پاچینی یکی از غذاهای خوشمزه
و مقوی است که هم کم هزینه است هم راحت و سریع آماده می شود، شما می
توانید از آن به عنوان پیش غذا در مهمانی ها استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه پاچینی :
بازوی مرغ ۶ عدد
پیاز ۱ عدد
آب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری
آرد ذرت ۱ قاشق غذاخوری
کنجد ۴ قاشق غذاخوری
پودر سوخاری ۱ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
پنیر پارمزان ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه و آویشن به مقدار لازم
زعفران آب گرفته مقداری
روغن جهت سرخ کردن
طرز تهیه پیش غذای پاچینی :
برای
پاچینی از قسمت بالای بال مرغ که همان بازوی مرغ است استفاده می کنیم.
بازوهای مرغ را جدا کنید و با یک عدد پیاز خلال شده و زعفران و آب لیمو ترش
و نمک و فلفل در ظرفی بریزید و خوب هم بزنید تا مواد به خورد مرغ برود.
مرغها را بگذارید چند ساعت یا از شب تا صبح مزه دار شود. اگه عجله دارید می
توانید این مرحله را حذف کنید ولی مزه دار کردن مرغ تأثیر زیادی در طعم
نهایی دارد، پس توصیه می کنم حذف نکنید.
بعد
از مزه دار شدن مرغ ها در حالیکه بازوی مرغ را با یک دستتان گرفتید با
چاقو یک برش به قسمت بالای آن بدهید تا گوشتش از استخوان جدا شود حالا با
کمک چاقو یا دست گوشت بازو را به سمت پایین بکشید تا کاملاً از استخون جدا
شود.
تهیه پاچینی,درست کردن پاچینی
نحوه آماده کردن پاچینی
گوشت
بازو را به سمت انتهای بازو ببرید و برگردونید. گوشت تقریبا یه حالت گرد و
توپی پیدا می کند و انتهای بازو جمع می شود. اگر گوشت خوب فرم نگرفته
نگران نباشید، با دستتان به آن حالت بدهید. بعداً داخل آرد و تخم مرغ که می
زنید بهتر جمع می شود و خودش را می گیرد.
در
ظرفی پودرسوخاری، کنجد، نمک و فلفل و آویشن و پودر پنیر پارمزان و آرد ذرت
را با هم مخلوط کنید. تخم مرغ را هم در ظرف گود دیگری هم بزنید.
حالا
بازوهای آماده شده را ابتدا در مخلوط آرد بزنید تا خوب کاور شود بعد در
تخم مرغ زده شده بزنید و برای بار دوم در آرد بزنید و خوب تکان بدهید تا
کاملاً آغشته شود همه ی بازوها را به همین ترتیب آماده کنید.
در
شیرجوش یا قابلمه ی کوچک گودی مقدار نسبتاًَ زیادی روغن بریزید و روی
حرارت متوسط قرار بدهید تا خوب داغ شود وقتی روغن خوب داغ شد، پاچینی های
آماده شده را در قابلمه بگذارید و روی حرارت ملایم اجازه بدهید خوب سرخ
شوند.
یادتان باشد حرارت
نباید زیاد باشد چون داخل پاچینی هایتان خام باقی می ماند و روی آن می
سوزد باید با حرارت ملایم حدود ۲۰ دقیقه سرخ شوند.
بعد
از روغن در بیارید و روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته
شود سپس در ظرف مناسب به همراه سبزیجات دلخواه یا سیب زمینی سرخ کرده سرو
کنید.
,پاچینی,پاچینی کرج,پاچینی مرغ,پاچینی چیست,پاچینی بریان,پاچینی در فر,پاچینی مرغ خانم صرافها,پاچینی مرغ بریان,پاچینی بال بال,پاچینی تهران,پاچینی
کرج عظیمیه,پاچینی کرج,پاچینی در کرج,رستوران پاچینی کرج,پاچینی
مرغ,پاچینی مرغ به خانه برمیگردیم,پاچین مرغ,پاچین مرغ,پاچین مرغ
چیست,پاچین مرغ سوخاری,پاچین مرغ در فر,ادویه پاچینی چیست,غذای پاچینی
چیست,جسم پاچینی چیست,مرغ پاچینی چیست,طرز تهیه پاچینی بریان,طرز تهیه
پاچینی بریانی,طرز تهیه پاچینی در فر,طرز تهیه ی پاچینی در فر,پاچینی
تهرانپارس,پاچینی تهرانسر,رستوران پاچینی تهرانپارس,پاچینی در
تهران,رستوران پاچینی تهرانسر,رستوران پاچینی تهران,فست فود پاچینی تهرانپارس
سایت تفریحی نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه پاچینی مرغ خوشمزه و لذیذ را آماده کرده ایم . برای مشاهده این آموزش آشپزی ، این پست را دنبال کنید.
برای پاچینی از قسمت بالای بال مرغ که همان بازوی مرغ است استفاده می کنیم. بازوهای مرغ را جدا کنید و با یک عدد پیاز خلال شده و زعفران و آب لیمو ترش و نمک و فلفل در ظرفی بریزید و خوب هم بزنید تا مواد به خورد مرغ برود.
مرغها را بگذارید چند ساعت یا از شب تا صبح مزه دار شود. اگه عجله دارید می توانید این مرحله را حذف کنید ولی مزه دار کردن مرغ تأثیر زیادی در طعم نهایی دارد، پس توصیه می کنم حذف نکنید.
بعد از مزه دار شدن مرغ ها در حالیکه بازوی مرغ را با یک دستتان گرفتید با چاقو یک برش به قسمت بالای آن بدهید تا گوشتش از استخوان جدا شود حالا با کمک چاقو یا دست گوشت بازو را به سمت پایین بکشید تا کاملاً از استخون جدا شود.
گوشت بازو را به سمت انتهای بازو ببرید و برگردونید. گوشت تقریبا یه حالت گرد و توپی پیدا می کند و انتهای بازو جمع می شود. اگر گوشت خوب فرم نگرفته نگران نباشید، با دستتان به آن حالت بدهید. بعداً داخل آرد و تخم مرغ که می زنید بهتر جمع می شود و خودش را می گیرد. در ظرفی پودرسوخاری، کنجد، نمک و فلفل و آویشن و پودر پنیر پارمزان و آرد ذرت را با هم مخلوط کنید. تخم مرغ را هم در ظرف گود دیگری هم بزنید.
حالا بازوهای آماده شده را ابتدا در مخلوط آرد بزنید تا خوب کاور شود بعد در تخم مرغ زده شده بزنید و برای بار دوم در آرد بزنید و خوب تکان بدهید تا کاملاً آغشته شود همه ی بازوها را به همین ترتیب آماده کنید.
در شیرجوش یا قابلمه ی کوچک گودی مقدار نسبتاًَ زیادی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار بدهید تا خوب داغ شود وقتی روغن خوب داغ شد، پاچینی های آماده شده را در قابلمه بگذارید و روی حرارت ملایم اجازه بدهید خوب سرخ شوند.
یادتان باشد حرارت نباید زیاد باشد چون داخل پاچینی هایتان خام باقی می ماند و روی آن می سوزد باید با حرارت ملایم حدود ۲۰ دقیقه سرخ شوند. بعد از روغن در بیارید و روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود سپس در ظرف مناسب به همراه سبزیجات دلخواه یا سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید.
ابوالفضل پورعرب و نیکی کریمی در فیلم عروس
در خلاصه داستان فیلم عروس آمده است که حمید پسری است که تازه از دانشگاه فارغالتحصیل شده و شغل و درآمدی ندارد و عاشق دختری به نام مهین میشود که خانواده او از وضعیت مالی خوبی برخوردارند و اختلاف طبقاتی باعث میشود که پدر عروس با ازدواج آنها مخالفت کند. حمید برای رسیدن به دختر مورد علاقه اش وارد قاچاق دارو میشود و رضایت پدر عروس را بدست میآورد.
منبع : ابوالفضل پورعرب فیلم عروس
عباس غزالی و نگار جواهریان در فیلم اعترافات ذهن خطرناک من
در خلاصه فیلم اعترافات ذهن خطرناک من آمده است شخصیت اصلی فیلم از یک مخدر شیمیایی به نام اسید استفاده می کند و دچار توهم و همچنین اغتشاش ذهنی است و اتفاقاتی را که در زندگی و به واسطه اطرافیان برایش رخ داده را نمی تواند به خاطر بیاورد و همین شرایط درگیریهای او با اطرافیان را منجر می شود… این فیلم در یک ۲۴ ساعت روایت میشود و درباره مردی است که در یک روز کامل هیچ چیزی را به یاد نمیآورد.
منبع : عباس غزالی فیلم اعترافات ذهن خطرناک من
جمشید هاشم با گریم سریال شهرزاد
در خلاصه داستان سریال شهرزاد آمده است که شهرزاد دانشجوی پزشکی و فرهاد دانشجوی ادبیات وروزنامهنگار عاشق هم هستند و میخواهند با هم ازدواج کنند. داستان در سال ۱۳۳۲ و زمامداری دکتر مصدق اتفاق میافتد. پدران این دو از افراد گوش به فرمان شخصی متنفذ به نام بزرگ آقا هستند. تحولات ۲۸ مرداد فرهاد را که روزنامهنگار و از طرفداران پر و پا قرص مصدق است، به دلیل اتهام به قتل و توطئه علیه سلطنت به پای چوبه دار میکشد، اما بزرگ آقا او را نجات میدهد.
منبع : جمشید هاشم پور سریال شهرزاد