با آموزش طرز تهیه دلمه تره فرنگی از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم. برای تهیه دلمه تره فرنگی خوشمزه ابتداپیاز را نگینی خرد کنید و همراه با گوشت در تابه با روغن زیتون تفت دهید تا سرخ شوند. سپس رب و سبزی ها و برنج را اضافه کنید و تفت دهید تا آب سبزیجات تبخیر شود.
نمک و فلفل را اضافه کنید و تابه را از روی حرارت بردارید. قسمت سفید ترهفرنگی را از بالا تا پایین به صورت عمودی برش زده طوری که فقط به مغز آن برسید و آن را بیرون آورید و در مقداری آب و نمک بپزید تا نرم شود.
ساقههای ترهفرنگی را به آرامی از هم جدا کنید و در هر ساقه کمی از مایه دلمه در راس آن قرار داده و مانند سمبوسه مثلثی ببندید. می توانید به صورت لوله ای هم دلمه ها را بپیچید. هویج را حلقهای کرده و کف قابلمه کنار هم چیده و دلمهها را روی آن قرار دهید.