با آموزش طرز تهیه کباب چنجه از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم. ابتدا باید گوشت را مناسب با سیخ های خود برش بزنیم ، برای این منظور گوشت را روی در سایز 2 سانتی متر در 2 سانتی متر برش می زنیم. اینکه همه قطعات چنجه ما یکسان باشند باعث می شود زمان کباب کردن همه قطعات گوشت همزمان با هم کباب شوند.
------------------------------------
در صورتی که مطلب ناقص است به لینک منبع مراجعه نمایید
------------------------------------
منبع : آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه کباب چنجه خوشمزه ماستی در خانه
لینک منبع : http://namakstan.net/78807-kabab-chenjeh.html