سایت تفریحی نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه خوراک پارمسان خوشمزه و لذیذ را آماده کرده ایم . برای مشاهده این آموزش آشپزی ، این پست را دنبال کنید.
با آموزش طرز تهیه خوراک پارمسان از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم. برای تهیه خوراک پارمسان ابتدا باید با استفاده از بیفتک کوب سینه مرغ را مقداری بکوبید و بعد درون نمک ، فلفل و آرد گندم بغلتانید.
سپس درون تابه مناسب با روغن داغ سرخ کنید تا رنگ آن طلائی شود. بعد از اینکه مرغ خوب سرخ شد تکه های مرغ را در سینی فر می چینیم و مانند خمیر پیتزا روی مرغ ها سس کچاب مز نیم و پخش می کنیم.
سپس یه لایه پنیر پارمسان را روی هر تکه از مرغ ها ریخته و آن را درون فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید. وقتی رنگ پنیر تغییر کرد و کم کم طلایی شد آنرا از فر خارج می کنیم که زمان زیادی برای اینکار نیاز نیست.
برای سرخ شدن پنیر زمان حدود 10 دقیقه کافی می باشد. بعد از آن خوراک مرغ پارمسان را از فر بیرون آورده و با سس کچاپ تزیین کرده و نوش جان کنید. می توانید مانند خوراک مرغ ایتالیایی مقداری قارچ هم به خوراک برای تزیین اضافه کنید.