طرز تهیه کباب کوبیده
برای تهیه کباب کوبیده ابتدا باید پیاز را آماده کنیم ، برای این منظور پیازها پوست می گیریم و با چرخ گوشت چرخ می کنیم ، اگر چرخ گوشت در دسترس نبود با رنده ، اقدام به رنده کردن پیازها می کنیم. بعد از رنده شدن پیازها آنها را درون کاسه ای می ریزیم و رویشان نمک می ریزیم. سپس به مدت 3 الی 4 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم . بعد از اتمام زمان پیاز را از یخچال خارج می کنیم و با فشار دست آبش را می گیریم و از کاسه خارج می کنیم . مطمئن شوید هیچ آبی داخل کاسه نماند.
حالا نوبت آماده کردن گوشت کباب است ، برای این منظور گوشت ران ، قلوه گاه و دنبه را دو دست چرخ می کنیم. سپس روی گوشت نمک می پاشیم و با دست بخوبی ورز می دهیم تا نمک بخورد گوشت برود. بعد از ورز دادن گوشت را درون کاسه ای می گذاریم و رویش را سلفون می کشیم و حداقل به مدت 2 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا خوب سرد شود.
حالا کاسه ای بزرگ انتخاب می کنیم ، گوشت و پیاز را داخل کاسه می ریزیم و نمک ، فلفل و زعفران را درون کاسه می ریزیم. البته باید قبلا زعفران را دم کرده باشید. کمی با دست مخلوط گوشت و پیاز و ادویه را ورز می دهیم و سپس با چرخ گوشت دو دست مواد را چرخ می کنیم تا کاملا بافت گوشت چسبندگی پیدا کند و زمان سیخ زدن نریزد.
منبع : کباب کوبیده
لینک منبع اصلی : http://namakstan.net/50588-koubideh.html