مواد لازم سالاد اسفناج
مواد لازم برای سس سالاد اسفناج
طرز تهیه سالاد اسفناج
برای تهیه سالاد اسفناج ابتدا هر کدام از لبوهای پخته شده را پوست گرفته و سپس به 4 قسمت ببرید. ساقه کرفس را نیز در قطعات 2 تا 3 سانتیمتری خرد کنید.
اگر اسفناج خریداری شده دارای برگهای کوچک است، آنها را پس از شستوشو به صورت درسته در سالاد بریزید؛ در غیر این صورت، برگهای اسفناج را به اندازههای درشت خرد کنید.
کاسه بلوری بزرگی آماده کنید و برگ اسفناج و جوانه را در آن بریزید و با هم مخلوط کنید؛ سپس کرفس و لبوی خرد شده را اضافه کرده و همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید.
درست کردن سس سالاد اسفناج نیز کار سختی نیست؛ کافی است همه مواد آن را شامل روغن زیتون، سرکه، سیر، عسل و پیازچه خردشده، در کاسه بلوری دیگری با هم مخلوط کرده و سپس روی سالاد اسفناج بریزید و نوش جان کنید. البته اضافه کردن نمک و فلفل را نیز از یاد نبرید.
اگر میخواهید سالاد اسفناج مزه و ظاهر متفاوتی نیز پیدا کند، چند پر پرتقال پوستکنده به مواد داخل سالاد اسفناج اضافه کنید.
برای تزیین سالاد اسفناج می توانید مانند سالاد سزار از گوجه های کوچک مینیاتوری و انواع زیتون سیاه و سبز استفاده نمایید.
کلمات کلیدی سالاد اسفناج