و حدود ۳ الی ۵ قاشق غذاخوری شکر را به آب مرغ اضافه میکنیم.
در قابلمه را گذاشته و آنرا را روی حرارت کم میگذاریم و هر نیم ساعت خورش فسنجان را هم می پزنیم. بعد از ۴ الی ۵ ساعت خورش سفت میشود و روغن میاندازد. مرغ های پخته شده را که کنار گذاشته ایم در خورش می ریزیم. می گذاریم خورش یک الی دو ساعت دیگر بپزد و کاملاً جا بیفتد.
یک کاسه ماستخوری سر پر گردوی دو بار چرخ شده، یک فنجان رب انار و حدود ۳ الی ۵ قاشق غذاخوری شکر را به آب اضافه میکنیم. در ظرف را گذاشته، قابلمه را روی حرارت کم میگذاریم و هر نیم ساعت خورش را هم میزنیم. بعد از ۴ الی ۵ ساعت خورش سفت میشود و روغن میاندازد.
یک کاسه ماستخوری گوشت چرخکرده را با یک پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل ورز میدهیم و آن را به صورت توپهای قلقلی در میآوریم. گوشتهای قلقلی را در خورش میریزیم. میگذاریم خورش یک الی دو ساعت دیگر بپزد و کاملاً جا بیفتد.
برای تهیه خورش فسنجان با گوشت اردک خوشمزه ابتدا باید گردوی آسیاب شده در مقداری روغن تفت دهید و مدام هم بزنید تا گردو نسوزد چون تلخ می شود. سپس زردچوبه را به گردو اضافه کنید و کمی تفت دهید. بعد از چند دقیقه ۳ لیوان آب داخل قابلمه بریزید و کمی صبر کنید تا آب جوش بیاید.
حالا نمک و فلفل ، شکر، رب گوجه فرنگی تفت داده شده و رب انار را اضافه کرده، هم بزنید و حدود ۱ ساعت صبر کنید. بعد از یک ساعت، اردک را داخل قابلمه قرار دهید و صبر کنید تا کاملاً بپزد و خورش جا بیفتد. بعداز اینکه خورش آماده شد، آن را در ظرف موردنظرتان بریزید و همراه با برنج سرو کنید. می توانید به ذائقه خودتان طعم این خورش را تغییر دهد.
بعد از این مرحله نوبت گوشت قرمز یا مرغ است که باید داخل خورش ریخته شود. خورش فسنجان را بجز مرغ و گوشت با به نیز میپزند به این روش که بهها را ورقهورقه کرده و در آخر به خورش اضافه میکنند.
بعد از ۱۰ دقیقه خورش آماده است. میتوانید در خورشت فسنجان از ماهی هم استفاده کنید این هم مثل روش قبل است بعد از آمادهشدن خورش، فیله ماهی را داخل آن بریزید و بعد از حدود ۱۵ دقیقه غذا حاضر است.
اما اگر دوست دارید خورش فسنجان را با گوشت تهیه کنید و اگر از گوشت تکهای استفاده میکنید. باید بعد از اینکه به گردو آب اضافه کردید، گوشت را هم همان موقع ریخته و بگذارید آرام بجوشد تا بپزد، ولی اگر میخواهید از گوشت چرخکرده استفاده کنید
مقداری گوشت و پیاز رندهشده و نمک و فلفل را خوب ورز داده و به شکل گلولههای کوچک یک اندازه درآورید و در آخرین مرحله طبخ خورش به آن اضافه کنید؛ بعد از نیم ساعت غذای شما آماده است.
اگر خورش فسنجان را با مرغ یا گوشت اردک و غاز تهیه میکنید، میتوانید مرغ را تکهتکه کرده و سرخ نمایید و بعد از پخت گردو مرغ را هم اضافه کنید ولی بهتر است که مرغ، غاز یا اردک را سرخ نکنید و به خورش در حال جوش اضافه کنید تا بپزد.
خورش فسنجان بجز نمک احتیاج به چاشنی دیگری ندارد، ولی در صورت تمایل میتوانید کمی فلفل هم اضافه کنید. البته بعضی خانمها رب گوجهفرنگی هم به خورش میزنند. همچنین بعضی دیگر از رب گوجه سبز همراه رب انار استفاده میکنند.
برای اینکه بدانید چطور می توانید یک خورشت فسنجان خوشمزه و لذیذ و البته بسیار خوشرنگ داشته باشید بهتر است به جز مواد لازمی که برای پخت یک خورشت فسنجان لازم است دو ماده ی مقوی دیگر را نیز اضافه کنید.
اول : برای خوش طعم شدن آن به نسبت مقدار مغز گردوی خورشت، یک سوم هم مغز پسته آسیاب شده بیفزایید که با این ماده ی مغذی طعم خورشت تان لذیذتر شود .
دوم : جهت خوشرنگ تر شدن ” که البته در بهبود طعم هم بی تاثیر نیست ” باز هم به نسبت میزان خورشت مثلا برای چهار نفر دو عدد شکلات تمام کاکائویی را بعداز اضافه کردن رب انار در خورشت بیندازید و پس از حل شدن، خوب با مواد مخلوط کنید و بعد بگذارید خورشتتان خوب جا بیفتد
با این روش شما هم طعم خیلی خوبی به خورشت تان داده اید و هم در کنار بعضی از رب انارهایی که زیاد خورشت را خوشرنگ نمی کنند می توانید رنگ قهوه ای خوشرنگی به خورشتتان بدهید کما اینکه شیرینی این شکلاتها می تواند در ملس کردن مزه ی این غذا تاثیر داشته باشد.
نکته : به جای شکلات های بسته بندی شده می توانید از شکلات های تخته ای که در تمام لوازم قنادی یافت می شود استفاده نمایید.
برای اضافه کردن گوشت و یا مرغ می توانید گوشت راداخل موادی که در بالا گفتیم از ابتدا اضافه کنید تا بپزد و یا اینکه آنها را جداگانه بپزید و در اواسط پخت خورشت به مواد اضافه کنید.
بعد از حدود ۴۰ دقیقه رب انار و شکر را به خورشت اضافه کنید تا خوب به خورد مواد رفته و مزه آن را لذیذ کند.
طرز تهیه کباب کوبیده
برای تهیه کباب کوبیده ابتدا باید پیاز را آماده کنیم ، برای این منظور پیازها پوست می گیریم و با چرخ گوشت چرخ می کنیم ، اگر چرخ گوشت در دسترس نبود با رنده ، اقدام به رنده کردن پیازها می کنیم. بعد از رنده شدن پیازها آنها را درون کاسه ای می ریزیم و رویشان نمک می ریزیم. سپس به مدت 3 الی 4 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم . بعد از اتمام زمان پیاز را از یخچال خارج می کنیم و با فشار دست آبش را می گیریم و از کاسه خارج می کنیم . مطمئن شوید هیچ آبی داخل کاسه نماند.
حالا نوبت آماده کردن گوشت کباب است ، برای این منظور گوشت ران ، قلوه گاه و دنبه را دو دست چرخ می کنیم. سپس روی گوشت نمک می پاشیم و با دست بخوبی ورز می دهیم تا نمک بخورد گوشت برود. بعد از ورز دادن گوشت را درون کاسه ای می گذاریم و رویش را سلفون می کشیم و حداقل به مدت 2 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا خوب سرد شود.
حالا کاسه ای بزرگ انتخاب می کنیم ، گوشت و پیاز را داخل کاسه می ریزیم و نمک ، فلفل و زعفران را درون کاسه می ریزیم. البته باید قبلا زعفران را دم کرده باشید. کمی با دست مخلوط گوشت و پیاز و ادویه را ورز می دهیم و سپس با چرخ گوشت دو دست مواد را چرخ می کنیم تا کاملا بافت گوشت چسبندگی پیدا کند و زمان سیخ زدن نریزد.
منبع : کباب کوبیده
لینک منبع اصلی : http://namakstan.net/50588-koubideh.html
برای این مطلب از سایت تفریحی نمکستان مجموعه اس ام اس های زیبا و جدید به مناسبت 3 مرداد 1396 روز دختر و تولد حضرت معصومه علیه السلام را آماده کرده ایم که در ادامه می توانید مشاهده نمایید.
روز دختر مبارک به انگلیسی
Happy girl day
روز دختر مبارک
تو ببین وحشی چشمان توأم دختر خوب
که چنین بی سر و سامان توأم دختر خوب
خوشترین خاطره در خلوت خونین خیال
خواب لبخند و پری خوان توأم دختر خوب !
روزت مبارک
روز دختر
تقدیم به بهترین دختر دنیا و امید حیات من
با آرزوی بهترین و برترین ها برای فرشته زندگیم . . .
دخترم روزت مبارک
منبع : اس ام اس تبریک روز دختر
لینک منبع اصلی : http://namakstan.net/5824-day-girl.html
سایت تفریحی نمکستان » برای مشاهده ی فال روزانه روز تولد خود ، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید
فال روزانه متولدین فروردین ماه
امروز مراقبت حرف هایی که می زنید باشید زیرا روزیست که کلمات براحتی روی زبان تان جاری می شوند و ممکن است قبل از اینکه متوجه شوید شما را به دردسر بزرگی بیندازند. حرف های زیادی برای گفتن دارید، انگار مدت زیادی احساسات تان در حال غلیان بودند. تا به حال بدون شک و تردید حرف می زدید، اما دیگر تصمیم گرفته اید که بیشتر احتیاط کنید. ممکن است پیام تان تکه تکه به مخاطبان برسد، پس حواس تان را جمع کنید که وضعیت را از این که هست پیچیده تر نکنید. گذشته ها را کنار بگذارید، بهتر است ببخشید و با قلبی صاف رو به آینده حرکت کنید.
فال روزانه متولدین اردیبهشت ماه
امروز بهتر است کمی با اطرافیان خود مصالحه کنید البته شما ذاتا دوست ندارید کسی با نقشه های شما مخالفت کند اما اگر سرسختی اطرافیان را دیدید حتما کمی نرم تر برخورد کنید و مصالحه کنید.خودتان فکر می کنید که راه درست را در پیش گرفته اید، اما اطرافیان تان از این که مشکلات را ماست مالی می کنید ناراحت اند. اکنون این فرصت را دارید که یک کار بزرگ انجام دهید و بر همه ی نزدیکان تان اثر مثبت بگذارید. باید تصمیم بگیرید: آیا رسیدن به اهداف خودتان برای شما مهم است یا کمک رساندن به کسانی که دوست شان دارید؟ اگر قرار است راهی را در پیش بگیرید که دیگران کمتر در آن پا گذاشته اند باید جرأت به خرج دهید و فداکاری کنید، اما بدانید که یک پاداش ارزشمند در انتظار شماست.
فال روزانه متولدین خرداد ماه
اکنون ذهن تان به سرعت به دنبال راه فرار می گردد. دوست ندارید مستقیماً با کسی وارد دعوا شوید. اصلاً مهم نیست که چه نیت های خوبی در سر دارید، فقط باید یاد بگیرید همان قدر که حرف می زنید به دیگران هم گوش دهید. یک گفتگوی سازنده همه ی تردیدها و اختلافات را از میان برمی دارد و به همه این فرصت را می دهد تا حرف شان را بزنند.
منبع : فال روزانه
لینک منبع اصلی : http://namakstan.net/33043-daily-fal.html