برای تهیه خورش فسنجان با گوشت اردک خوشمزه ابتدا باید گردوی آسیاب شده در مقداری روغن تفت دهید و مدام هم بزنید تا گردو نسوزد چون تلخ می شود. سپس زردچوبه را به گردو اضافه کنید و کمی تفت دهید. بعد از چند دقیقه ۳ لیوان آب داخل قابلمه بریزید و کمی صبر کنید تا آب جوش بیاید.
حالا نمک و فلفل ، شکر، رب گوجه فرنگی تفت داده شده و رب انار را اضافه کرده، هم بزنید و حدود ۱ ساعت صبر کنید. بعد از یک ساعت، اردک را داخل قابلمه قرار دهید و صبر کنید تا کاملاً بپزد و خورش جا بیفتد. بعداز اینکه خورش آماده شد، آن را در ظرف موردنظرتان بریزید و همراه با برنج سرو کنید. می توانید به ذائقه خودتان طعم این خورش را تغییر دهد.