دستور آشپزی و طرز پخت آش ترخینه خوشمزه و مجلسی در خانه
ابتدا
در کاسه ای لپه ها را بریزید و سپس آب سرد ( بمقداری که روی لپه ها را
کاملا بگیرد )روی آن ریخته و کمی نمک بپاشید و کاسه را در کناری قرار دهید
تا بمدت 2 ساعت لپه ها خیس بخورد .
سپس ترخینه خشک را با یک هونگ بکوبید
و یا خرد کنید و با آب آن را شستشو دهید و آب را بیرون بریزید و سپس ترخینه را در کاسه ای بریزید و آب جوش بمقداری روی آن بریزید که کاملا روی آن را بپوشاند و اجازه دهید تا خوب خیس بخورد.
200گرم گوشت مرغ را روی تخته آشپزخانه به هر مدلی که تمایل دارید خرد کنید.هویج ها را با پوست کن یا چاقو پوست بگیرید و بشورید و با رنده آنها را رنده کنید.
------------------------------------
در صورتی که مطلب ناقص است به لینک منبع مراجعه نمایید
------------------------------------
منبع : آش ترخینه دوغ کرمانشاهی خوشمزه
لینک منبع : http://mepatogh.ir/17151/ash-tarkhine/