سایت تفریحی نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه فلفل دلمه شکم پر خوشمزه و لذیذ را آماده کرده ایم . برای مشاهده این آموزش آشپزی ، این پست را دنبال کنید.
با آموزش طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم. برای تهیه فلفل دلمه شکم پر خوشمزه ابتدا باید برنج را بشورید و آن را داخل آب جوش بریزید.حرارت برنج را کم کنید و در ظرف را قرار دهید تا برنج بپزد و نرم شود.
حدودا نیم ساعت طول می کشد تا برنج آماده شود. بعد از این مدت برنج پخته می شود آن را کنار بگذارید. فر را با حرارت 375 درجه فارنهایت گرم کنید. یک تابه روی حرارت قرار دهید ، پیاز را نگینی خرد کنید و در روغن زیتون تفت دهید.
سپس سس مارینا، عصاره گوشت، سرکه بالزامیک و تکه های فلفل قرمز را درون تابه بریزید و کمی تفت دهید تا نرم و سبک شوند. مخلوط سس را درون سینی فر ریخته و کنار بگذارید. یک ظرف مناسب انتخاب کنید سپس گوشت، سس ایتالیایی، گوجه فرنگی، جعفری، سیر، نمک ، فلفل سیاه و فلفل هندی و پیاز سرخ شده را داخل ظرف بریزید و خوب با هم مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند.
سپس برنجی را در مرحله اول پختیم اضافه می کنیم و رویش پنیر پارمیسان می ریزیم. مواد را مجددا مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. حالا با مخلوط سس و گوشت درون فلفل دلمه سبز را پر کنید. فلفل دلمه ای باید داخلش خالی شده باشد و آن را از وسط نصف کرده باشید.
فلفل سبز ها را روی سس گوجه درون سینی فر بچینید. باقی مانده پنیر پارمیسان را روی آن پاشیده، و روی سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید. سینی را به مدت 45 دقیقه داخل فر قرار دهید. بعد از اینکه 45 دقیقه تمام شد فویل آلومینیومی را از روی سینی بر میداریم.
اما هنوز نباید فلفل دلمه ای ها را از فر خارج کنیم .حدود 25 دقیقه دیگر صبر می کنیم تا رنگ گوشت کاملا از رنگ صورتی تغییر کند و پخته شود. بعد از اینکه دیدیم فلفل دلمه ای ها نرم شده و پنیر رویش طلایی شده است باید سینی را از فر خارج کنیم و بعد از تزیین فلفل دلمه های شکم پر آنها را تزیین و سرو کنیم.