مواد لازم برای سوپ دال عدس
طرز تهیه سوپ دال عدس
برای تهیه سوپ دال عدس ابتدا روغن را در قابلمه بزرگی حرارت داده و پیاز را پنج دقیقه در آن تفت دهید. سپس کرفس، هویج، نیمی از سیرها و تمامی سیبزمینیها را به آن بیفزایید و چند دقیقه دیگر حرارت دهید.
دال عدس و آب مرغ را به مواد اضافه کنید و بگذارید جوش بیاید، در این هنگام حرارت را کم کنید تا 30 دقیقه بجوشد و سیبزمینی و عدس نرم شوند.
برگ بوها، باقیمانده سیر و نصف لیموترشها را در قابلمه بریزید و ده دقیقه دیگر بپزید. حال برگ بوها را بردارید و آب بقیه لیموترشها را درون سوپ دال عدس بریزید.
سوپ دال عدس را درون دستگاه غذاساز به صورت پوره روانی درآورید و زیره، نمک، فلفل و فلفلقرمز را به آن بیفزایید و هم بزنید.
سوپ دال عدس آماده شده را در ظرف مورد نظر ریخته و با برشهای لیموترش و برگ جعفری تزئین کنید.
اگر بخواهید مانند سوپ دال عدس یک غذای ترکیه ای تهیه نمایید پیشنهاد ما سوپ ازوگلین است.
کلمات مرتبط با سوپ دال عدس