سایت تفریحی نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه ذرت مکزیکی خوشمزه و لذیذ را آماده کرده ایم . برای مشاهده این آموزش آشپزی ، این پست را دنبال کنید.
کنسرو ذرت یک عدد
قارچ خرد شده ۵۰ گرم
کره گیاهی ۳۰ گرم
پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
پودر آویشن ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه به میزان لازم
آبلیموی تازه ۱ قاشق سوپخوری
مایونز در صورت دلخواه
برای تهیه ذرت مکزیکی قارچ را ورقه ای خرد کنید و همراه کمی کره گیاهی تفت دهید. کنسرو ذرت را به آن اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه در ظرف را ببندیدتا ذرت کاملا داغ شود. مواد را به ظرف دیگری منتقل کنید و بگذارید کمی خنک شود.
کره ، پودر سیر ، پودر آویشن ، فلفل سیاه ، مایونز و آبلیمو را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و سپس سرو نمایید. دقت داشته باشید که این پیش غذا به صورت نیمه گرم سرو می شود و نباید کره زمانی که مواد داغ است اضافه شود،چرا که کره از مواد جدا می شود.
قارچ چهار عدد
کره یک قاشق چایخوری
ذرت پخته شده یا کنسرو ذرت یک لیوان
سس مایونز یا هزار جزیره سه قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا رنده شده دو تا سه قاشق غذاخوری
نمک فلفل سیاه آویشن پودر سیر به مقدار مورد نیاز
اگه میخواید ذرت مکزیکی تون طعم بیرونی ها رو داشته باشه حتما از کنسرو ذرت استفاده کنید چون کنسرو ها شیرین شده هستن و طعمشون خوشمزه تره. من خودم بلال رو دون میکنم میزارم با آب بپزه وقتی پخت ابکش میکنم و بسته بندی میکنم میزارم توی فریزر . موقع نیاز هم به میزان مورد نیازم بر میدارم میریزم تو آب داغ بمونه تا کم کم یخش باز بشه
این جوری همیشه ذرت حاضر و اماده توی فریزر دارم . برای ذرت مکزیکی قارچ رو خرد کنید و با کره تفت بدید میزان کره دست خودتونه من چون خیلی طعم کره رو دوست ندارم خیلی کم ریختم . وقتی قارچ پخت و ابش تموم شد ذرت ها رو بهش اضافه کنید و یه ۵ دقیقه هم بزنید تا ذرت ها هم گرم بشن .اگه از طعم قارچ نیم پز خوشتون میاد قارچ رو خیلی سرخ نکنید
توی یه ظرف دیگه سس رو حاضر کنید سس مایونز ، پودر سیر ،فلفل سیاه ،نمک، پودر سیر و آویشن رو با هم مخلوط کنید خیلی کم آبلیمو بهش بزنید . مقدار ادویه ها دست خودتون هست سس رو بچشید و اگه چیزی کم و زیاد بود اضافه کنید اگه طعم تند رو دوست دارید فلفل بیشتر بریزید یا از فلفل قرمز استفاده کنید . پنیر پیتزا رو به ذرت ها اضافه کنید حدود یه قاشق از مواد سس رو هم اضافه کنید و با هم مخلوط کنید و اجازه بدید پنیر آب بشه
هر چی پنیر پیتزا بیشتر باشه مواد حالت چسبندگی بیشتری داره و کشدار تر میشه وقتی پنیر کاملا آب شد حرارت رو خاموش کنید مابقی سس رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و در ظرف سرو بریزید و نوش جان کنید این موادی که من گفتم کاملا سلیقه ای هست
شما میتونید باب میل خودتون درست کنید و هر کدوم رو که دوست دارید کم و زیاد کنید من بدون قارچ هم درست میکنم میتونید از تیکه های ژامبون یا چیس خلالی هم داخلش استفاده کنید امیدوارم از طعم ذرت مکزیکی خونگی لذت ببرید/کافه بانو
ذرت مکزیکی به اسپانیایی: Esquites از خوردنیهای بسیار پرطرفدار در سراسر کشور مکزیک است که توسط دکهها و مغازههای فروشندهٔ ذرت عرضه میشود. در ایران نیز ذرت مکزیکی از تنقلات پرطرفدار است که در کیوسکهای مخصوصی به صورت تازه به فروش میرسد. بااین که این خوردنی با نام ذرت مکزیکی در ایران شناخته شده و فروخته میشود، ولی طرز تهیهٔ آن در ایران متفاوت است، به این صورت که در دستور پخت آن عموماً کره، قارچ، پودر سیر، پودر آویشن یا روغن زیتون نیز بهکار میرود