سایت تفریحی نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه خورشت انار از غذاهای مخصوص بلندترین شب سال یعنی شب یلدا را آماده کرده ایم . برای مشاهده این آموزش آشپزی ، این پست را دنبال کنید.
برای تهیه خورش انار خوشمزه ابتدا باید گوشت را به صورت قیمهای خرد کنید و تمیز بشورید. سپس پیاز را در مقداری روغن سرخ کنید و بعد از اینکه پیاز نرم و طلایی شد گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت سرخ شود و تغییر رنگ بدهد. مغزگردو را به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا گردو به روغن بیفتد بعد دانه انار و رب انار را اضافه کنید و مقداری آب روی مواد بریزید.
سبزی ها را ساطوری کنید و در روغن کمی سرخ کنید. و آن ها را با گردو مخلوط کنید. سپس گلپر، نمک، فلفل و آبغوره را به آن اضافه کنید و هم بزنید. غذا به روغن که افتاد این خورش انار آماده است. این خورش با برنج بسیار خوشمزه میشود، همچنین میتوانید از سیبزمینی سرخ کرده هم استفاده کنید.
برای تهیه این خورشت خوشمزه ابتدا سبزیجات مصرفی رو آماده کنید. بادمجان رو ضخیم ببرید تا له نشه .بادمجان رو سرخ کنید . ولی زیاد هم لازم نیست له بشه، کمی که نرم شد کافی هست. به آرد نمک و فلفل فراون بزنید و مرغ رو به اون آغشته کنید. بادمجان ها رو به ظرف هدف منتقل کنید و توی همون ظرف مرغ رو سرخ کنید. زیاد تابه رو شلوغ نکنید، این کار رو من در دو نوبت انجام دادم . تابه باید حسابی داغ باشه
مرغ ها رو هم به ظرف هدف منتقل کنید و توی همون تابه ، سیر و پیاز رو اضافه کنید. رب گوجه رو هم تفتی بدید.کمی گوجه خشک در روغن هم اگه دوست داشتید اضافه کند. این یکی از کلیدهای موفقیت یه خورش بادمجون خوبه. استاک (یا آب معمولی) رو هم اضافه کنید. نمک و فلفل بزنید و بذارید به جوش بیاد. به ظرف هدف منتقل کنید
کمی از انارها (دو قاشق) به همراه لیموها و کمی زعفران اضافه کنید . انار رو اگه از الان بپزید بد رنگ می شه . در ظرف رو ببندید و روی حرارت فوق ملایم سی تا چهل دقیقه بپزید وقتی مرغ پخت در ظرف رو باز کنید. انار رو اضافه کنید، حرارت رو زیاد کنید و پنج شش دقیقه صبر کنید تا آب خورش غلیظ بشه