آموزش کامل طرز تهیه کباب یونانی خوشمزه و مجلسی با گوشت راسته
دستور آشپزی و طرز پخت کباب یونانی خوشمزه
مواد لازم کباب یونانی
گوشت راسته گوساله :•: ۱ کیلو
فلفل سبز دلمه ای :•: ۳ عدد
پیاز :•: ۳ عدد
کره :•: ۱۰۰ گرم
فلفل و نمک :•: به مقدار لازم
دستور آشپزی و طرز پخت کباب یونانی خوشمزه
طرز تهیه کباب یونانی
گوشت فیله پاک کرده را از طول به طول انگشت، به یک اندازه می بریم و بعد آن را از قطر به دو تا سه قسمت تقسیم می نمائیم . یکی از پیازها را رنده کرده آب آنرا با ۲ قاشق روغن زیتون و کمی فلفل مخلوط می نمائیم و گوشت را چند ساعت در این سس می خوابانیم.
در صورت نداشتن فرصت ، کافی است گوشت را با این سس مخلوط کنیم بعد گوشت را به ترتیبی که یک تکه گوشت یک تکه فلفل و یک تا دو پر پیاز به سیخ می کشیم و روی حرارت ملایم کباب می کنیم و گاهی روی کباب کمی کره آب کرده می مالیم و در اواخر طبخ کمی نمک به دو طرف سیخ ها می پاشیم .
بعد از آماده شدن با همان سیخ در دیس قرار lمی دهیم و کمی کره روی کباب ها می گذاریم و تزیین کباب را با مواد دلخواه شروع می کنیم. توجه داشته باشید کباب یونانی آماده شده برای ۶ نفر کافی است.
برای لذت بیشتر می توانید پلو هم تدارک ببینید و مانند سایر کباب های معروف ایرانی مانند کباب کوبیده و چنجه این غذا را هم با برنج میل نمایید.
آموزش کامل طرز تهیه کباب یونانی خوشمزه و مجلسی با گوشت راسته
آموزش طرز تهیه خورشت قیمه بادمجان خوشمزه و مجلسی با گوشت و مرغ
آموزش آشپزی و دستور پخت خورشت قیمه بادمجان جا افتاده و خوشمزه
مواد لازم خورش قیمه بادمجان
گوشت گوسفند یا گوشت مرغ :•: 1کیلو
لپه :•: 4 قاشق غذا خوری
بادمجان قلمی :•: 8 عدد
گوجه فرنگی :•: 10 عدد
رب گوجه فرنگی :•: 1 قاشق غذاخوری
غوره :•: به میزان لازم
پیاز :•: 1 عدد
روعن مایع گیاهی :•: به میزان لازم
دارچین :•: به میزان لازم
نمک و فلفل :•: به میزان لازم
آموزش آشپزی و دستور پخت خورشت قیمه بادمجان جا افتاده و خوشمزه
طرز تهیه خورشت بادمجان
قبل از هرکاری بادمجان ها را پوست گرفته و نیم ساعت در آب نمک غلیظ می خوابانیم، سپس آنها را شسته و در آبکش می گذاریم تا آبش برود و خشک شود. بهتر است بادمجانها را در این مرحله در آفتاب بگذاریم تا زودتر خشک شوند و تلخی آنها هم گرفته شود
در غیر اینصورت باید مدت طولانی تری باقی بماند تا خشک شود. خشک شدن بادمجان علاوه بر گرفتن تلخی آن باعث می شود در هنگام سرخ شدن کمتر روغن به خود بگیرد. سپس بادمجان ها را سرخ کنید.
پیاز را خرد کرده و درون قابلمه مناسب می ریزیم، کمی روغن اضافه کرده و روی شعله متوسط سرخ می کنیم تا سبک شود.
پیاز که سرخ شد، گوشت گوسفند یا گوشت مرغ را که به صورت تکه های درشت خرد شده اضافه می کنیم و تفت می دهیم در این زمان نمک و فلفل را به گوشت اضافه می کنیم که همزمان با تفت خوردن گوشت بوی عطر آنها بلند شود.
خورش قیمه بادمجان مجلسی
وقتی گوشت تفت خورد، لپه پاک شده و شسته را به قابلمه اضافه کرده و هم می زنیم. با تفت دادن لپه از وا رفتن آن در خورش بادمجان جلوگیری می کنیم.
رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه کرده و هم می زنیم تا کمی تفت بخورد و رنگ آن شفافتر شود. توجه داشته باشید که از اضافه کردن رب زیاد به غذاها بپرهیزید چون مزه خورشت قیمه را تحت تاثیر قرار می دهد.
حال باید به مواد درون قابلمه آب اضافه کرد تا به آهستگی بپزند. در این مرحله 5 عدد از گوجه فرنگی ها را رنده کرده و همراه آب به قابلمه اضافه می کنیم. گوجه فرنگی رنده شده به خورشت قیمه بادمجان غلظت بیشتر و طعمی عالی می دهد.
دستور پخت خورشت بادمجان
شعله را زیاد می کنیم تا آب خورشت جوش بیاید، بعد شعله را کم کرده و در قابلمه را می بندیم تا به آرامی گوشت و لپه بپزند. وقتی خورشت کامل پخت، نمک آن را اضافه می کنیم. توجه داشته باشید که اگر نمک را زودتر اضافه کنید باعث دیرپز شدن گوشت می شود.
در این مرحله خورشت کاملا آبدار است بادمجان های سرخ شده را به آرامی درون قابلمه می چینیم، گوجه های باقی مانده را دو نیم کرده و روی بادمجان ها چیده و در آخر غوره ها و پودر دارچین را روی آنها می پاشیم. غوره ترشی خورشت بادمجان شما را کنترل می کند و دارچین عطر آن را کامل می کند.
طرز تهیه خورش قیمه بادمجان
در این مرحله خورش بادمجان فقط به 30 دقیقه زمان نیاز دارد تا بادمجان ها و گوجه ها پخته شوند و ترشی غوره وارد آب خورشت شود. حواستان باشد که بادمجان ها زیاده از حد نپزد وگرنه له می شود.
اگر از خورشت غلیظ خوشتان نمی آید، بادمجان های سرخ شده را در یک تابه چیده، گوجه های دونیم شده را روی آن بچینید و با اضافه کردن کمی زردچوبه و فلفل و آب بگذارید جدا بپزند و در هنگام سرو غذا ، بادمجان ها را در ظرف سرو چیده و خورشت را روی آن بریزید. خورشت بادمجان را با پلو نوش جان کنید.
معمولا برای تزیین این خورشت از بادمجان های ریز و سرخ شده استفاده می شود که می توانید با سلیقه خود کنار ظرف خورش بچینید.
آموزش طرز تهیه خورشت قیمه بادمجان خوشمزه و مجلسی با گوشت و مرغ
عکس مصطفی زمانی و ترانه علیدوستی در پشت صحنه شهرزاد
مصطفی زمانی با انتشار تصویر خود در کنار ترانه علیدوستی و حسن فتحی نوشت : سلام دوباره، این روزها،شهرزاد
عکس جدید و متن زیبا ارسلان قاسمی در اینستا
ارسلان قاسمی با انتشار تصویر خود نوشت : هرگــــز برای خوشبختی امروز و فردا نکن … به کوتاهی آن لحظه شـــــــــــــــــادی که گذشت ، غصه هــم می گذرد …
عکس جدید از مادر برزو ارجمند و پسرش جانان ارجمند
برزو ارجمند با انتشار عکسی از مادرش و پسرش نوشت : مادر مهربانم، تولدت مبارک، جای بابا خالی اگه بود الان داشت عطر مورد علاقه شما رو میخرید و سفارش گل میداد. سایه تون رو سرمون مستدام